DD Tips Solvalla Lördag 26/9

Publicerad på 23 Sep 2020 - 20:07

DrTrav

DrTrav

23 Sep 2020 - 20:07

På lördag är det Solvalla som står som värd för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Lördag 26/9
DD-1: 2,3,8
DD-2: 2,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
2 San Moteur är ännu obesegrad efter fem starter. Han har vunnit från olika positioner så han verkar inte vara beroende av någon speciell löpning. Han knäckte sitt motstånd till seger från dödens senast. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Per Lennartsson som ersätter Björn Goop som är avstängd i sulkyn i en vettig position omgående och jag tror han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

8 Hell Bent For Am började med fyra raka segrar på svensk mark. Han galopperade bort sig i E3 finalen näst senast och gången efter det så blev han tvåa bakom Henry Flyer Sisu i uttagningsloppet till den här finalen. Iskallt läge nu men löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme. Spännande om barfota runt om nu.

3 Brambling kommer med två raka segrar. Han tog över ledningen från Despot Power på den sista bortre långsidan och han vann sedan lätt senast. Kan Örjan Kihlström servera honom ett passande lopp så kan han utmana om en framskjuten placering igen. Första gången med rycktussar nu.

1 Head Run är obesegrad felfri och han har fyra segrar på fem starter så här långt i karriären. Han vann uttagningsloppet från ledningen senast. Han kan öppna och skulle Robert Bergh lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge. Inte säkert att det blir ledningen men ett trevligt lopp i den främre träffen borde han kunna få och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

5 Önas Prince kommer med fyra raka segrar till den här starten. Det var tre raka spetssegrar innan han han klev runt sitt motstånd från bakspår senast. Han är snabb iväg vid laddning och från ett spår mitt i banan så tror jag Per Nordström kan trycka sig till ledningen. Skulle så bli fallet så kan han rinna undan till en ny seger.

Ranking DD-1: A 2 B 8,3,1,5,9,6,10 C 4,7,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Pleasure For Cash hade ett iskallt utgångsläge när han drog spår 12 på Hagmyren senast. Han avslutade dock strålande och kom in som tvåa bakom Valiant Dream som vann från ledningen. Betydligt bättre läge den här gången och får han en fin löpning i den främre träffen så kan han plocka en seger här.

5 Anything For You hade tre raka andraplatser i raden innan han var sämre och slutade oplacerad senast. Man hade bytt foder inför den starten och det kan han varit en orsak till den sämre prestationen. Hittar Erik Adielsson en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

9 Valiant Dream har visat fin form på sistone. Han gick bra som tvåa bakom Com Milton näst senast. Gången efter det så vann han från spets. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

1 Merritt fick ett passande lopp i andra utvändigt innan han attackerade i tredjespår och via en stark avslutning så tog han ner Anything For You som travade först i andraspår till seger näst senast. Gången efter det höll han bra från dödens som trea bakom Valiant Dream. Innerspår nu men med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

3 Everest Sisu var duktig vid vinsten senast. Han är inte så snabb från start men kan Ingvar Nyberg som finns i vagnen slinka ner i en hygglig position så har han en stark avslutning av loppet att tillgå och har han en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 2,5 B 9,1,3,8,6,7 C 4,12,11

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto