DrTrav

GS75 lördag 22/06

22 Juni 2019 - 09:12

Midsommardagens Grand Slam 75 tävlingar hämtar vi ifrån Rättvik. Det är mycket fina lopp då Breeders' Crown står på programmet och dessutom är det Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i GS75-1 på nummer 3 Conrads Rödluva som hade en halsinfektion i Drottning Silvias Pokal senast men blev ändå tvåa bakom vinnande Activated. Nu verkar det bra med henne och även om det knappast är någon toppform så tror jag Örjan Kihlström som kör hästen laddar mot spets i ett tidigt skede och skulle hon få ta över ledningen så har hon bra chans att börja en ny segerrad här.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 4 Alert Kronos som har inlett karriären lovande med två vinster på fyra starter. Han imponerade stort när han slog Juncio Boko från dödens näst senast men var lite sämre gången efter det. Nu blir det lite småjusteringar i balansen, men fortsatt skor runt om. Här tror jag att Örjan Kihlström sitter perfekt på det i andraspår med en lämplig rygg framför sig och när han väl sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Den tredje spiken kommer i GS75-5 på nummer 4 Milligan's School som närmast kommer från en seger i Jämtlands Stora Pris. Han travade då i vinnarhålet i rygg på Double Exposure och när luckan uppenbarade sig så avgjorde han i fin stil över upploppet. Här är motståndet enklare och lyckas han svara ut nummer 5 Elian Web som är kvick iväg i startrusningen så tror jag på spets och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han fungerar även med ett lopp i ryggar om det skulle behövas.

GS75-1 3 Conrads Rödluva
GS75-2 Alla
GS75-3 1,7,8,9,12
GS75-4 4 Alert Kronos
GS75-5 4 Milligan's School
GS75-6 3,11
GS75-7 4,5,6,8,11,12

720 rader x 1 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3,11
DD2: 5 Forfantone Am

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,LeoVegas ,Unibet , MrGreen

GS75-1
Vi inleder GS75 med Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Conrads Rödluva som hade en halsinfektion i Drottning Silvias Pokal senast och hon hostade efter det loppet men blev ändå tvåa bakom vinnande Activated. Hon har tränat bra och allt verkar bra med henne nu och även om det knappast är någon toppform så tror jag Örjan Kihlström som kör hästen laddar mot spets i ett tidigt skede och skulle hon få ta över ledningen så har hon bra chans att börja en ny segerrad här, vid gardering kan 2 Racing Brodda som höll farten godkänt till femteplatsen i nyss nämnda final där min spik blev tvåa vara tänkbar här om hon skulle hitta till ledningen före Conrads Rödluva och skulle så bli fallet så kanske det kan bli en sevärd duell över upploppet, 7 A'Nana De Bohem var rejäl vid segern på Solvalla senast när hon tog hem finalen av Diamantstoet. Här har hon fått ett dåligt spår och stöter på hårt motstånd så man ligger lågt från stallet men om det klaffar med positionerna här så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 3 Conrads Rödluva
Skrällen: 7 A'Nana De Bohem
Ranking: A 3 B 2,7,1,4,12 C 6,5,10,9,11,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-2
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 9 Global Avenue startade så sent som i söndags i E3 kvalet på Gävle där hon galopperade bort sina möjligheter i ett tidigt skede. Felfri nu så kan hon bli farlig över upploppet om det klaffar med positionerna och hon ska räknas tidigt här, 6 Queen Rock sköt till bra efter en sen lucka och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Zolly senast och om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 5 Heather Deo höll starkt till andraplatsen från dödens senast i ett lopp som vanns av Strong Heartbeat och med en liknande insats igen så är hon med och gör upp om segern här, 1 Ess Springrock är fortsatt obesegrad efter tre gjorda starter. Hon har fått ett fint läge då hon gör sin första start bakom bilen och öppnar hon lika bra som hon har gjort i voltstart så är det spetsläge här och om Carl Johan Jepson som kör hästen skulle få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka till en ny seger här.

Min Vinnare: 9 Global Avenue
Spets efter 500m: 1 Ess Springrock
Skrällen: 8 Dearest
Ranking: A 9 B 6,5,1,2,8,3,7,12 C 11,4,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Finseth Yr kommer med tre raka segrar och han har flera gånger tidigare visat att han kan lägga iväg bra från start och trots ett spår långt ut på vingen här så tror jag att Jorma Kontio trycker av rejält från start och då kan han nå ledningen här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge. Han har vunnit 6 av 11 tidigare starter på svensk mark varav 4 av dessa är tagna från spets och mot det här motståndet kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Lykkje Tveiten har ett fint läge och han har visat bra form på sistone. Han är rätt så hygglig ut och kanske kan hålla upp ledningen men i annat fall så kan det bli vinnarhålet och med en lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet och Ulf Ohlsson upp nu är intressant, 9 Nordby Hugin har fått ett mycket bra spår då han kan vara lite het och nu har han ryggar att gå i direkt och om han kan bli fint framdragen under slutrundan här så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 8 Finseth Yr
Spets efter 500m: 8 Finseth Yr
Skrällen: 12 Klocksve Sprinten
Ranking: A 8,1 B 9,12,7,3,6 C 4,5,10,11,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-4
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Alert Kronos som har inlett karriären lovande med två vinster på fyra starter. Han imponerade stort när han slog Juncio Boko från dödens näst senast men var lite sämre gången efter det. Nu blir det lite småjusteringar i balansen, men fortsatt skor runt om. Här tror jag att Örjan Kihlström sitter perfekt på det i andraspår med en lämplig rygg framför sig och när han väl sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 5 Admiral As som ännu är obesegrad efter tre starter vara tänkbar. Han avgjorde på ett bra vis från dödens senast och här finns det risk för att han får göra mycket grovjobb på nytt och då tror jag han får svårt att värja sig för min spik, 1 Qvidja's Aapo kan öppna snabbt bakom bilen och trivs i ledningen men även nummer 3 Fire Of Noa kan lägga iväg bra från start och det kan bli en utdragen spetskörning vilket även det skulle gynna min spik här.

Min Vinnare: 4 Alert Kronos
Spets efter 500m:1 Qvidja's Aapo
Skrällen: 12 Easy So Easy
Ranking: A 4 B 5,1,3,12,7 C 9,8,6,11,10,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Midsommarloppet över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Milligan's School som närmast kommer från en seger i Jämtlands Stora Pris. Han travade då i vinnarhålet i rygg på Double Exposure och när luckan uppenbarade sig så avgjorde han i fin stil över upploppet. Här är motståndet enklare och lyckas han svara ut nummer 5 Elian Web som är kvick iväg i startrusningen så tror jag på spets och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han fungerar även med ett lopp i ryggar om det skulle behövas, vid gardering kan 5 Elian Web som är vass den första biten och skulle kunna snuva min spik på ledningen vara tänkbar och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men han har blivit halsopererad efter den senaste starten så formen är ett frågetecken och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Milligan's School
Spets efter 500m: 4 Milligan's School
Skrällen: 5 Elian Web
Ranking: A 4 B 5,2 C 3,1,8,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett Styrkeprov över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Frankenstein Am gör sin första start över 3140 meter nu men han vann på 2640 meter för två starter sedan så ett halvvarv längre distans tror jag han ska klara bra. Han fick en sen lucka och gick i mål med en del sparade krafter i Klass II försöket som Sugarcraft vann senast. Med endast två motståndare på startvolten här så tror jag att Kevin Oscarsson har ledningen i sikte och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad för det är en position han ännu är obesegrad i efter två tidigare gånger han travat i spets, 11 Mr Deauville har övertygat på sistone med två raka segrar. Båda dessa är tagna från ledningen och här är det helt andra förutsättningar med innerspår på 40 meters tillägg men jag tror att Mattias Djuse kan ta sig ut i andraspår omgående och skulle det bli bra tempo på tillställningen och han kan hitta en fin rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 5 Azarayah Ridge som skrällde rejält när han tog hem ett Stayerlopp inom V86 spelet på Solvalla i början av maj vara tänkbar här om Ulf Eriksson som kör hästen kan servera honom en fin resa men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Frankenstein Am
Spets efter 500m: 3 Frankenstein Am
Skrällen: 5 Azarayah Ridge
Ranking: A 3,11 B 5,7,8,9,1,15,10,13,4,14 C 6,12,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Forfantone Am gjorde bort sig med galopp direkt senast. Gången innan det så handlade det om årsdebut och han fick se sig besegrad från ledningen av Jaguar Dream. Felfri här så kan han öppna bra och borde kunna få en fin position och om Örjan Kihlström kan servera honom en bra löpning så ska han räknas tidigt här, 8 Thrust Control slutade trea i Kungapokalen näst senast och vann den tunga vägen i V75 senast och löser det sig med positionerna här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Brothers N.Arms tryckte sig till ledningen med 1500 meter kvar av loppet senast och höll sedan godkänt till andrapriset bakom vinnande Thrust Control som plockade ner honom från dödens. Kan han nå ledningen lite enklare den här gången så kan det räcka till vinst, 11 Evaluate var ute i Fyraåringseliten på Solvalla senast och drog då på på i ledningen men fick se sig besegrad av Missle Hill som hade liftat med i rygg och avgjorde säkert när han fick luckan. Med ett bra tempo på loppet och fina ryggar att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut. Nu återgår man till skor runt om istället för barfota som det var senast, 12 Remarkable Feet kommer med en fin rad fast utgångsläget är iskallt men med en fin smygare här så kan han bli farlig om det blir överpace på loppet. Eventuellt jänkarvagn nu kan vara intressant.

Min Vinnare: 5 Forfantone Am
Spets efter 500m: 4 Brothers N.Arms
Skrällen: 12 Remarkable Feet
Ranking: A 5 B 8,4,11,12,6 C 1,10,2,3,9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.97
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
13:30  Everton - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp +0,5
1.96
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
15:15  Powerplay Tips Lördag 7/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset 7/12, 2019
Insats: 64 kr - Aston
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming