DD Tips Visby Onsdag 8/7

Publicerad på 7 Jul 2020 - 21:21

DrTrav

DrTrav

7 Jul 2020 - 21:21

På onsdagen är det Visby som arrangerar Dagens Dubbel spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Visby Onsdag 8/7
DD1: 6,12
DD2: 3,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 3120 m Voltstart
12 Guillaume Boko avslutade positivt till seger för fyra starter sedan. Senast var han ute i Kalmarsundsstayern där han fick vandra i dödens i två varv men han gjorde det ändå bra som fyra bakom Lucky Base som segrade från ledningen. Kan Björn Goop bli fint framdragen under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då kan det vara läge för en fullträff. 

6 Hurricane Silas vann senast på ett bra vis över den dryga distansen 3640 meter i Vaggeryd. Han tränar ruggigt bra och Fredrik Persson som tränar hästen tror på toppchans. Han är ensam på springspår här så vid en lyckad start så tror jag det kan bli tidig ledning. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att tugga ner för övriga motståndare.

5 Master Sea vann lätt från ledningen näst senast. Dåligt läge i volten men klarar han det momentet så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

3 Ivanhoe avslutade strålande men han fick ge sig med liten marginal mot Euskara som satte nosen först senast. Ledningen nu vore en eftertraktad position men det är inte säkert att han kommer till täten men med en fin resa i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Payet D.E. har gjort bra insatser utan att få vinna på sistone. Han håller fin form och senast så blev han störd på upploppet av en galopperande häst och han tappade en del fart på det så han hade nog varit längre fram än den slutliga tredjeplats det blev då. Han är stark så kan Mika Forss få till en bra styrning så kan han vara långt framme.

2 Elche orkade inte riktigt från dödens i ett Klass II försök som vanns av O.M.Faststeep senast. Svårt spår och han har galopperat en del i voltstart. Han är annars härdad mot tufft motstånd så vid felfri avgång så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 12,6 B 5,3,8,2,15,14,10 C 7,9,13,4,1

Dagens Dubbel 2 2120 m Autostart
6 Romanesque kom med en stark avslutning till seger näst senast. Senast på Lindesberg så avslutade han på nytt positivt men Missle Hill som krigade ner den ledande Diamanten från utvändig position gick inte att nå så han fick nöja sig med tredjepriset bakom dessa. Med bra ryggar att gå i innan attacken sätts in så kan han med en liknande avslutning här blanda sig i segerstriden.

3 Inti Boko har galopperat bort sig i starten två gånger i rad. Felfri så är han startsnabb och då finns ledningen inom räckhåll och kommer han till spets så är mycket vunnet fast han kan lika gärna göra bort sig igen.

2 Charrua Forlan visade gryende form i den senaste starten. Från dödens så höll han positivt som tvåa bakom Nimbus C.D. som vann från ledningen då. Skulle Inti Boko galoppera så kan det vara han som tar hand om ledningen istället och då kan han rinna undan till en seger över det korta upploppet.

5 Yes Mickey är en amerikansk import som kommer ut i en spännande debut för Robert Bergh. Han är väl förberedd och man förväntar sig en bra prestation även om han inte kommer att vara på topp. Han känns ändå svårbedömd och han får visa vad han kan innan jag tror på honom.

7 Monark Newmen var ute i ett femhästarsfält näst senast. Då vann han rätt lätt från ledningen. Senast så blev han trea bakom Tae Kwon Deo i Kalmarsundspokalen. Spår lite långt ut här men med lite klaff så är han inte borta.

8 West Wing levererade en vass avslutning senast. Det räckte till tredjepriset bakom Nimbus C.D. som vann det loppet före Charrua Forlan. Med en liknande spurt nu så fäller han många hästar till slut men jag tror att det blir svårt för honom att nå ända fram till en seger.

Ranking DD-2: A 6,3 B 2,5,7,8 C 1,9,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto