DD Tips Umåker Fredag 7/8

Publicerad på 7 Aug 2020 - 14:53

DrTrav

DrTrav

7 Aug 2020 - 14:53

Ikväll är det Umåker som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt DD-tips.

bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
bet365/11/">Fasta odds på alla DD-lopp. KLICKA HÄR.


DD Tips Umåker Fredag 7/8
DD1: 6,10
DD2: 7,13

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
10 Granetta kommer från en färsk seger. Hon rundade då sitt motstånd på ett bra vis till seger. Hon är inte att lita på för innan den senaste vinsten så hade hon fyra raka galopper. 60 meters tillägg nu är tufft men kan hon hålla ihop aktionen så har hon en vass avslutning att tillgå och då kan hon bli farlig den sista delen av loppet.

6 Thess Vilja blev avslagen precis på mållinjen av Häsen Räsern för tre starter sedan. Gången efter det gick hon bra som tvåa i ett lopp som vanns av Björnivar. Löser det sig med positionerna så kan hon hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

3 Haga Bruden spurtade in till seger senast. Det var första starten på ett tag så det loppet kan ha fört fram henne en del till den här starten. Med bara en motståndare på startvolten så kanske Ulf Ohlsson provar mot spets och skulle hon bli släppt till ledningen så kan hon vara långt framme på nytt.

1 Höstbolillemor gjorde första starten efter mer än två års frånvaro senast i ny regi för Tommy S Larsson. Det slutade med en lätt seger. Intressant läge nu som ensam på startvolten. Med rätt resa här så kan hon ställa till med en överraskning.

11 Alfie var bra senast över kort distans när hon kom in som trea i ett lopp som vanns av Åsrud Vilja. Med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter här.

14 Torpa Olea fick press i ledningen men hon höll ändå bra även om Rubus blev för svår att stå emot så hon fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Många hästar att runda nu men får hon bra draghjälp under slutrundan så kan hon bli att räkna med den sista biten.

4 Alf Ann vinner inte så ofta men nu får Magnus A Djuse chansen i vagnen för första gången. Får hon ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet fast det blir nog svårt för henne att vinna loppet.

Ranking DD-1: A 10,6 B 3,1,11,14,4 C 12,13,9,5,2,7,8
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
7 Empire Garbo gjorde ett starkt lopp näst senast när han vann trots en tung löpning. Han hamnade för illa till senast så det loppet kan vi glömma. Springspår nu och kommer han till spets så kan han bli svårfångad om Ulf Ohlsson skulle få bestämma en del där framme i täten.

13 Selmer I.H. har ett par lopp i kroppen. Han höll godkänt som trea från dödens i ett lopp som vanns av Magnifik Brodde senast. Klaffar det med löpningsförloppet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet bra och då kan det vara läge för en fullträff.

5 Zorro Swing har inte startat på ett tag och har ett dåligt spår i volten. Han brukar sköta sig i voltstart så kliver han iväg i rätt gångart så kan han sitta bra till i den främre träffen direkt. Med rätt resa så kan han utmana om en framskjuten placering.

3 Corroded kommer med två stycken galoppmisslyckanden i raden. Debut i nygammal regi för Stefan Dellbro nu. Hittar Ove A Lindqvist en bra väg med honom så kan han vara långt framme här.

1 Vic De Luxe har varit borta från tävlingsbanorna i 1,5 år. Han gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Han gör debut i ny regi för Sören Lennartsson nu. Sandra Eriksson som får chansen nu har vunnit många lopp med honom i tidigare regi. Trevligt läge och får han ett passande lopp så kan han duga mot det här motståndet direkt i comebacken.

8 Owen Face har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Senast så travade han i ledningen men han fick inte vara ifred fast han höll ändå mycket bra även om han fick släppa Ellieann som spurtade till seger via open stretchen förbi sig så det slutade med en andraplats. Med lite klaff så kan det vara läge för en seger.

Ranking DD-2: A 7,13 B 5,3,1,8,4,12 C 6,10,14,9,2
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto