DD Tips Umeå 29/4

Publicerad på 29 Apr 2021 - 11:03

DrTrav

DrTrav

29 Apr 2021 - 11:03

Dagens Dubbel Umåker 29/4

DD-1 3 Selmer I.H
DD-2 1.8.9

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m Auto
3 Selmer I.H var ute i ett tuffare gäng senast med dagens spolierades när han galopperade och tappade massor av meter från start. Han såg sedan fin ut bakom hästar och formen lär det knappast vara något fel på. Starten innan dess gjorde han en toppinsats när han fullkomligt pulvriserade duktiga J.H Mannerheim utvändigt över kort distans. Han är normalt sätt inte osäker av sig och senaste starten ser jag som ett olycksfall i arbetet. Han tål att göra jobb på egen hand och detta är en bra uppgift. Det är inte helt omöjligt att han kan hitta ledningen här efter en bit även om han inte kan spets av egen kraft. Oavsett ledning eller inte lär han knappast bli fast någonstans från det här läget och jag spikar.

Motbud
6 Noble Superb har definitivt kunnandet för att kunna utmana min spik och han har fått börja starta på i Sverige igen efter att ha gjort det bra mot tufft motstånd på fransk mark. Han har gjort det helt okej vid två starter på svensk mark men intrycket har inte varit något extra och även om han förmodligen har tagit kliv formmässigt vill jag gärna se hästen prestera på riktigt igen innan jag tror att han kan hota Selmer I.H.

7 J.H Mannerheim var jämnspelad med Selmer I.H senast de möttes men blev fullkomligt krossad den gången trots ledning över kort distans. Man laddar säkert allt som går från start för att försöka överta ledningen från 4 Regent Zet och lyckas man med det kan det bli en repris från senast med J.H Mannerheim i ledningen och Selmer I.H utvändigt. Det känns som att han måste vara rejält förbättrad för att kunna hota Selmer I.H men löper han upp till sitt kunnande kan han absolut vara en tuff nöt att knäcka i ledningen.

4 Regent Zet har hittat nya växlar på äldre dagar och är den troliga ledaren initialt och oavsett om man väljer att köra i ledningen eller om man släpper till någon annan så får han en passande resa i den främre träffen.
Spikar man inte Selmer I.H tycker jag att mer eller mindre hela fältet bör streckas.

Min Vinnare: 3 Selmer I.H
Spets efter 500m: 3 Selmer I.H/4 Regent Zet/ 7 J.H Mannerheim
Skrällen: 7 J.H Mannerheim
Rankingen A: 3 B: 6.7.4.1.8.2 C:9.5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
1 Willmer Gel har styrkan som sitt främsta vapen och distansen är i kortaste laget även om han fungerar bra även över medeldistans. Han kan heller inte öppna speciellt snabbt och det finns risk att han blir över från sitt innerspår. Det är ändå min förstahäst i loppet och hittar han bara ut i ett tidigt skede och söker sig framåt till utvändigt ledaren hyfsat tidigt är det bra chans att han vinner den tunga vägen.

8 S.G Charpentier hade inte stilen med sig senast och plockades till slut ur fältet och han är såklart svårbedömd med det i åtanke. Han är rysligt snabb från start och trots ett spår långt ut på vingen håller jag han som spetsfavorit i loppet och är han så bra som han kan vara blir han svårslagen från ledningen. Nu är han anmäld barfota och amerikansk bike igen vilket är en stor fördel och jag blir inte förvånad om han kutar runt från start till mål. Jag litar dock inte fullt ut på hästen och det kan komma att kosta att nå ledningen.

9 Syoss visade höga toppar under fjolåret och gör nu årsdebut. Är han i ordning direkt efter längre vila och har tagit vinterträningen på ett bra sätt är det en av hästarna med högst kunnande i fältet och han ska inte nonchaleras.

Ska man nämna någon ytterligare så var 3 Dante Godiva positiv senast vid andraplatsen och det är en häst som besitter ett väldigt högt kunnande, men det var ett tag sen han fick visa det fullt ut på tävlingsbanan.

Min Vinnare: 1 Willmer Gel
Spets efter 500m: 8 S.G Charpentier
Skrällen: 9 Syoss
Rankingen A:1.8.9 B: 3.4.6.10 C: 2.5.7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto