DD Tips Solvalla Måndag 10/8

Publicerad på 10 Aug 2020 - 15:01

DrTrav

DrTrav

10 Aug 2020 - 15:01

Ikväll så är det Solvalla som arrangerar Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR.


DD Tips Solvalla Måndag 10/8
DD1: 1 Djokovic
DD2: 3,7,8,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
1 Djokovic kommer från en lätt seger sedan han tagit över ledningen efter 700 meter. Han kan öppna bra fast det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen. Det är lång distans så blir det inte spets så tror jag Mattias Djuse försöker ta sig loss när tillfälle ges och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

6 Speedy Tilly debuterade i ny regi för Robert Bergh senast. Han travade då en stor del av loppet i dödens men han gjorde det bra och kom in som trea bakom Don't Be Shy som vann det loppet. Lopp i kroppen nu så han kan vara förbättrad nu. Han trivs bra i ledningen så Robert Bergh provar nog mot spets och kommer han till täten smärtfritt så stiger hans chanser.

10 He's Marvelous gjorde ett starkt lopp som tvåa bakom Mats Tooma senast. Det var första starten på ett tag så det loppet innanför västen nu kan ha fört fram honom en del. Hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

4 Moses spurtade bra som tvåa bakom Civilon näst senast. Han visade inget extra senast och han är lite svårbedömd. Eventuellt barfota runt om nu för första gången kan kanske få honom att tända till fast det är lite av en chansning eftersom han är rullig av sig.

12 Happy Romeo gjorde det bra när han vann från ledningen näst senast. Han är bortlottad nu men med lite klaff och överpace på tillställningen så kan han ha vissa möjligheter.

5 Bear Bahareh har inte övertygat i årets båda starter efter lång frånvaro. Trevligt spår nu och jänkarvagn på och får hon ett passande lopp så kan hon ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 1 B 6,10,4,12,5 C 9,3,7,2,11
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
8 Golden Tricks har gjort det bra en längre tid. Hon blev tvåa i finalen av StoSprintern näst senast bakom Grande Diva Sisu. Senast i Mikkeli så gick hon i rejäl närkamp med Mascate Match på upploppet fast hon fick aldrig tag i ledaren så det blev en ny andraplats. Iskallt läge nu och full distans är heller ingen fördel men hon tål att göra en del grovjobb så hittar Örjan Kihlström en bra väg med henne så kan hon bli svår att stå emot.

3 No Limit Queen gjorde det bra som tvåa bakom Waiting Hill Hall från ledningen näst senast. Gången efter det i finalen av StoChampionatet så fullföljde hon godkänt och kom in som sexa bakom Diana Zet som vann det loppet. Här är det läge för ledningen igen och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

9 Global Allegiance avslutade strålande och var först i mål senast. Med en vettig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli farlig den sista biten.

7 Amelie Grif spurtade in som tvåa i ett lopp som vanns av Global Allegiance senast. Kan Kenneth Haugstad få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här gänget också.

10 Anita Roc hade två raka segrar innan hon fick nöja sig med sjundeplatsen i ett lopp under Elitloppshelgen. Hon har inte startat sedan dess men nu ska hon tävla i jänkarvagn för första gången i Sverige och med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter här.

1 Sideslip kvalade in till finalen av StoChampionatet. Hon fick dock inget med sig av priskakan där. Med en fin smygare här så kan hon nypa en god placering.

2 Digital Pro gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Efter det har det blivit två galoppmisslyckanden. I ett felfritt lopp så kan hon vara långt framme fast jag tror inte hon räcker till seger.

Ranking DD-2: A 8,3 B 9,7,10,1,2 C 4,5,6,12,11
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto