DD Tips Solvalla & Åby 1/9

Publicerad på 1 Sep 2021 - 11:45

DrTrav

DrTrav

1 Sep 2021 - 11:45

Dagens Dubbel Solvalla & Åby 1/9
DD-1 6 Tabasco C.D
DD-2 4.9
2 rader x 100kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
6 Tabasco C.D får tipset i loppet med tanke på att jag tror att han tar hand om ledningen från början. Han har förvisso en startsnabb häst invändigt i 5 Racing Ribb men sida vid sida tror jag ändå att Tabasco C.D är snäppet vassare från start. Formen är det inget fel på och man har sparat på lite växlar utrustningsmässigt i de senaste starterna och nu återgår man till samma balans som vid tre starter sedan när han slog erkänt duktiga spetshästen Chapuy från dödens. Kommer han till ledningen utan att det blir allt för utdragen körning från start borde det vara en bra chans att leda från start till mål. DD-spik.
5 Racing Ribb lär åtminstone Johan Untersteiner göra ett allvarligt försök med från början att hålla ut Tabasco C.D och kommer han till ledningen ökar förstås möjligheterna. Annars borde han kunna smyga ner i ryggen på Tabasco C.D och få en perfekt resa på innerspåret och med open stretch att tillgå är han inte golvad den vägen heller.
10 Can Lane har pausat lite men brukar vara väl förberedd och om det skulle bli en utdragen körning mellan ovan nämnda hästar så kommer han in i matchen från sitt bakspår. Han borde dessutom kunna ta rygg på någon startsnabb från början och få en bra position omgående och han kommer säkert att gå hela vägen in i mål.
7 The Real Star är loppets roliga drag och han är endast spelad till 3 % i skrivande stund. Han har varit ute i monté tre starter i rad och var inte långt ifrån att vinna senast och utmanade duktiga montéhästen Robin Hood in mot mål. Det verkar som att hästen är i bra ordning och hästarna brukar kunna tända till ytterligare när de får en sulky på sig efter att ha startat under sadel. Hästen gillar distansen och det blir dessutom barfota runt om och även om det är tufft emot tycker jag inte att han är avsågad.
9 Miss Silver verkar få en hel del förtroende av spelarna men jag tycker hon gör sina bästa lopp i den främre träffen och från det här läget står jag över.
Min Vinnare: 6 Tabasco C.D
Spets efter 500m: 6 Tabasco C.D/ 5 Racing Ribb
Skrällen: 7 The Real Star
Rankingen: A: 6.5 B:10.7.9 C: 3.4.2.1.8
Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Vi avslutar omgången med ytterligare ett intressant lopp för treåringar och det känns öppet på förhand. Den som har råd tycker jag ska ta med så många som man har råd med men eftersom jag har garderat brett i andra lopp tidigare så får jag försöka gå lite kort i avslutningen och det är två hästar som jag har fastnat lite extra för som jag väljer att låsa loppet med.
4 Luca Vialli Boko har jag tagit till mig och jag gillar inställningen på den här hästen som verkar vara under utveckling och blir bättre för varje start. Han har fått tuffa upplägg tidigare i sina lopp och man vill kanske försöka ge honom en snällare resa nu i ryggar och det ser ut som att han borde kunna hitta en bra position i ett andra spår. Det har blivit två segrar och två andraplatser på fyra starter och jag tror han kommer bjuda på en stark slutrunda även nu och jag tycker Luca Vialli Boko har en hårdhet som kan bli avgörande.
9 Dream Sensation har jag också tagit till mig lite extra. Han har förvisso vunnit sina lopp från ledningen men han visade att han fungerar bra även bakifrån när han var tvåa bakom en laddad Michelot efter en snabb avslutning och han gick en mycket bra tid för sammanhanget. Det låter faktiskt från stallet som att han kanske är snäppet vassare i ryggar då han kan hetsa upp sig i ledningen och Oskar Florhed hos Robert Bergh känner sig inte slagen på förhand.
2 Albacete visade en härlig inställning senast när han vann från ledningen trots en tuff öppning på loppet. Det finns en bra chans att han kan nå den positionen nu också och även om motståndet är klart hårdare nu är han inte borta.
3 Kash Keeper utmanar om ledningen och kan bli svårslagen om han kommer dit. Det finns mycket kapacitet i den här hästen som fortfarande inte riktigt fattar vad det går ut på och han är stor och trög av sig och det ser ut som att han inte alltid tar i för fullt.
6 Leroy Boko gick fort till slut senast och har vunnit tre av fem lopp hittills.
7 Oryx Håleryd kommer med två raka segrar och har imponerat. Han lättas i balansen nu och det blir barfota för första gången.
Min Vinnare: 4 Luca Vialli Boko
Spets efter 500m: 2 Albacete / 3 Kash Keeper
Skrällen: 7 Oryx Håleryd
Rankingen A:4.9 B:2.3.6.7 C:1.10.12.8.11.5
Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto