DD Tips Solvalla Lördag 8/2

Publicerad på 6 Feb 2020 - 10:30

DrTrav

DrTrav

6 Feb 2020 - 10:30

På lördag är det fina tävlingar med V75 finaler när Dagens Dubbel spelet avgörs på Solvalla och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Lördag 8/2
DD-1: 1,3,5,7,8,10,11
DD-2: 2 Bo C.

7 rader x 20 kr = 140 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
3 Atik D.L. hade tre raka segrar innan han klev fram utvändigt ledande Devs Dragon med knappa varvet kvar i ett V75 lopp på Kalmar och från den positionen så höll han sedan bra till andraplatsen bakom denne. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här.

5 Devs Dragon vann på ett bra vis från ledningen senast. Han trivs väldigt bra i ledningen där han ännu är obesegrad efter åtta gånger som han har travat i den positionen så kan han komma till ledningen smärtfritt så kan det räcka till en ny seger här.

10 Hector Boko kommer med fyra raka segrar. Senast så kördes han offensivt och landade i dödens efter 650 meter och tog sedan ner sitt motstånd i en knepig stil den sista biten. Han är klart bättre när han är med där framme och över kort distans så det är ingen fördel med bakspår och full distans nu men löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han ändå vara långt framme här.

7 Ingo fick bestämma i ledningen senast och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Det blir tuffare att komma till spets här men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Arch Lane har gjort två starter för Oscar Berglund. Han vann från ledningen senast även om stilen över mål inte var den bästa men det berodde troligen på banan. Han är väldigt snabb iväg vid laddning så kan han ramla ner i en vettig position så kan han vara med och göra upp om segern igen. Han har haft rycktussar i de två senaste loppen utan att de har dragits så den växeln finns kvar att använda här.

11 Volare Gar har gjort det bra på sistone. Vid vinsten näst senast så gynnades han av ett högt tempo och gången efter det så höll han starkt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Hector Boko. Blir det bra tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

1 Hobby De L'Iton hade två raka segrar innan han ströks inför en tilltänkt start på nyårsafton. Efter det har han gjort en start till när han blev trea i ett lopp som vanns av Townshend Broline. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten fast han kan nog inte hålla upp någon ledning här men om han kan få smyga med på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Ranking DD-1: A 3,5 B 10,7,8,11,1,4,6 C 2,9,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Bo C. kommer till den här starten med mycket fin form. Näst senast så satt han i femte utvändigt innan han satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så spurtade han in till seger över Örebros korta upplopp. I den efterföljande starten så attackerade i vida spår på upploppet fast den här gången så räckte det inte till seger utan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Religious. Nu har han äntligen fått ett vettigt läge och han kan öppna bra och det är inte otänkbart att han kan nå spets efter en bit men oavsett så borde han kunna få ett bra lopp i den främre träffen nu och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Motbudet är nummer 5 Religious som fick bestämma i spets och gick undan till seger senast. Han är kvick iväg och skulle han lyckas trycka sig till spets så kan han leda loppet länge men jag tror inte det räcker till vinst den här gången.

10 Man At Work fick han en dryg inledning på loppet innan han landade utvändigt om ledaren och från den positionen så höll han sedan klart bra till andraplatsen bakom vinnande Franklin Face senast. Löser det sig med positionerna och om han kan få en fin löpning så är han stark till slut.

Ranking DD-2: A 2 B 5,10,12,3,4,6,11,9 C 8,1,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto