DD Tips Solvalla Lördag 26/12

Publicerad på 26 Dec 2020 - 13:34

DrTrav

DrTrav

26 Dec 2020 - 13:34

Fantastiska lopp som brukligt på Solvalla under Annandagen. Här följer mina DD-tips.

DD Tips Solvalla Lördag 26/12
DD1: 5 Van Gogh Z.S.
DD2: 2,6,10

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1: 2140m auto
Jag spikar 5 Van Gogh Z.S. Den här sexåringen hos Robert Bergh gör sin andra raka start i en bronsfinal. För två starter sedan spikade jag honom på Romme, då vann han på ett imponerande vis. Senast var man trea bakom Farlander Am och Born Unicorn. Detta är en häst jag gillar skarpt och alltid tror på. Han har hittills tagit tolv segrar för Robert Bergh och över hälften av de segrarna är tagna med skor på hovarna. Segerchansen är hög trots att man riskerar att få göra grovjobbet själv. En bra spik.

Motbud
4 Algot Zonett har verkligen hittat formen på slutet och stått för en rad fina prestationer för tränaren Daniel Wäjersten. Idag ser det upplagt ut för att man tidigt tar hand om ledningen och därifrån är man största motbudet till min vinnare. Skor är inga problem då åtta av hans nio segrar är tagna med skor på hovarna. Given om man garderar.

Vill även nämna 11 Merritt som gjorde det riktigt bra i den senaste starten. Då slog han stallkamraten Algot Zonett. Ikväll är det första gången med Örjan Kihlström i vagnen och med formen på topp kommer man fälla många över upploppet. Tidigt bud vid gardering.

Min Vinnare: 5 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 4 Algot Zonett
Skrällen: 11 Merritt
Ranking: A 5 B 4,11,1,2,7,6,3,10 C 9,12,8

Dagens Dubbel 2: 2140m auto
10 Vikens High Yield kommer med tre raka segrar. I den senaste starten slog han bland annat 2 Night Brodde och 6 Zio Tom Jet efter en imponerande prestation. Man tryckte sig till ledningen och kunde sen hålla undan för båda nämnda som fick smygresor i ryggar hela vägen. Insatsen för tre starter sedan var också ytterligare en av flera enastående insatser av den här sexåringen. Med formen på topp blir det min förstahäst i loppet trots bakspår.

Jag vill även betala för 2 Night Brodde som dock inte kunde följa Vikens High Yield över upploppet i den senaste starten. Men ikväll ser uppgiften bättre ut. För två starter sedan fick Night Brodde visa upp sitt fulla kunnande och med sin startsnabbhet tror är man min tidiga ledare av loppet ikväll. Från den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Han har nio segrar på tolv försök när han gått i ledningen, och ska räknas tidigt på systemet då han har bättre förutsättningar än min förstahäst.

Vill även nämna 6 Zio Tom Jet som kommer till dagens start med toppform. För två starter sedan mötte han de ovan nämnda och levererade en sylvass avslutning efter sen lucka, det räckte till en fin andraplats. Den fina formen fick man betalt för i den senaste starten när man vann på V75 efter man kört sig till ledningen och se kunde hålla undan för övriga. Zio Tom Jet ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 10 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 2 Night Brodde
Skrällen: 6 Zio Tom Jet
Ranking: A 10,2 B 6,9,3,1,5,8,7 C 4,11,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto