DD Tips Umåker 13/8

Publicerad på 13 Aug 2021 - 12:44

DrTrav

DrTrav

13 Aug 2021 - 12:44

DD Tips Umåker Fredag 13/8
DD1: 1,2,5
DD2: 8 Syoss
3 rader x 70 kr = 210 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
1 Bodybuilder visade att man kan öppna kvickt från innerspåret för två starter sedan, då vann man på bra sätt från ledningen efter att fått press under stora delar av loppet. Ikväll är kort distans vilket ses som en fördel. Formen är bra och man har tagit två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Det är anmält amerikansk vagn vilket är spännande. Från ledningen ikväll blir Bodybuilder med Ulf Ohlsson i vagnen svårpasserad.
5 Albert Zonett är en vinnartyp som kanske är känd för att vara mer stark än snabb, men farten kommer mer och mer och nu meddelar tränare Robert Dunder att det är dags att testa nytt huvudlag till kvällens start. Man ska testa någon form av skygglappar vilket förhoppningsvis innebär att Albert Zonett blir rappare i benen. Albert Zonett har fem raka segrar på kontot och formen är bra. Men det troliga scenariot är att femåringen kommer få göra jobbet i loppet. Styrkan finns och Albert Zonett kommer blanda sig i segerstriden på nytt.
Nämner även 2 Global At Work som har fått perfekt utgångsläge ikväll. Han kommer sitta i bra på det direkt ifrån start och skulle de två ovan nämnda konkurrenterna köra lite för mycket emot varandra kommer detta femåriga sto avsluta vasst. Vann enkelt för två starter sedan och i den senaste starten på V75 gick man i mål med sparade krafter. En skräll i loppet som jag tyvärr inte har råd med ikväll på V64 men som blir ett streck på Dagens Dubbel.
Min Vinnare: 1 Bodybuilder
Spets efter 500m: 1 Bodybuilder
Skrällen: 2 Global At Work
Ranking: A 1,5 B 2,9,3,7,4 C 10,11,6,8,12
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel spelet med att spika 8 Syoss. Han gjorde det väldigt bra i den senaste starten, då fick han gå ett tufft slutvarv i tredjespår men höll storstilat hela vägen in i mål som tvåa. Han kommer till kvällens start med en fin formkurva. Båda segrarna under året är tagna över 2140m som också är kvällens distans. Han är kvick iväg från start och trots sitt åttonde spår ikväll ska det vara bra chanser på att man hittar hela vägen till lending. Dessutom går Syoss ner lite i klass till kvällens start. Även om Leave Your Sox On och Xanthis De Roi är två bra V75 hästar så känns Syoss som den bättre av dessa tre och väl i ledningen kommer han att ta sig förbi. Spik.
4 Leave Your Sox On besitter bra styrka och kapacitet som duger för klassen, men han saknar den där explosiviteten som många andra kanske har och riskerar därför att få göra en del jobb själv under loppet. Vann ett billigt lopp i den senaste starten och kommer med form. Leave Your Sox On kommer fälla många på ren styrka men tror inte han rår på min spik som sitter i ledningen.
3 Xanthis de Roi stod för en vass avslutning i den senaste starten, klockan stannade på 11,1 sista 1000m. Han är under fin utveckling och blir bättre och bättre hela tiden. Xanthis de Roi öppnar bra utan att vara en raket, men från ett bra utgångsläge kommer han sitta bra till oavsett. För den som garderar är detta ett givet streck.
Min Vinnare: 8 Syoss
Spets efter 500m: 8 Syoss
Skrällen: 3 Xanthis de Roi
Ranking: A 8 B 4,3,9,3,2,7,10 C 11,6,5,1
Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto