DD Tips Solvalla Onsdag 29/7

Publicerad på 28 Jul 2020 - 14:41

DrTrav

DrTrav

28 Jul 2020 - 14:41

På onsdagen är det Solvalla som arrangerar Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR!


DD Tips Solvalla Onsdag 29/7
DD1: 5,10
DD2: 6,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Dearest kommer med fin form. Hon avslutade positivt och kom in som trea bakom Love No More näst senast. Senast så fick hon gå med i ryggar innan hon satte in attacken och då spurtade hon ner sitt motstånd till vinst. Får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Marble Arch började bra och vann sina tre första lopp Björn Goops regi. I uttagningsloppet till StoChampionatet senast så slutade det dock med ett galoppmisslyckande. Kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in så hon ska räknas tidigt här.

6 Zolid Wise As spetsade och vann sedan enkelt över kort distans näst senast. I den efterföljande starten så fastnade hon med sparade krafter. Hon är kvick iväg och här kan Wim Paal komma till ledningen inledningsvis men det är inte säkert att det är aktuellt att köra i ledningen över full distans men en fin resa kan hon få och då kan det räcka en bit här.

7 Paris By Cash tog över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till seger senast. Spår långt ut på vingen nu så det kan bli svårare att nå till täten den här gången men med lite klaff så kan hon vara långt framme.

2 Mission Beech blev pressad i ledningen och fick släppa och sedan så blev det tredje inner och när hon kom loss i sista sväng så avslutade hon okej och kom in som trea i ett lopp som vanns av Mellby Helios senast. Hon kan öppna bra och skulle ledningen nås här så provar nog Magnus A Djuse i spets så länge lampan lyser.

3 Digital Literacy var duktig som tvåa bakom Residual Thrust i kvalet till StoChampionatet näst senast. I finalen så slutade hon oplacerad. Trevligt läge nu och hittar Rikard N Skoglund en bra väg med henne så kan hon ha vissa möjligheter.

12 Mellby Hope fastnade i trötta ryggar senast så det loppet kan vi glömma. Hon är bortlottad nu men får hon hjälp med tempot och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 5,10 B 6,7,2,3,12 C 4,9,8,11,1
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Mega Star (struken) kommer med tre raka segrar. Han kom med en stark avslutning i spåren och fångade då in Vine Vision som kopplat greppet till en säker seger. Han är kvick iväg så här tror jag det blir full laddning mot spets och kommer han till täten så smärtfritt så stiger hans chanser att ta en ny seger.

6 Atik D.L. fullföljde klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Vichy Grif näst senast. I det senaste loppet så satt han fast med sparade krafter. Med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden.

11 Beartime höll godkänt från ledningen och kom in som fyra bakom Ganyboy näst senast. Han galopperade senast men han gick okej i skymundan efteråt. Trist läge nu men med en vettig rygg att gå i och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

9 Hobby De L'iton var duktig bakom Ingo som vann från spets senast. Han har inte startat på en dryg månad nu för han fick en hovböld. Kan André Eklundh få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Tengil Face hade varit struken inför den senaste starten på Axevalla där han kom in som femma bakom Andre Ward som vann det loppet. Lopp i kroppen nu så han kan vara vassare nu. Han kan öppna bra och kan Erik Adielsson slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

10 Digital Class galopperade senast. Hon är inte att lita på men hon avslutade positivt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Racing Brodda näst senast. Kan hon hålla ihop aktionen så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon ha vissa möjligheter här.

12 That's Art har tre raka andraplatser. Han är bortlottad nu men vid överpace och lite klaff så kan han ställa till med en överraskning även om jag tror det blir svårt för honom att vinna loppet.

1 Waikiki Silvio återkom efter en paus senast och kan vara klart förbättrad med det loppet innanför västen. Utgångsläget här passar bra och han kan få en fin resa på innerspår och får han en lucka till slut så kan han bli farlig.

Ranking DD-2: A 5,6,11 B 9,4,10,12,1 C 2,3,8,7
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto