DD Tips Visby Tisdag 16/6

Publicerad på 16 Jun 2020 - 15:12

DrTrav

DrTrav

16 Jun 2020 - 15:12

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Visby. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Visby Tisdag 16/6
DD1: 2 Digital Globe
DD2: 1,4,6,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2120 m Voltstart
2 Digital Globe debuterade i ny regi för Henrik Södervall på bästa vis med seger senast. Han fick det fint serverat i ryggar innan han vreds på till anfall och då sänkte han den ledande Borga Hero till seger kort före mål. Med det loppet innanför västen nu så tror jag han har gått framåt en del till den här starten. Trevligt läge och Claes Sjöström i vagnen så eventuellt kan det bli spets efter en bit och skulle så bli fallet blir han inte helt lätt att fånga in.

8 Farlander Am kommer med två raka segrar. Nu kör tränaren själv istället för Björn Goop som det varit vid vinsterna. Han körs nog offensivt här och kan visa sig vara starkast den sista biten.

5 Mr Maha var överraskande bra när han vann direkt efter vila för tre starter sedan. Han gick bra efter en kortare galopp senast. Felfri nu så kan han bli att räkna med här.

4 Worrywart gjorde det bra i årsdebuten näst senast. Gången efter det så var det opassande lös bana på Rättvik så den starten kan vi glömma. Intressant med Kaj Widell upp barfota runt om nu.

13 Maverick Dream pressade sig till spets med varvet till mål och från den positionen så höll han bra men Sparkling Classic kom med en härlig avslutning och fångade in honom kort före mål så han fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Tufft läge nu med många hästar att runda men med lite klaff så kan han överraska.

6 Jaguar Zon fick ge sig på målfoto mot B.B.S.Lezzy senast. Kan Emilia Leo få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-1: A 2 B 8,5,4,13,6,7,1,3,14,15 C 9,11,10,12

Dagens Dubbel 2 2120 m Autostart
10 Angel From Above avslutade starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Kitsune senast. Bakspår nu men det kan nog bli rätt bra tempo på tillställningen och då har hon en vass spurt att tillgå och då kan det vara läge för en fullträff.

1 Hasty Helene kommer till den här starten med två stycken andraplatser. Hon gjorde en stark insats när hon knäckte ledaren från utvändig position senast men hon kunde sedan inte stå emot en vass Timo Lane. Innerspåret kan hon inte utnyttja men med en lucka till slut så kan hon slå till här.

4 Jamaica Boko är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit initialt. Det här loppet är dock inte det viktigast så det kan vara aktuellt att släppa ledningen men en fin resa i den främre träffen borde det bli så hon kan vara långt framme här.

6 Pretty Boy Floyd var duktig vid spetsseger senast. Han har blivit klart vassare sedan man började att tävla barfota med honom. Kan han komma till spets igen så stiger hans chanser.

11 Veravia As är bättre än vad hon har visat på sistone. Nu är det aviserat barfota runt om för första gången i år. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit här.

9 Hessel B.Rapida vann ett billigt lopp för fyra starter sedan. Intressant smygläge här och Linda Sedström i vagnen är en duktig kusk så med lite klaff så är han inte borta.

12 And Stitch har varit ute i tuffa lopp på sistone. Hon spände bågen och travade i ledningen i finalen av Diamantstoet senast. Det blev lite för tufft och hon stumnade en del och fick nöja sig med sjundeplatsen bakom Sharp Dream då. Spåret nu drar ner möjligheterna.

Ranking DD-2: A 10,1 B 4,6,11,9,12 C 5,2,3,8,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto