DD Tips Solvalla 25/4

Publicerad på 25 Apr 2021 - 14:13

DrTrav

DrTrav

25 Apr 2021 - 14:13

Dagens Dubbel Solvalla 25/4

DD-1 12 Arquana As
DD-2 6 Short in Cash

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
12 Arquana As gjorde debut i ny regi senast från ett liknande läge över kort distans och vilket intryck det var när hon svepte hela fältet med en rykande långspurt. Motståndet är likvärdigt med senast och Jorma Konto kommer säkerligen att vara offensiv med tanke på vilken form hon utstrålade senast. Att spika en favorit över bakspår på kort distans är normalt inget att rekommendera men jag tror att det är en toppchans att svepa fältet även den här gången och jag spikar.

Motbud
6 Galant Sisu har årsdebuten avklarad och Björn Goop har börjat få i gång sitt stall sakta men säkert. Hon är rykande snabb från start och jag tror inte att någon kan utmana om ledningen och över kort distans är det såklart en vettig chans att leda från start till mål.

5 Fantaghiro Brick är en häst jag verkligen tycker om och han har utstrålat form i tuffa gäng på slutet och den här gången tycker jag motståndet ser mer överkomligt ut. Skulle det strula lite med positioner för min spik ser jag Pierre Nyströms styrning som en av de främsta utmanarna.

Min Vinnare: 12 Arquana As
Spets efter 500m: 6 Galant Sisu
Skrällen: 5 Fantaghiro Brick
Rankingen A: 12 B:6.5.9.10.1.2.3.4 C:7.8.1

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
6 Short in Cash utstrålade form och visade klass direkt i årsdebuten på svensk mark när han forcerade sig till spets efter 200 meter och ledde sedan loppet hela vägen in i mål. Det är några tuffa emot även denna gång men jag tror att Goop laddar allt som går från början och hittar spets omgående, därefter får övriga vara riktigt bra om de ska kunna hota denna fina travare. Spets och slut. Jag spikar även här och spelar idag en rak DD.

Motbud
5 Global Undecided visade senast på v75 att formen är topp när han tidigt satte klorna i ledande Ubiquarian Face och kunde lämna sina konkurrenter med ett par längder över upploppet. Skulle Claes Sjöström lyckas hålla ut Björn Goop från start är det hästen att slå men jag tror att det finns risk för grovjobb även denna gång. Han visade att han tål att göra jobb själv på egen hand men med tanke på intrycket på Short In Cash senast som borde ha gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen så tror jag inte att han slår denne utvändigt.

4 Island Life har hög kapacitet för den här typen av lopp och har gjort det klart godkänt bakom tuffa hästar på slutet. Han behöver få det lite serverat men skulle det bli lite körning mellan 5 och 6 om ledningen kan han bli farlig med sin speed över upploppet.

Min Vinnare: 6 Short in Cash
Spets efter 500m: 6 Short In Cash
Skrällen:
Rankingen A: 6 B: 5.4.2.1 C: 7.9.8.3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto