DD Tips Solvalla Lördag 28/3

Publicerad på 25 Mar 2020 - 17:18

DrTrav

DrTrav

25 Mar 2020 - 17:18

På lördag avgörs Dagens Dubbel spelet på Solvalla och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Lördag 28/3
DD-1: 1 Betting Rebel
DD-2: 2,6,7,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
1 Betting Rebel kommer med mycket fin form till den här starten. Han hade innerspår bakom bilen och tog hand om ledningen och från den positionen så höll han undan till seger sedan Tale Of Jacks som utmanade galopperade bort sig på upploppet senast. Helstängt huvudlag samt barfota runt om och dessutom jänkarvagn nu så från ett perfekt läge så tror jag taktiken är given att försöka leda det här loppet runt om.

3 Strong Heartbeat kördes till ledningen senast och från den positionen så vann han sedan mycket lätt. Fem vinster på lika många gånger han har travat i ledningen så Jörgen Westholm provar nog mot spets här men jag tror att han kan få svar invändigt och skulle han få dödens istället så blir det tuffare att vinna loppet.

5 Corleone D.K. gick bra efter galopp näst senast och det följde han upp med en seger. Han tryckte sig till ledningen med varvet kvar senast och gick sedan undan till en enkel seger. Här blir det nog ingen ledning men med ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

10 My Sweden kommer även han från en spetsseger. Kan han få lite draghjälp under slutrundan och hjälp med tempot så kan han komma in i matchen.

9 Leonas Sami hade tre raka segrar innan det blev en tredjeplats i ett lopp som vanns av Au Gratin senast. Kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme här. Nu ska han tävla barfota runt om och så har han inte tävlat sedan augusti ifjol så det kan ge en extra växel.

4 Solkattens Chiron avgjorde på ett bra vis till seger näst senast och gången efter det så gick han en bra avslutning till andraplatsen bakom Four Guys Dream. Trevligt utgångsläge här så med en härlig spurt så kan han ha vissa möjligheter att nypa en fin placering här.

6 Image Rapida är ingen raket iväg men med lite klaff så kan han överraska här. Björn Goop har kört honom en gång tidigare och då blev det seger.

Ranking DD-1: A 1 B 3,5,10,9,4,6 C 7,2,8,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Adde S.H. plockade ner den ledande Taiga Woodland från dödens till seger senast. Här sitter han bra till i andraspår omgående och kan bli farlig den sista biten. 

10 Religious har tagit två raka spetssegrar så bakspåret nu är inte det bästa men jag tror det kan bli bra tempo på loppet och då kan han komma in i matchen.

6 Burning Man har vunnit hela 13 av karriärens 24 starter. Han tog över ledningen efter en bit senast och vann sedan lätt från den positionen. Nu kan det kosta en del att komma till ledningen men han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

11 Guillaume Boko satt långt ner i kön innan han gick med i ryggar och avslutade sedan mycket fort men han fick aldrig tag i Star Costashorta som höll undan till seger från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Med lite draghjälp under slutrundan så har han en härlig speed att ta till och kan då bli att räkna med den sista biten.

7 Thriller N.P. kom med en stark avslutning och fångade in Religious till seger på linjen senast. Han gick med skor då men barfota runt om nu är en klar fördel så med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter här.

4 Ingo fick göra en del jobb i spåren senast och höll klart godkänt. Nu är det ett halvvarv längre distans och det är ingen nackdel. Han är startsnabb så här kan det bli ett bra lopp i den främre träffen och skulle han komma till ledningen så ökar hans chanser.

Ranking DD-2: A 2 B 10,6,11,7,4,5 C 1,3,9,8,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto