DD Tips Solvalla & Åby 26/4

Publicerad på 26 Apr 2023 - 10:57

DrTrav

DrTrav

26 Apr 2023 - 10:57

DD Tips Åby/Solvalla 26/4
DD1: 7,9,10
DD2: 4 Strängnäs Palema

3 rader x 50 kr = 150 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
9 Yara Dream galopperade direkt i årsdebuten för två starter sedan men senast visade hon bra form efter att ha slutat tvåa trots ett struligt lopp. Yara Dream besitter bra fart men hon är inte helt att lita på ännu. Detta gör Yara Dream såklart svårbedömd. Men skulle hon sköta sig från ett snällt smygläge kommer Yara Dream tidigt sitta bra till i loppet och hennes avslutning biter alltid bra. I ett öppet stolopp ska hon sen ses med bra segerchans felfri, men hon är samtidigt ingen jag vill hålla ensam i handen.

7 Escama har visat upp fin utveckling under året och har visat sig kunna öppna snabbt. Skulle Carl Johan Jepson lyckas sända Escama hela vägen till spets från start är mycket vunnet. Formen och kunnandet finns där vilket gör att Escama är ett givet segerbud ikväll.

Jag lyfter även fram 10 Higher Love som är jämn och säker i sina prestationer. Hon skulle gynnas om tempot blir uppskruvat ikväll, intressant ikväll är också att hon ska utrustas med en amerikansk vagn. Tidig skräll.

Min Vinnare: 9 Yara Dream
Spets efter 500m: 7 Escama / 2 Mook
Skrällen: 10 Higher Love
Ranking: A 9,7 B 10,2,1,3,11,8 C 6,5,12,4

V86-8 2140m auto
Loppet drag är 4 Strängnäs Palema som senast stod för en positiv insats som trea och han har flera gånger visat sig duga bra för klassen. Att det ikväll blir barfota runt om precis som senast adderat med en amerikansk vagn för första gången är spännande. I min bok är detta tipsettan och när han dessutom är på 7% är varningen utfärdad!

3 Mellby Imperial har inlett året med två raka segrar och besitter bra kapacitet för klassen. Han är dessutom allround och tål olika typer av lopp. Utgångsläget är passande och Magnus A Djuse kan själv välja lite vilken taktik som passar bäst. Även här är det anmält amerikansk vagn ikväll och Mellby Imperial är ett givet motbud till segern.

2 Cash Winner visade toppform senast när han efter att presterat på topp slutade tvåa. Tränaren Paul J Haagort är optimistisk inför kvällens start och taktiken är given på förhand. Man kommer ladda vad som går från start för att sen försöka leda loppet hela vägen. Blir bara inte körningen initialt allt för utdragen ska Cash Winner ses som en tidig segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 4 Strängnäs Palema
Spets efter 500m: 2 Cash Winner
Skrällen: 4 Strängnäs Palema
Ranking: A 4,3,2 B 6,10,5,12,1,7 C 11,8,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto