DD Tips Visby 21/6

Publicerad på 21 Jun 2021 - 15:08

DrTrav

DrTrav

21 Jun 2021 - 15:08

DD-tips Visby Måndag 21/6

DD-1 5 Global Appearance
DD-2 3,4,5,7

4rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2120m volt
Här hittar vi omgångens spik på Dagens Dubbel, 5 Global Appearance. Detta är en individ med gott kunnande som ikväll gör en spännande årsdebut. Han inledde sin tävlingskarriär med att bli tvåa bakom kriterietrean Henry Flyer Sisu trots galopp. Därefter tog han fem raka segrar vilket är imponerande. Det här är en häst som tränare Anders Eriksson håller högt och Global Appearance skulle aldrig komma till start om han inte var ordentligt preparerad. Rent kapacitetsmässigt är femåringen överlägsen sina konkurrenter. Ikväll väntar det dessutom en spännande tältning i balansen. Till en spelprocent som håller sig runt 35% känns detta som en given spik att ta ställning för i omgången.

Motbdu
13 Fighter Mearas har likt Global Appearance väldigt högt kunnande men också lätt att ta till galopp. Han har galopperat i hela 14 av 27 starter men samtidigt tagit 10 segrar på sina 13 felfria lopp. Felfri ikväll blir denna sexåring att räkna med i segerstriden.

Nämner även 3 Sally's Love som är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer han sen leda loppet länge. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 5 Global Appearance.
Spets efter 500m: 3 Sally's Love
Skrällen: 3 Sally's Love
Ranking A 5 B 13,3,4,10,14,15 C 9.8.6,1,7,11,2,12

Dagens Dubbel 2 - 2120m auto
5 Valnes Isidor kommer med formen på topp till kvällens start, han har två raka segrar på kontot. I den senaste starten gjorde man det bra via 11,1 sista 800m. Kommer man till bra från start finns kunnande för att göra en del själv under loppet och Sofia Adolfsson som sitter i vagnen känner hästen sedan tidigare, ekipaget vann ihop så sent som för två starter sedan.

7 Ole visade upp lite av sina gamla takterna i den senaste starten. Då gick man med i spåren och kunde avsluta bra till seger, klockan stannade på 12,9 sista 1000m. Detta är en krigare som har fin inställning och verkar nu även ha en formkurva som pekar uppåt. Ikväll är det även första gången Emilia Leo sitter upp o vagnen, vilket är spännande. Utgångsläget kunde varit bättre, men samtidigt är hästen härdad och tuff för klassen. Givet streck på systemet.

3 Gaylord Am besitter bra kunnande vilket han visade när man via en andraplats bakom Don Fanucci Zet kvalade in till finalen av Kungapokalen. Nu har han fått två lopp i kroppen efter lång vila för sin nye tränare Anders Eriksson och i den senaste starten hängde han på bra i en snabb avslutning över opassande kort distans. Med lopp i kroppen nu räknar stallet med att Gaylord Am ska vara vassare ikväll och en Gaylord Am i form ska trots bra motstånd räknas in i seger snacket här.

4 Smilla visade form senast trots galopp. Hon galopperade då långt innan bilen släppte fältet, men stod för en bra upphämtning. För två starter sedan visade hon sin kapacitet fullt ut, då vann hon i fin stil via 12,5 sista 1000m. Räknas ikväll.

‘Min Vinnare: 5 Valnes Isidor
Spets efter 500m: 3 Gaylord Am
Skrällen:
Ranking A 5,7,3,4 B 11,2,1 C 6,12,10,9

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto