DD Tips Solvalla 26/7

Publicerad på 26 Jul 2021 - 13:11

DrTrav

DrTrav

26 Jul 2021 - 13:11

DD-tips Solvalla Måndag 26/7

DD-1 4 Bridge Maid
DD-2 1,2,3,4,5,7

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m auto
4 Bridge Maid är en avkomma efter Readly Express som började karriären spännande med fyra segrar på sina fem första starter. Hon har visat att hon både kan vinna från ledningen men även att hon tål att göra jobbet bakifrån. Inför kvällens start har hon inte startat på tre månader och formen är ett frågetecken. Men som vi varit inne på så många gånger tidigare är sällan Timo Nurmos hästar beroende av lopp i kroppen för att hitta formen. Jag är inne på att hon är väl iordning och kommer stå för en bra prestation direkt. Spik på Dagens Dubbel. 

6 Heaven Mearas kan mycket i grunden och var väldigt bra för två starter sedan när hon vann från dödens via 12,7 sista 1000m. I den senaste starten var det kval till Stochampionatet och den dagen förstördes av en galopp. Ikväll har hon framspår bakom bilen för första gången vilket känns spännande. Är formen bibehållen är hon ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 7 Muzzle The Yakker som också har en del frågetecken kring formen men som är en häst med högt kunnande. För två starter sedan fungerade hon inte på barfota balansen och i den senaste starten saknades det rätta trycket i steget. Det troliga är dock att hon behövde loppet i kroppen och bör därför gå framåt formmässigt en del till kvällens start.

Min Vinnare: 4 Bridge Maid
Spets efter 500m: 4 Bridge Maid
Skrällen:
Ranking: A 4 B 6,7,11,10,9,1 C 12,2,3,8,5

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Henry Flyer Sisu visade fin form för två starter sedan när han var trea bakom Sister Sledge och Bepi Bi. I den senaste starten fick han ett tufft lopp utvändigt om ledaren och det blev galopp som slagen in på upploppet. Från ett bra utgångsläge ikväll kommer han kunna söka en bra position och skulle han få spara speeden till upploppet kommer han pasera många tillslut. Förstahäst i ett öppet lopp.

7 Chestnut Hill tränas som halva startfältet i loppet av Stefan ”Tarzan” Melanders och är den som tjänat överlägset mest pengar. Chestnut Hill har tjänat över det dubbla jämfört med hästen som sprungit in näst mest i loppet. Han har nu gjort fem starter på svensk mark och vann på bra sätt för två starter sedan. Givet segerbud i loppet ikväll.

Framhåller även 2 Bubble Effe som är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. I den senaste starten var man över till finland och var inblandad i en tuff körning men höll trots det och ett lopp utvändigt om ledaren klart bra som femma i mål. Skulle Alessandro Gocciadoro få dempa något i ledningen kommer han inte bli lätt för övriga att plocka ner över upploppet.

Nämner även 1 Capricornus som nu har gjort en start i Sverige sedan han kom från USA. Då hängde han med på avstånd i ett bra lopp. Nu med det loppet i kroppen och ett intressant utgångsläge ska han inte nonchaleras vid gardering. Han är garanterad en fin resa och uppenbarar sig luckan tillslut kommer han kunna avsluta vasst.

Min Vinnare: 3 Henry Flyer Sisu
Spets efter 500m: 2 Bubble Effe
Skrällen: 7 Chestnut Hill
Ranking: A 3,7,2 B 1,4,5 C 6,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto