DD Tips Solvalla 26/3

Publicerad på 26 Mar 2021 - 14:54

DrTrav

DrTrav

26 Mar 2021 - 14:54

DD-tips Solvalla Fredag 26/3

DD-1 6 Cab Lane.
DD-2 1,3,4,6,7,10,11

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 6 Cab Lane. Detta är startsnabb sexåring som har tagit sju av sina tio segrar från ledningen elva. Cab Lane radade upp fina prestationer under fjolåret och ikväll är det årsdebut. Men som vi varit inne på många gånger tidigare så är Timo Nurmos hästar sällan i behov av lopp i kroppen när de kommer tillbaka till tävlingsovalen. Med skickliga Per Lennartsson i vagnen ska detta vara en toppchans från ledningen. Jag spikar.

Motbud
7 Final Dream gör också årsdebut i och med kvällens start. Detta är en åttaåring som när formen är bra står sig bra för klassen och hade man haft spår invändigt om min spik ikväll hade segerchanserna ökat. Jag tror det blir tufft att rå på min spik här, men man är ett givet streck om man garderar.

8 Urban Kronos är en av få betrodda som har årsdebuten avklarad och den genomförde man på ett bra sätt. Man avslutade nämligen 09,9 sista 800m. Nu med lopp i kroppen är formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Men utgångsläget sätter ner chanserna när. Från bricka åtta krävs en hel del klaff längs vägen.

Min Vinnare: 6 Cab Lane.
Spets efter 500m: 6 Cab Lane.
Skrällen: 8 Urban Kronos
Ranking: A 6 B 7,8,1,2,11,10 C 9,5,4,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Amorcer Levallo har fått ett kortare tävlingsuppehåll inför denna starten, men man har gått banjobb på Solvalla och dessutom är man anmäld barfota runt om och med amerikansk vagn tills ikväll. Så jag räknar med att Petri Salmela vet vad han gör och har sin femåring väl förberedd. Amorcer Levallo tävlade bra på V75 i slutet av förra året och ska räknas tidigt i ett lopp som detta.

6 Lord Horse är skrällen i loppet, i den senaste starten satt man fast I rygg på ledaren och hade krafter kvar i mål. Hästen är anmäld barfota runt om vilket man har en vinst på två försök med. Ikväll hakar man även på den amerikanska vagnen vilket är intressant. Lord Horse är kvick iväg från start men går även bra med ryggresa. I ledningen har han två vinster på fem försök och har inte varit sämre än trea från den positionen. Till 9% är man en skräll jag vill betala för i loppet.

Nämner även 3 Iceland Radio som såg formstark ut senast. Hästen kommer att få en fin resa från kvällens utgångsläge och med minsta klaff kommer man även utmana om segern. Streckas.

Min Vinnare: 4 Amorcer Levallo
Spets efter 500m: 4 Amorcer Levallo / 6 Lord Horse
Skrällen: 6 Lord Horse
Ranking: A 4,6 B 3,1,11,7,10 C 5,9,2,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto