DD Tips Vaggeryd Onsdag 10/6

Publicerad på 9 Jun 2020 - 21:34

DrTrav

DrTrav

9 Jun 2020 - 21:34

Dagens Dubbel spelet avgörs på onsdag i Vaggeryd. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Vaggeryd Onsdag 10/6
DD1: 3,4,6,11,15
DD2: 2 Zante Grif

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 3640 m Voltstart
11 Vikens Dome gjorde det bra som tvåa bakom Rossi Palema senast. Han blev tvåa i det här loppet ifjol så han klarar den dryga distansen. Slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet så kan han dyka upp i segerstriden.

15 Ready Ribb återkommer efter lång frånvaro. Han klarade kvalloppet på ett bra vis nyligen men det kan nog ändå saknas en del till toppformen. Han trivs annars bra över de långa sträckorna och är han inte alltför ringrostig så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

3 Hurricane Silas gick mycket bra efter galopp senast. Felfri nu så tror jag att han kan komma till spets efter en bit och då kan han nog få fuska bort en del av loppet där framme i ledningen och då kan det räcka hela vägen till seger.

4 Droit Au Coeur har gjort två starter för Jeroen Engwerda och han har vunnit båda. Årsdebut nu så formen är svårbedömd men stämmer det lite med positionerna så kan han ha vissa möjligheter.

6 Peak Fear kom med en härlig avslutning i spåren och då plockade han andraplatsen i ett lopp som vanns av Undigious Diamant från ledningen senast. Med en liknande spurt här så kan vara långt framme på nytt.

14 Vagabond Bi gick en fullt godkänd avslutning men han fick aldrig tag i Farlander Am som vann det loppet senast. Han gillar de längre distanserna och han tål att gå en rejäl långspurt och då kan han spurta förbi många trötta hästar till slut.

13 Vischio Holz gör årsdebut efter sju månaders frånvaro. Lång distans är annars bara ett plus för den starka sexåringen och skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han slå till.

Ranking DD-1: A 11,15 B 3,4,6,14,13,10,9 C 8,12,2,1,7,5

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Zante Grif gjorde en vass debut på svensk mark senast. Hon fick då göra jobbet själv i tredjespår när hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och då sänkte hon sitt motstånd på ett bra vis till seger. Med lopp i kroppen nu från ett trevligt utgångsläge här så tror jag hon blir svårstoppad när attacken sätts in.

1 Zuleika Font liftade med i rygg på Zante Grif sist de möttes men hon kunde inte gå förbi trots en bättre löpning. Hon kan öppna rätt bra men kan ändå få svårt att hålla upp ledningen men med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig.

9 Global Anniversary galopperade bort sig i en trång situation på Solvalla senast. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

11 Princess Kloster gjorde det bra vid vinsten näst senast. Här handikappas hon av ett mindre bra läge men med lite klaff så kan hon överraska.

4 Zolid Wise As är väldigt snabb iväg och Wim Paal vill köra i ledningen om han kommer dit. Skulle hon sedan få vara ifred där framme i täten så kanske hon kan rinna undan till seger.

3 Fleur Mearas fick det inte att stämma och galopperade dubbelt senast. Hon är inte så snabb från start men kan hon hålla ihop aktionen här så är hon stark den sista biten och då kan hon ha vissa möjligheter här men att vinna loppet blir nog svårt.

Ranking DD-2: A 2 B 1,9,11,4,3,6,10 C 7,12,5,8

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto