DD Tips Solvalla 27/3

Publicerad på 26 Mar 2021 - 15:16

DrTrav

DrTrav

26 Mar 2021 - 15:16

DD Tips Solvalla Lördag 27/3

DD1: 1 Sweetman
DD2: 2,5,6,7

4 rader x 60 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här kommer omgångens spik på, 1 Sweetman. Bygger mitt tips på loppscenariot och kommer ta ställning till en attraktiv spelprocent här. Sweetman har fått ett perfekt spår, och det ser upplagt ut för ledningen här. En position han trivs i och har tagit sju segrar på åtta försök. Formen är bra och i den senaste starten vann man just från ledningen på bra sätt. När de främsta motbuden dessutom dragit sämsta spåren så väljer jag att ta ställning. Jag spikar Sweetman, och räknar med spets och slut.

Motbud
8 Oxidizer är en imponerande sexåring som kommer med tre raka segrar i bagaget. Formen är på topp och det även anmält barfota runt om till dagens start vilket är ett plus. Men att vinna en final från bricka åtta är aldrig lätt. Men visst finns det med på kartan att man lyckas, men sett till hur strecken är fördelade måste jag ta ställning och då hamnar Oxidizer utanför systemet. Givet streck vid gardering.

Nästa utmanare har också ett tufft utgångsläge, nämligen 12 Phoenix Photo som har tjänat snabba pengar på slutet. Detta är en segermaskin som tagit åtta segrar på sina 18 starter. Det är även aviserat intressanta utrustningsförändringar till dagens start. Barfota runt om för första gången samt ryckhuva. Förändringar som såklart är mycket intressanta. Men som sagt utgångsläget är tufft och det ska mycket till om man ska vinna en Final på Solvalla från bricka tolv. För den som garderar är man given på kupongen men jag väljer att ta ställning emot.

Min Vinnare: 1 Sweetman
Spets efter 500m: 1 Sweetman
Skrällen: 12 Phoenix Photo
Ranking: A 1 B 8,12,3,6,7,2,5,10 C 4,11,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
7 Sorbet kommer med en färsk seger i bagaget från senast när man fick tävla barfota runt om senast vilket lyfte honom och precis som kanske värsta motbudet Handsome Brad har Sorbet visat att han tillhör toppskiktet i landet. Idag har man fått ett spår aningen långt ut på vingen men skulle man hitta en vettig position från start är man i högsta grad segeraktuell igen. Man kan kliva iväg rätt bra om man laddar från start. Örjan Kihlström som är kusken är skicklig nog för att servera Sorbet ett lopp där man har bra segerchans. Förstahäst trots spåret.

2 Handsome Brad gjorde årsdebut i den senaste starten och precis som tidigare presterade han bra direkt. Nu har man lopp i kroppen och formen bör vara framflyttad en hel del. Man har även ett bra utgångsläge då man är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet på förhand även om det finns en del konkurrenter som också är aspiranter på den positionen. Från ledning har man segrat i sex av åtta starter. Men man är även segeraktuell från andra positioner. Givet streck.

5 Disco Volante är en annan individ som är kvick iväg från start och skulle han lyckas ta sig till ledning så vet vi att det är en position han trivs i och att han kommer bita ifrån sig bra. I den senaste starten ödslade man med krafterna och orkade inte hela vägen in i mål. Kommer göra ett bra lopp. Streckas.

Nämner även 6 Antonio Trot som kan bättre än det han visade i lördags och blir det bara lite fart på tillställningen här kommer denna åttaåring avsluta vasst och passera många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 7 Sorbet
Spets efter 500m: 2 Handsome Brad / 5 Disco Volante
Skrällen: 6 Antonio Trot
Ranking: A 7,2 B 5,6,8,11,3 C 9,4,10,12,1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto