DD Tips Vermo 9/5

Publicerad på 9 Maj 2021 - 12:06

DrTrav

DrTrav

9 Maj 2021 - 12:06

Dagens Dubbel Vermo 9/5

DD-1 1.5
DD-2 3.5.7

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2120m Auto
5 Mas Champ har vunnit över hälften av sina starter och vann på ett överlägset sätt senast när man ryckte skorna efter att ha varit något utav en besvikelse i några starter innan dess. Är han lika bra som senast är det förmodligen en bra chans till ytterligare en seger men han kommer förmodligen inte att kunna nå någon ledning härifrån med startsnabba konkurrenter invändigt och det kan bli en tuff resa.

1 Zap Di Girifalco har väl inte rosat marknaden på ett tag men nu har han bytt regi till Alessandro Gocciadoro och det känns klart intressant. Innerspåret kan bli en fälla men han är en av de med högst kunnande i fältet om han tävlar på topp och löser det sig från innerspåret blir han att räkna med.

2 Knows Best har varit ifrån tävlandet i ett halvår men besitter en hög kapacitet och han var tvåa i derby. Han är såklart svårbedömd i en årsdebut men han är blixtrande snabb från start och om han är väl förberedd är han fullt tänkbar från ledningen.

12 Skyfall Shine har radat upp nio raka segrar och måste även han räknas tidigt även om utgångsläget är besvärligt.

11 Zio Tom Jet blandar och ger i sina prestationer men med rätt resa ska han inte räknas bort.

Min Vinnare: 5 Mas Champ
Spets efter 500m: 2 Knows Best
Skrällen: 11 Zio Tom Jet
Rankingen A: 5.1.2.12 B: 11.9.7.3.8 C: 10.4.6

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Vi avslutar dagen med den sportsliga höjdpunkten Finlandia Ajo och jag tycker det ser öppet ut i år.

5 Milliondollarrhyme har varit fantastiskt fin på slutet. I årsdebuten var han klart bra som tvåa bakom Ecurie D och senast svarade han för en topprestation när han flög till spets och vann med god marginal före bland annat Missle Hill. Fredrik B Larsson lär ladda allt som går från start för att hitta till ledningen och når han den positionen är det en bra chans att vinna det här loppet med tanke på hur han presterade senast. Det har dock aviserats laddning invändigt av 4 Le Gros Bill och det kan komma att kosta att nå ledningen, om han ens lyckas ta sig förbi och då är han mer sårbar.

7 Dear Friend är i fantastisk befattning för dagen och frågan är om hon någonsin har varit bättre. Hon har imponerat vid fyra raka segrar och svepningen för två starter sedan var något utöver det vanliga. Johan tar det förmodligen lugnt från start och skulle det bli lite körning mellan 4 & 5 inledningsvis kan hon få ett perfekt lopp här och avgöra på sin speed.

3 Vernissage Grif är en klassig häst som var favoritspelad mot Dear Friend och Heavy Sound senast. Det blev galopp den gången men om han kommer iväg felfritt den här gången är det såklart en utmanare till segern.

4 Le Gros Bill är snabb från start och lyckas han hålla ut 5 Milliondollarrhyme i startrusningen kan han leda runt om över den korta distansen.

1 Zarenne Fas var det goda rapporter om inför den senaste starten men han var en rejäl besvikelse den gången och slutade oplacerad men stallet har höga tankar om hästen och han är säkert rejält förbättrad nu.

10 Next Direction är segervan och var bra från ledningen i årsdebuten. Det blir svårt att komma till här ifrån men med tempo på loppet är det en kantboll.

Min Vinnare: 7 Dear Friend
Spets efter 500m: 4 Le Gros Bill/5 Milliondollarrhyme
Skrällen: 1 Zarenne Fas
Rankingen A:7.5.3 B: 4.1.10 C: 9.2.6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto