DD Tips Solvalla 28/11

Publicerad på 28 Nov 2020 - 09:56

DrTrav

DrTrav

28 Nov 2020 - 09:56

DD Tips Solvalla Lördag 28/11.

DD1: 9,4,5
DD2: 1,5,12

9 rader x 40 kr = 360 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
I ett öppet lopp blir 9 Very Kronos min förstahäst, har verkligen sett fin och formstark ut i sina senaste starter. Han har tagit tre segrar och en andraplats på sina fyra senaste starter och formen är på topp för dagen. Läget är inte optimalt idag men ska ändå räknas tidigt på kapacitet. Från stallet meddelar man att allt känns bra inför dagens start.

4 Cyber Lane är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. I den senaste starten såg man inte som bäst ut men gick ändå en 09 tid sista 700m och fick se sig besegrad av Sevilla. Då tävlar man med skor, det ändrar man till dagens start och återgår till barfota runt om igen vilket är ett plus. Från stallet tror man på en topprestation och aviserar full laddning från start. Når man ledningen är segerchanserna bra. Anmäld barfota, norskt huvudlag och hybridvagn.

5 Zarenne Fas såg fin ut som fastlåst senast, skrevs upp i blocket som nästagångare. Med toppform för dagen vill jag varna för honom idag. Från tränarhåll ser man fram emot dagens start och tror på en bra prestation. Hittar man en vettig position från start är man tidigt med i segersnacket här. Skräll.

11 Antonio Trot har toppform för dagen och kommer stå för en rapp avslutning. Med tempo på loppet kommer Björn Goop fälla många över upploppet med Antonio Trot.

Min Vinnare: 9 Very Kronos
Spets efter 500m: 4 Cyber Lane
Skrällen: 5 Zarenne Fas
Ranking: A 9,4,5 B 10,11,1,6,7 C 2,12,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Dwayne Zet kommer med en fin seger i bagaget till dagens start. Då körde man sig till ledningen efter 500m och sen försvarade man sig bra mot smygköra konkurrenter. Inför dagens start verkar allt bra meddelar man från stallet och man tror även på en ny bra prestation. Nu med två lopp i kroppen tror jag man kommer vara ytterligare något bättre än senaste starten och blir därför min förstahäst.

9 Västerbo Pokerface har skyhög kapacitet och ska trots nederlaget som favorit senast på V86 räknas tidigt här. Västerbo Pokerface är mer stark än snabb och därför meddelar man från stallet att man ska försöka bättra på kvickheten genom att ändra i huvudlaget till dagens start. Men den kanske mest intressanta utrustningsförändringen är att man kommer testa rycktussar för första gången, vilket jag är spänd på att få se. Jag håller denna sexåring högt och tror på en bra prestation. Tidig. Anmäld barfota runt om, öppet huvudlag eller goggles-huvudlag och vanlig vagn.

1 Mellby Granat ska inte nonchaleras här om man lyckas hålla upp innerspåret, men risken finns att man blir över. Från stallet meddelar man att allt känns bra inför starten och kommer man bara ut från innerspåret är man inne på att Mellby Granat kommer stå för en bra prestation. Anmäld barfota runt om, halvstängt och hybrid vagn.

3 Royce Rolls fick trava i dödens sista 800m i sin senaste start och gjorde det klart bra då och fick som tack sätta nosen först. Skulle han komma till ledningen idag är mycket vunnet. För tre starter stod man för en 12 tid i ledningen och ska räknas tidigt från den positionen idag. Från stallet meddelar man att man kommer ladda med allt som går från start. Anmäld amerikansk vagn, barfota runt om och öppet huvudlag.

Min Vinnare: 5 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 1 Mellby Granat
Skrällen: 1 Mellby Granat
Ranking: A 5,9 B 1,3,12,6,10,4,7 C 8,2,11

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto