DD Tips Umåker & Örebro 31/8

Publicerad på 31 Aug 2021 - 12:28

DrTrav

DrTrav

31 Aug 2021 - 12:28

DD Tips Umåker & Örebro Tisdag 31/8
DD1: 3,6
DD2: 1 Gurra Palema
2 rader x 100 kr = 200 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
3 J.J.Stitch är en spännande fyraåring som bara blir bättre och bättre. Han kommer till kvällens start med fyra raka segrar på kontot och dessutom vann man Sommartravets-final i den senaste starten. Då slog han hästar som Missle Hill och Cyber Lane och inkasserade 300.000kr på kontot. Nu går man upp i klass med de pengarna på sig men sett till vad han visat och den kapacitet J.J.Stitch besitter kommer man klara bära pengarna utan problem. Han är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är han den troliga ledaren av loppet och väl i spets ska segerchansen vara mycket hög.
6 Riptide R.D. besitter också bra kunnande och var för två starter sedan ute i Bronsdivisionens final och fick sent fritt, han såg fin ut och visade även i den senaste starten att formen är bra. Då blev man tvåa efter en vass avslutning via 10,5 sista 800m. Vid gardering ska man inte nonchalera Riptide R.D och för att höja värdet på min kupong dubblar jag systemet med henne.
Nämner även 4 Toto Barosso som på slutet varit ute mot några av de bästa fyraåringarna i landet. För tre starter sedan var man ute i finalen av Sprintermästaren och ikväll möter man helt klart mer överkomligt motstånd. Toto Barosso besitter en vass speed som med rätt lopp kommer bli tuff att stå emot över upploppet.
Min Vinnare: 3 J.J.Stitch
Spets efter 500m: ​​ 3 J.J.Stitch
Skrällen: 6 Riptide R.D. / 4 Toto Barosso
Rankingen A: 3 B 6,4,7,9,2,5,1,11 C 12,10,8
Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
1 Gurra Palema har gjort allt rätt i sina tre starter för tränaren Thule Jonsson och det har blivit idel segrar på kontot. Han har visat i sina senaste starter att han tål att göra en hel del grovjobb själv men ikväll skulle man kunna få slippa göra det om kusken Sandra Eriksson prickar starten från bricka ett i volten. Gör hon det sitter Gurra Palema tidigt i ledningen och från den positionen blir han sedan väldigt svårslagen. Men även om man blir snuvad på ledningen ska segerchansen vara god. Given förstahäst och spik på mitt system.
Motbud
Därbakom lyfter jag fram 4 Claude P.Hill som avslutade vasst bakom just 1 Gurra Palema i den senaste starten. Ikväll har man visserligen ett snävt spår fyra i volten men skulle man komma iväg bra och ta sig förbi Gurra Palema från start ökar såklart segerchanserna. Vilket man måste försöka göra ikväll för att vinna, för det är inte någon i loppet som slår en frisk Gurra Palema genom att göra jobbet utvändigt.
Nämner även 2 Inge B.Svärlig som kommer med bevisad form från den senaste starten. Han ska inte ha några problem med andraspåret i volten och borde ha bra chans att sitta vettigt till i loppet. Slåss om de framskjutna placeringarna ikväll.
Min Vinnare: 1 Gurra Palema
Spets efter 500m: ​​ 1 Gurra Palema / 4 Claude P.Hill
Skrällen: 4 Claude P.Hill
Rankingen A: 1 B 4,2,13,10,11,8,5,12 C 3,6,9,7
Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto