DD Tips Umåker 31/1

Publicerad på 31 Jan 2021 - 10:44

DrTrav

DrTrav

31 Jan 2021 - 10:44

Dagens Dubbel Umåker 31/1.

DD-1 12 Bourne Dominion
DD-2 2.3.4.7.10.11

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
12 Bourne Dominion ska ha en toppchans att vinna det här loppet om han har stilen med sig och är lika bra som i de två senaste starterna där det har slutat med seger. Näst senast vann man enkelt från ledningen med gott om krafter kvar över mål och senast avgjorde man via en vansinnigt snabb forcering ute i spåren under slutrundan. Hästen ser lite knepig ut emellanåt men verkar trivas på isen och det är bra chans till en tredje raka seger. Spik på Dagens Dubbel. 

6 Socrates Face vill jag dubbla mitt system med. Jag är väldigt förtjust i den här hästen och jag tror att hästen har gått framåt med ett lopp i kroppen nu. Det är en väldigt stark häst som passar över distansen och även om hästen inte kan öppna något från start tror jag att det är bra chans att sitta i ledningen inom 500 meter eftersom de värsta motbuden har fått ett bakspår. Väl i ledningen kan det räcka hela vägen.

Bakom mina två hästar räknas främst 10 Flight Deck och 11 Xtra G.T.

Min Vinnare: 12 Bourne Dominion
Spets efter 500: 6 Socrates Face
Skrällen: 6 Socrates Face
Rankingen A: 12 B:6.10.11.7.2.8.3.4.9 C: 6.1.13

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
3 Gelato är väl ingen raket från start men ändå tillräckligt snabb för att kunna spetsa den här gången. Från ledningen bör det vara en hygglig chans att vinna det här loppet men det oroar att han aldrig har vunnit från ledningen på hela sju försök. Formen verkar annars vara på topp och kommer från en rejäl insats när han slog flera tuffa konkurrenter och näst senast var han trea på V75. Enklare emot den här gången och ska räknas mycket tidigt.

7 Just Celebration har haft toppform i höst och vinter och har vunnit lopp vid tre tillfällen. Senast var han dessutom tvåa på V75 efter en vass spurt när han fick luckan med hundra meter till mål. Det såg ut som att det fanns krafter kvar över mål och det blir kanske revansch den här gången?. Den här gången finns det risk att man tvingas göra jobbet utvändigt ledaren men han ska räknas oavsett upplägg på sin fina form.

11 Kryptonite Zon är nog loppets bästa häst och har blivit allt bättre i sin nya regi. Hästen har varit struken inför det här loppet men det var inte på grund av att hästen varit nedsatt på något sätt utan man hade helt inte möjlighet att ta sig till tävlingsbanan den dagen. Får han ett bra löpningsförlopp kan han runda allt.

4 Conrads Gregor är mycket bättre än raden men har otroligt svårt att få det att stämma med aktionen. Han har visat hög kapacitet tidigare i karriären och om man får ordning på hästen igen blir den intressant att följa framöver. Intressant till låg spelprocent nu.

Min Vinnare: 3 Gelato
Spets efter 500m: 3 Gelato
Skrällen: 4 Conrads Gregor
Rankingen A: 3.7.11 B:4.10.2 C: 12.1.5.9.6.8

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto