DrTrav

GS75 söndag 06/10

6 Oktober 2019 - 10:23

Söndagen bjuder på Grand Slam 75 tävlingar ifrån Årjäng och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-3 på nummer 7 Global Unesco som har vunnit 6 av sina 14 tidigare starter. Senast så blev han femma i ett V75 lopp på Örebro som vanns av The Real Face. Efter det har han varit struken för en halsinfektion men han är stark och felfri nu så tror jag att Magnus Jakobsson är offensiv och då kan det bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i GS75-5 på nummer 3 Mack Dragan som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han avslutade rejält från ett dåligt läge mot tufft motstånd i Gulddivisionen senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle han komma till spets smärtfritt är mycket vunnet fast det är inget måste att tävla i ledningen även om det underlättar.

GS75-1 2,5
GS75-2 1,2,4,7
GS75-3 7 Global Unesco
GS75-4 2,3,8,9
GS75-5 3 Mack Dragan
GS75-6 8,10,11,12,13,14
GS75-7 2,4,8,11

768 rader x 1 = 768 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Ivana Boko
DD2: 2,4,8,11

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Tättman kommer med två raka segrar. I den senaste staren så vann han åkandes med sparade krafter. Han är kvick ut och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 5 Mister Lee startade så sent som i onsdags på Solvalla och tog då hand om ledningen initialt men släppte sedan och hade sedan svårt att följa och tappade mycket. Kan Björn Goop som kör hästen hitta till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 4 Knightgi som hamnade i en dålig rygg men avslutade sedan vasst till femteplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan näst senast vara tänkbar. Det följde han upp med seger i starten efter trots en tidig galopp så om Morgan Ivarsson kan servera honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 2 Tättman
Spets efter 500m: 5 Mister Lee
Skrällen: 6 Sirikit
Ranking: A 2,5 B 4,7,6,10 C 3,1,9,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Bilbo B.S. är van vid att möta hårt motstånd men han är inte att lita på då han har galopperat i de fyra senaste starterna. Senast så gick han en bra avslutning via 21,6 sista 800 meterna fram till femteplatsen bakom vinnande Björs Frej efter en tidig galopp. Felfri nu så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här, 1 Rappnor gjorde bort sig med galopp utvändigt om ledaren med ett drygt halvarv kvar av loppet senast. Han har spetsat från spår ett i volten tidigare så om Ole Johan Östre kan få en bra start så kan han bli svårfångad från ledningen, 2 Tangen Braute öppnade riktigt fort bakom bilen och tog hand om ledningen och från den positionen så höll han bra till andraplatsen bakom vinnande Bokli Rapp N.O. senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme på nytt, 4 Grude Svarten gjorde första starten i ny regi för Emma Rattfält senast och spurtade då fint till tredjeplatsen i ett lopp på Bjerke. Han har tränat bra efteråt och att det är lite längre distans än senast passar bra så om det klaffar med positionerna här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 7 Bilbo B.S.
Spets efter 500m: 1 Rappnor
Skrällen: 4 Grude Svarten
Ranking: A 7,1 B 2,4,3,5,8 C 6,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Global Unesco som har vunnit 6 av sina 14 tidigare starter. Senast så blev han femma i ett V75 lopp på Örebro som vanns av The Real Face. Efter det har han varit struken för en halsinfektion men han är stark och felfri nu så tror jag att Magnus Jakobsson är offensiv då det bara är två hästar på startvolten så då kan det bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 14 Chip Line som inte har vunnit på länge vara tänkbar om min spik skulle göra bort sig. Nu står han 20 meter bakom min vinnare men första gången med Björn Goop i vagnen är intressant så om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget, 9 Tindra Star är inte så tokig och med en fin resa så kan hon ställa till med en skräll fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Global Unesco
Spets efter 500m: 7 Global Unesco
Skrällen: 9 Tindra Star
Ranking: A 7 B 14,9,8,6,12,15,4,5 C 11,10,13,1,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Hellestvedt Trym har gjort det bra i fyra starter efter uppehåll utan att få sätta nosen först. Spår långt ut spelar inte så stor roll nu då det är lång distans och ett litet fält och den långa distansen passar fint då han tål att göra en del grovjobb under slutvarvet och han ska räknas tidigt här. Björn Goop upp nu är intressant, 9 Barkborren väntar fortfarande på årets första seger och han galopperade lite omotiverat senast fast felfri nu så kan han duga en bit här om Carl Johan Jepson kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan. Troligen barfota bak den här gången är ett plus, 2 Egge Piril gjorde comeback efter två månaders frånvaro senast. Han fick då ett lopp i ryggar och gick sedan en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Kleppe Elfina. Han är inte helt att lita på men felfri nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten med ett lopp i kroppen och med rätt fart på loppet så kan han bli farlig över upploppet, 3 Spydomann Ö.K. har gjort en start i sin nya regi för Kristine Kvasnes och galopperade då men felfri nu så har han kapacitet att sluta långt framme här.

Min Vinnare: 8 Hellestvedt Trym
Spets efter 500m: 6 Tana Faksen
Skrällen: 3 Spydomann Ö.K.
Ranking: A 8 B 9,2,3,6,4 C 5,7,1
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Mack Dragan som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han avslutade rejält från ett dåligt läge mot tufft motstånd i Gulddivisionen senast. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle han komma till spets smärtfritt är mycket vunnet fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 2 Fly With Us som gör debut i ny regi för Björn Goop vara tänkbar. Hon tränar bra och även om kvalet löstes på ett fint vis så är hon svårbedömd och man tror från stallet att hon behöver ett lopp i kroppen för att kunna utmana min spik, 1 King Sir Kir kan en del i sina ljusa stunder och kan få en fin smygare på innerspår här och skulle en lucka uppenbara sig så kan han ha vissa möjligheter här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Mack Dragan
Spets efter 500m: 3 Mack Dragan
Skrällen: 1 King Sir Kir
Ranking: A 3 B 2,1,8,4 C 7,5,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Diamantstoet, Försök 2 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Ivana Boko svarade för en rejäl prestation vid vinsten i den senaste starten när hon plockade ner den klara favoriten Nanetta Hill efter att ha styrts på från tredje utvändigt med 800 meter kvar av loppet. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon utmana om en framskjuten placering igen, 14 Apple Rose kommer från en seger på Solvalla där hon vann från ledningen. Nu är det ett annat läge och det blir ingen ledning här men kan Mikael J Andersson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och bli fint framdragen så fäller hon många hästar till slut, 8 Frequency Am har radat upp fina insatser på sistone. Här har hon spåret längst ut på vingen men kan öppna fort så det är inte omöjligt att hon kan sitta i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet och hon ska räknas tidigt här, 13 Fossens Wally är inte helt att lita på men hon var duktig vid seger näst senast och gången efter det så gick hon bra till femteplatsen bakom vinnande Emmeline Follo efter en startgalopp. Felfri nu så har hon kapacitet att runda det här gänget till seger.

Min Vinnare: 10 Ivana Boko
Spets efter 500m: 8 Frequency Am
Skrällen: 12 Worth A Lot
Ranking: A 10 B 14,8,13,11,12 C 7,4,1,15,6,9,5,2,3
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med STL Klass II, Försök 3 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Victory Road inledde fint och plockade tre raka segrar i sin nya regi för Ulf Stenströmer innan han senast var hårt betrodd i ett V75 lopp på Färjestad men där slutade det med galopp i ledningen med ett drygt halvvarv kvar till mål. Han är kvick ut så här tror jag på tidig ledning och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till en ny seger, 8 Le Crack Sox har visat gott kunnande och har vunnit hälften av sina sex starter. Han gick bra som tvåa efter lite vila senast och kan Thomas Uhrberg som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Jeppas Sputnik var mycket duktig vid seger på Solvalla för tre starter sedan och gången efter det så hängde han med fint i vinnarhålet till en andraplats bakom vinnande Crazy And Quick. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen och kan bli farlig över upploppet, 11 Love Håleryd gjorde det bra vid vinsten näst senast men blev störd till galopp i ett långlopp gången efter det. Han är stark och tål att göra en del grovjobb och trots ett tufft utgångsläge är han inte helt borta här.

Min Vinnare: 4 Victory Road
Spets efter 500m: 4 Victory Road
Skrällen: 11 Love Håleryd
Ranking: A 4,8 B 2,11,9,5,3 C 6,1,7,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
  Rekatochklart Speltips Odds
15:30  Schalke - Werder Bremen
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
1.88
15:30  Mainz - Hoffenheim
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.83
17:05  Lopp 7: Vincero' Gar
Trav - Solvalla - Plats
2.25
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
18:30  Bayern München - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2,5
1.72
18:30  Bayern Munchen - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - U 27,5 frisparkar
1.66
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.25
13:30  Hamburger - Wiesbaden
Fotboll - 2. Bundesliga - 2 asian hcp +1,5
1.71
16:15  Lopp 4: Hell Bent For Am
Trav - Solvalla - Vinnare
2.40
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
18:00  Paderborn - Dortmund
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1,5
2.00
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93
  Rekatochklart Poolspel
15:29  Europatipset Tips Lördag 30/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:29  Europatipset Tips Lördag 30 maj
Insats: 432 kr - USandeback
15:29  Topptipset Tips Lördag 30 Maj
Insats: 54 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 30/5 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 200 kr - DrTrav
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 1050 kr - TravTipster
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 31/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming