DD Tips Tingsryd 15/8

Publicerad på 15 Aug 2021 - 00:28

DrTrav

DrTrav

15 Aug 2021 - 00:28

Dagens Dubbel Tingsryd 15/8

DD-1 3 Spartak Face
DD-2 4.5.6

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m Auto
Här kommer min spik på Dagens Dubbel, 3 Spartak Face. Han har förvisso inte vunnit som betrodd i de senaste två loppen över kort distans men han har haft spår långt ut på vingen och har inte kunnat hitta till någon ledning i de loppen och han slet lite med stilen senast dessutom. Nu har han fått ett perfekt spår bakom bilen och det ser ut att vara en bra chans att hitta till ledningen och jag tror att han stannar där hela vägen in i mål.
Det som eventuellt skulle kunna bli ett problem är om Jorma Kontio vill svara ledningen till varje pris med invändiga Martin Tooma och då kan det bli ett tufft lopp för Spartak Face. Jag landar ändå i att Jorma Kontio är nöjd med ryggen på Spartak Face och spikar Conrad Lugauer.

Motbud
1 Martin Tooma är snabb från start och det är inte omöjligt att Jorma Kontio gör ett försök att leda loppet från start till mål. Han vek dock ner sig rejält från spets för två starter senast och jag tror att man är beredd att släppa ledningen till Spartak Face. Han satt fast med gott om krafter över mål senast när han ställdes mot hård konkurrens och med fritt över upploppet kan han bli farlig med en perfekt resa på innerspåret.

8 Staro On The Rocks är ett mycket spännande nyförvärv hos Jerry Riordan. Det är en talangfull fyraåring som har vunnit nästan var tredje lopp i karriären. Senast slutade han bara trea från ett svårt utgångsläge men han håller god form för dagen, vilket tre raka segrar dessförinnan visar. Nu blev läget svårt med spår åtta över kort distans och det måste klaffa under vägen.

4 Awesome Kronos vann från ledningen senast i ett lopp på Vaggeryd och har hunnit med att byta regi sedan dess till Håkan K Persson. Jag tror inte att han kan utmana om någon ledning från start och risken är överhängande att han får trava loppet i dödens och då får han vara något extra om han ska kunna vinna.

Jag nämner en storskräll i 9 Bossy Alley som förvisso verkar vara ur form för dagen och kommer från en blek insats. I grund och botten är det här är en fin travare som vann sju lopp under 2019. Han måste förstås höja sig men för den som jagar dom stora pengarna kan det vara ett roligt lyxstreck.

Min Vinnare: 3 Spartak Face
Spets efter 500m: 3 Spartak Face
Skrällen: 9 Bossy Alley
Rankingen. A: 3 B:1.8.4 C:2.6.9.7.10.12.11

Dagens Dubbel 2 - 2413m Auto
Omgången avslutas med det enda loppet i omgången som inte är över kort distans och det är ett lopp som håller bra klass.
6 M.T Oscar håller absolut toppform för dagen och har fått bra utdelning på sin fina form. Hade det inte varit för att han blev diskad för trängning näst senast så hade han slutat etta eller tvåa vid sju raka starter. Han har tidigare haft lite problem med aktionen men den biten verkar man han fått ordning på nu. Det är ingen omöjlighet att hitta till ledningen men jag tror ändå att det blir svårt att ta en längd på Kurri Jari Boko. Han tål olika upplägg och är inte beroende av något specifikt scenario för att vinna loppet.

4 Oscar L.A är såklart en tidig utmanare och även han håller toppform för dagen och har gjort riktigt starka lopp på slutet. Han har vunnit hälften av karriärens starter och är såväl stark som snabb. Det är anmält med första bike nu och det är intressant.

5 Kuri Jari Boko är min spetsfavorit i loppet och har en intressant uppgift på pappret. Han har sett allt bättre ut på slutet i hård konkurrens och verkar vara på väg mot toppformen nu. Han har gått i ledningen vid tre tillfällen tidigare vilket har resulterat i två segrar och det är optimistiska tongångar från stallet.

7 Bordeaux S är trög från början och kommer att tappa från start men han är desto starkare till slut och han vann över kort distans på just Tingsryd senast på 1.10.5 med gott om krafter kvar över mål. Det är ingen omöjlighet att det blir hårt tempo där framme och Bordeaux S kan bli jobbig att stå emot över det långa upploppet.

3 Arvid S.H öppnar fort och gillar den dryga distansen. Fredrik Persson lär ladda iväg från början för att sedan överlåta ledningen till någon mer betrodd och med en perfekt resa i ryggar är han inte borta om han skulle få fritt över upploppet.

10 Galantis gillade jag i comebacken senast och han borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Det krävs såklart tempo och tur med positioner under vägen men han känns inte slagen på förhand även om det kanske behövs ytterligare något lopp i kroppen innan formen är hundraprocentig.

Min Vinnare: 6 M.T Oscar
Spets efter 500m: 5 Kurri Jari Boko
Skrällen: 3 Arvid S.H
Rankingen A:6.4.5 B:7.3.10 C: 1.9.8.11.2.12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto