DD Tips Solvalla Söndag 27/9

Publicerad på 26 Sep 2020 - 17:57

DrTrav

DrTrav

26 Sep 2020 - 17:57

Dagens Dubbel-spelet avgörs på söndagen på Solvalla. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Solvalla Söndag 27/9
DD-1: 3,4,7,9,10
DD-2: 9 Exaudio Vici

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
7 Double Explosive var strålande när hon segrade i Hugo Åbergs Memorial från ledningen näst senast. I den efterföljande starten I Finlandia Ajo så var hon inte lika bra och hon fick stryk mot Zarenne Fas så det blev en andraplats på en krävande bana. Hon är snabb från start och det är inte omöjligt att hon kan nå ledningen igen. Kommer hon till täten så kan hon bli svår att plocka in.

4 Missle Hill gynnades av ett alldeles för högt tempo när han segrade i Jubileumspokalen på Solvalla näst senast. Senast så kom han till spets efter ett halvvarv och från den positionen så blev det en ny seger. Bra läge nu och han kan öppna fort så han borde kunna hitta ner i en vettig position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

9 Milligan's School ledde Sundsvall Open Trot fån start till mål näst senast. Gången efter det spurtade han piggt och kom in som tvåa i ett lopp där Missle Hill segrade. Med en trevlig rygg att gå i under slutrundan så har han en vass spurt att tillgå och då kan han vara långt framme på nytt.

10 Milliondollarrhyme var duktig vid vinsten näst senast. Hon hamnade i dåliga ryggar och var ursäktad för nollan senast. Med lite klaff så fäller hon många hästar till slut.

3 Racing Mange var blek i ledningen näst senast. Han var bättre senast när han fullföljde bra och kom i mål som tvåa bakom Mellby Free. Med rätt resa nu så kan det vara läge för en seger.

2 Dreammoko gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Senast så kom han med en hygglig avslutning och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Missle Hill. Han hade inte startat på fem veckor före det loppet så han har säkert mått bra av den genomköraren i kroppen. Får han ett passande lopp så gör han inte bort sig.

6 Diamanten tog en efterlängtad seger för tre starter sedan. Efter det har han galopperat bort sig i två lopp i rad. I ett felfritt lopp nu så kan han ha vissa möjligheter här om Erik Adielsson kan få till en bra styrning.

5 Generaal Bianco gick bra som tvåa bakom Milliondollarrhyme näst senast. Får han smyga med och spara speeden in i det längsta så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 7,4 B 9,10,3,2,6,5 C 8,1

Dagens Dubbel 2 3140 m Autostart
9 Exaudio Vici ståtar med fyra vinster och en andraplats på de fem senaste starterna. I det senaste loppet så plockade han ner Lucky Base till seger från dödens. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand. Får han ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

15 Ble Du Gers har tagit fina vinster i både Oslo Grand Prix och Ulf Thoresen Grand International under sommaren. Han gjorde det bra när han plockade ner den ledande M.S.Triple J. till en säker seger senast. Han har dryga tillägg att plocka in här men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och kan han sitta i en vettig position inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

11 Armour As har galopperat bort sig två lopp i rad. Han blev stressad av omstarterna senast. I ett felfritt lopp nu så har han gott kunnande och då kan han bli farlig över upploppet.

1 Ready To Roll gjorde debut för Björn Goop efter lång frånvaro senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad. Barfota runt om nu och ett intressant utgångsläge. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han nypa en fin placering här.

14 Vagabond Bi var hårt betrodd i ett försök i Silverdivisionen på Hagmyren senast. Han fick göra lite för mycket jobb på egen hand då och det slutade med en femteplats i ett lopp som vanns av Sir Henry P.Hill. Distansen är den rätta och klaffar det med löpningsförloppet så gör han inte bort sig.

Ranking DD-2: A 9,15 B 11,1,14,2,13 C 7,8,12,6,4,5,3,10 

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto