DD Tips Vaggeryd 22/8

Publicerad på 22 Aug 2021 - 15:13

DrTrav

DrTrav

22 Aug 2021 - 15:13

DD Tips Vaggeryd Söndag 22/8

DD1: 4,6,9,11
DD2: 4 Nadal Broline

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 A Secret Word är en sexåring som besitter bra kunnande, men dessvärre har han nu galopperat i två av sina tre senaste starter. Men för två starter sedan höll han sig till rätt gångart hela loppet och då vann från dödens. Med en liknande prestation idag får konkurrenterna det tufft att vara före A Secret Word i mål. Han tål att göra en hel del grovjobb själv vilket innebär att han inte är beroende av något speciellt löpningsförlopp. Felfri är segerchansen hög.

11 Cruise är rutinerad trots sina fem år och har varit ute mot tuffare motstånd än vad han ställe emot ikväll under sommaren. I den senaste starten stod man för en okej avslutning via open stretch. Cruise kan en hel del i grunden och när man väl är inne på att gardera loppet så är detta ett givet streck.

Framhåller även 9 Global Wizard som idag gör första starten för sin nya tränare Robert Bergh. Detta är en individ som visat upp bra kunnande tidigare och har kapacitet för att vara med i segerstriden. Formen är ett frågetecken men har nya tränaren lyckats få ordning på den ska man inte nonchaleras här.

Nämner även 4 Nairajah som inte vinner så ofta men är van att möta tuffare än vad han gör idag. Är kvick iväg från start och skulle man hitta till ledningen kan man bita ifrån sig bra.

Min Vinnare: 6 A Secret Word
Spets: 4 Nairajah
Skrällen: 11 Cruise
Ranking: A 6 B 11,8,4,7,5,14,2 C 1,13,15,8,3,10

Dagens Dubbel - 2140m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika, 4 Nadal Broline. Detta är en elvaårig hedersmärr som har gjort det bra som tvåa i sina tre senaste starter. Formen är bra och han kan öppna kvickt från start. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Men samtidigt är Nadal Broline inte heller beroende av ledningen för att vinna, vilket öppnar upp för kusken och tränaren Björn Goop i hans taktiska val. Motståndet är något enklare idag jämfört med de två senaste starterna om man bortser från främst motbudet Wild Love därför väljer jag att ta ställning och spika den av dessa som på förhand kommer få bäst löpning.

Motbud
9 Wild Love gjorde bort sig med galopp direkt i Malmö Stads Pris i den senaste starten. Men för två starter sedan satt hon fast med krafter kvar och norsken oryckt i Årjängs Stora Sprinterlopp. Wild Love går bra bakifrån vilket innebär att utgångsläget inte är så dåligt och med en normal prestation idag är man med och utmanar min spik om segern. Givet streck för den som garderar loppet.

Nämner även 6 Tabasco C.D. som var inte som bäst i den senaste starten och återkommer nu efter ett lite kortare uppehåll. Han gynnas av att det blir barfota bak och kan öppna snabbt från start. Skulle man välja ryggen på min spik är man garanterad ett fint lopp och uppenbarar sig luckan tillslut kan han avsluta vasst.

Min Vinnare: 4 Nadal Broline
Spets: 4 Nadal Broline
Skrällen: 6 Tabasco C.D.
Ranking: A 4 B 9,6,1,10,8 C 7,2,3,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto