DD Tips Solvalla Söndag 26/4

Publicerad på 25 Apr 2020 - 16:18

DrTrav

DrTrav

25 Apr 2020 - 16:18

På söndag avgörs Dagens Dubbel spelet på Solvalla och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Solvalla Söndag 26/4
DD-1 11 Djokovic
DD-2 3,4,5,6,10,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
11 Djokovic har tagit 5 vinster på 10 starter hittills i karriären. Det blev galopp i årsdebuten men senast gick det betydligt bättre när det blev seger sedan han fått ta över ledningen med 1500 meter kvar av loppet. Iskallt läge här men får han lite draghjälp under slutrundan så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

9 Moon Zappa avslutade sylvasst till seger senast. Kan hon få smyga med i en bra rygg innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut.

3 Surprise Rose kördes fram i dödens på Galileo Am med varvet kvar till mål och från den positionen så höll hon starkt till andraplatsen bakom denne senast. Här kanske det kan bli spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

1 Piece Of Glory gör debut på svensk mark nu. Med ett passande lopp på innerspår här så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

12 Mas Capacity har svårt att sköta sig och har galopperat i tre raka lopp. Innan det var han fin vid seger så kan han hålla sig till rätt gångart så kan han ha vissa möjligheter här trots ett dåligt läge.

4 Jackpot Tooma har två raka galoppmisslyckanden i raden. Han gav ett fint intryck vid vinsten för fyra starter sedan så kan Jevgeni Ivanov få runt honom i trav i hela loppet så kan han bli att räkna med här.

Ranking DD-1: A 11 B 9,3,1,12,4,5,10 C 7,2,8,6

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
5 Vine Vision har gjort det bra på sistone. Näst senast så avslutade han vasst till seger och det följde han upp med en stark avslutning på nytt men den gången räckte det inte till mer än en tredjeplats i ett lopp som Harley D.E. vann från ledningen. Kan han han ramla ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan det räcka långt här.

6 Leonas Sami avslutade bra i skymundan i Klass I finalen näst senast. Senast så orkade han inte från dödens. Kan han undvika att göra alltför mycket grovjobb på egen hand så kan han blanda sig i segerstriden här.

3 Wingmaster vinner inte direkt ihjäl sig vilket 2 vinster på 29 starter i karriären visar. Trevligt läge här och intressant med Hannu Torvinen upp nu så med en fin löpning i den främre träffen här så kan det vara läge för en ny seger.

4 Il Mio Hooligan är väldigt formstark. Han kan öppna rätt bra så det kanske kan bli spets här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Gladiateur har gjort en start för Patricia Van Der Meer och fick det inte att stämma då. Håller han sig i rätt gångart här så kan han bli farlig om det klaffar med löpningsförloppet.

11 Mr Deauville har inte tävlat sedan juni ifjol så han kommer nog att behöva ett lopp i kroppen. Får han bra draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan han ändå ha viss chans här.

Ranking DD-2: A 5 B 6,3,4,10,11,1,7,2 C 12,8,9 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto