DD Tips Vaggeryd 9/6

Publicerad på 8 Jun 2021 - 22:34

DrTrav

DrTrav

8 Jun 2021 - 22:34

Dagens Dubbel Vaggeryd 8/6

DD-1 4,9
DD-2 2,3,5,11

8 rader x 30 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Amornero Roc imponerade i de två första starterna på svensk mark. I Sverige-debuten vann man överlägset från ledningen i fin stil. Gången efter pressade man sig till ledningen efter 700m och vann på lätta ben. I den senaste starten blev det dock galopp bakom bilen. Amornero Roc är travsäker i grunden vilket gör att man kanske inte ska dra för stora växlar av senaste starten. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet här ikväll. Väl i ledningen ska Amornero Roc ha en toppchans ikväll. 17 segrar på sina 30 starter i livet säger en hel del om hästen.

Men kan inte släppa 9 Tabasco C.D till väldigt låg procent. Detta är en väldigt kapabel femåring som och vann på bra tid från ledningen senast. Han tål att göra en del jobb själv i loppen och när han endast är streckad till 6% måste jag bara betala för honom.

Nämner även 10 Don Cash som man siktade till Harper Hanovers med, men startpoängen räckte inte till. Men Don Cash har toppform för dagen och kommer passera många konkurrenter över upploppet. Don Cash har startat över kort distans tre gånger tidigare hos Adrian Kolgjini och har två segrar och en andraplats.

Min Vinnare: 4 Amornero Roc
Spets efter 500m: 4 Amornero Roc
Skrällen: 9 Tabasco C.D
Rankingen A: 4 B 9,10,3,1,5,11,2 C 8,6,7,12,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Incredible Wine är en femåring som stått för en fin utveckling under året. Han har på sina sju starter i år fem segrar och en andraplats på kontot. Han har tjänat snabba pengar men visar än så länge att han bär upp dem på ett bra sätt. Tränare Thomas Dalborg håller sin häst högt och menar på att Incredible Wine är något extra. Han är redan klar för en klass II-final i Juli. Det är många som kan öppna bra i den avslutande avdelningen så även Incredible Wine. Skulle han landa i ledningen blir han tuff för övriga att plocka ner. Men han kan även vinna loppet från andra positioner. Förstahäst.

2 Bolt Kronos är en spännande häst. Han galopperade i sin tävlingsdebut men har därefter varit etta eller tvåa över mållinjen i 13 av sina femton starter. Känslan är att detta är en häst vi kommer få följa mycket framöver. Han visade senast att han fungerade på barfota balansen och med rycktussar. Samma utrustning blir det även ikväll. Bolt Kronos kan även han öppna bra från start och från sitt fina utgångsläge är han garanterad ett bra lopp oavsett om han kommer till ledningen eller inte. Givet streck på kupongen.

Betalar även för skrällen 11 Jaxon V.S som nu fått lopp i kroppen och bör vara framflyttad en hel del formmässigt till kvällens start. Han gör alltid sitt i loppen och skulle det klaffa med positionerna ikväll är man med långt framme.

5 Big Top Lindy är kioskvältaren. Han var något sämre i den senaste starten, men detta är en bra häst som gjorde det bra i sitt kval till Kungapokalen. Då mötte man Rome Pays Off. Den typen av motstånd slipper man ikväll. Att man endast ska vara streckad på 1% känns helt fel, vilket gör att jag kommer betala för honom på systemet. 

Min Vinnare: 3 Incredible Wine
Spets efter 500m: 3 Incredible Wine / 2 Bolt Kronos
Skrällen: 11 Jaxon V.S / 5 Big Top Lindy
Rankingen A: 3,2 B 11,5,10,7,6,1 C 12,9,8,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto