DrTrav

GS75 söndag 07/04

7 April 2019 - 11:09

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Romme i eftermiddag och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 4 Orvar Mollyn som inte är helt att lita på men han vann i överlägsen stil från spets senast och om han skulle hålla ordning på benen så tror jag att han kan få bestämma en bit i ledningen här när nu förhandsfavoriten Rappnor har blivit struken och skulle så bli fallet så tror jag han vinner det här loppet från den positionen.

MIn andra spik kommer i GS75-3 på nummer 5 Ace To Play som har lyft sig rejält sedan man ryckte alla skorna på hästen. Han var segerlös innan skorycket men när han tävlade barfota runt om för första gången så tog han en imponerande seger i överlägsen stil och gången efter det vann han från dödens via 15 tempo sista 700 meterna. Här tror jag att Isac Lindberg kör fram och får ta över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blir han svårfångad här.

GS75-1 5,6
GS75-2 4 Orvar Mollyn
GS75-3 5 Ace To Play
GS75-4 Alla
GS75-5 1,2,6
GS75-6 4,5
GS75-7 2,3,4,6,9

600 rader x 1 = 600 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,5
DD2: 6 Fast Moving Cash
2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,LeoVegas ,Unibet , MrGreen

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Coogan är en amerikaimport som ifjol gjorde fyra starter för Daniel Redén. Han avslutade året med två raka segrar och han kan öppna rejält och jag tror att Rikard N Skoglund som får chansen i sulkyn här hittar till ledningen i ett tidigt skede och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage direkt i årsdebuten, 5 Sir Henry P.Hill har härdats i tuffa V75-lopp på sistone. Han kan dra fördel av invändigt spår om Oskar J Andersson skulle lyckas svara ut tipsettan i starten men det är långtifrån säkert att han lyckas med det men oavsett så ska han räknas tidigt här. Barfota runt om nu är en fördel, vid ytterligare gardering kan 7 Aramis Amok som är stark vara tänkbar men han är behandlad för magsår och har fått vila en period så det kommer nog att saknas fart i honom och det är knappast någon toppform och då blir det svårt att räcka till vinst.

Min Vinnare: 6 Coogan
Spets efter 500m: 6 Coogan
Skrällen: 7 Aramis Amok
Ranking: A 6,5 B 7,8,2 C 1,3,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Orvar Mollyn som inte är helt att lita på men han vann i överlägsen stil från spets senast och om han skulle hålla ordning på benen så tror jag att han kan få bestämma en bit i ledningen här när nu förhandsfavoriten Rappnor har blivit struken och skulle så bli fallet så tror jag han vinner det här loppet från den positionen. Det blir barfota fram samt öppet huvudlag och vanlig vagn precis som senast meddelar Åke Lindgren, vid gardering kan 6 Varg Eld som är mycket kvick iväg men jag tror inte att han körs i ledningen då han inte var som bäst senast men i rygg på min spik så kan han lifta med till en framskjuten placering, 8 Rasmus Karma kommer från en seger och en invändig strykning har förbättrat utgångsläget här så om Angelica Klockar kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Orvar Mollyn
Spets efter 500m: 4 Orvar Mollyn
Skrällen: 6 Varg Eld
Ranking: A 4 B 6,8,1,10 C 7,11,2,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Ace To Play som har lyft sig rejält sedan man ryckte alla skorna på hästen. Han var segerlös innan skorycket men när han tävlade barfota runt om för första gången så tog han en imponerande seger i överlägsen stil och gången efter det vann han från dödens via 15 tempo sista 700 meterna. Här tror jag att Isac Lindberg kör fram och får ta över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blir han svårfångad här. Det blir barfota runt om igen samt can't see back och vanlig vagn meddelar man från stallet, vid gardering kan 2 Shyvana som tog en billig seger i ett breddlopp senast vara tänkbar. Hon kan öppna rätt bra och kan ta ledningen initialt men jag tror att Malin Friman släpper om min spik kommer fram tidigt och ställer frågan och kan då lifta med till en plats, 8 Västerbo Call You är inte att lita på men skulle han sköta sig nu så är han stark och kan vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Ace To Play
Spets efter 500m: 5 Ace To Play
Skrällen: 10 Västerbo Quriosa
Ranking: A 5 B 2,8,3,10 C 1,6,4,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 11 Allez Allez har fått göra grovjobbet i sina två inledande starter och gjort det väldigt bra. Bakspår den här gången behöver inte vara helt fel och med bra tempo på tillställningen och de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här. Det blir lite lättare balans den här gången och helstängt istället för öppet huvudlag, säger Joakim Elfving, 6 Conrads Janne hade ett tolftespår senast och fullföljde godkänt i skymundan till fjärdeplatsen bakom vinnande Call The King. Han hade visat mycket galopp innan det loppet men skulle han sköta sig nu så kan det räcka långt i ett klent lopp som detta. Han öppnade fort näst senast men galopperade in i första sväng då men felfri nu så kan det vara loppets ledare och från ledningen så kan han ta karriärens första vinst, 5 Zätasekinen har stått för jämna insatser även om det blev en galopp senast men han kom tillbaka bra efter den och utan galopp på vägen den här gången så kan det bli en framskjuten placering här, 1 Adore Mio L.L. satt fast länge senast och fick bara fritt sista biten, men skött till rätt så hyggligt. Det är första gången bakom bilen nu och det är ett litet frågetecken hur hon hanterar det men om det klaffar med positionerna här så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 11 Allez Allez
Spets efter 500m: 6 Conrads Janne
Skrällen: 1 Adore Mio L.L.
Ranking: A 11,6 B 5,1,8,2,10,4 C 7,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Dontloosememate hade två raka segrar från ledningen innan loppet senast som Fort Knox vann men efter en strulig resa så avslutade han bra i skymundan fram till femteplatsen via 11,2 sista 700 meterna då. Här är det ett litet fält med endast fem motståndare och trots 20 meters tillägg här så kan han bli svår att stå emot över upploppet och ska räknas tidigt här, 1 Good Beer satt fast med sparade krafter senast. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att Ulf Ohlsson som kör hästen sitter i ledningen initialt och om de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag så kan det räcka till vinst här, 2 Zola T.P. visade bra inställning senast när hon tog ner sitt motstånd från dödens fast nu är det tuffare motstånd men om Tobias J Gustafsson kan servera hästen en bra löpning så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 6 Dontloosememate
Spets efter 500m: 1 Good Beer
Skrällen: 2 Zola T.P.
Ranking: A 6 B 1,2 C 3,4,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Queen Adele var klart bra vid vinsten för fyra starter sedan. Hon har fått gå utvändigt ledaren två gånger i rad nu men om Jorma Kontio kan undvika den positionen nu så kan hon blanda sig i segerstriden igen. Hon är ganska snabb ut bakom bilen och borde få bra position och med en offensiv kusk så tror jag att det kan bli ledningen här men oavsett så ska hon räknas tidigt här. Barfota runt om för första gången är spännande, 5 Cosy Lazy Louse återkommer efter lång vila och är lite svårbedömd men hon kan öppna rätt bra och Rikard N Skoglund som kör hästen borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge här och trots avsaknaden av lopp i kroppen nu så kan det räcka en bit här, vid ytterligare gardering kan 6 Hundredprocent Up som inte har fått det att stämma i årets tidigare lopp men Ulf Ohlsson som förstärker i vagnen den här gången kanske kan väcka liv i henne och med bra draghjälp under slutrundan här så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Queen Adele
Spets efter 500m: 4 Queen Adele
Skrällen: 5 Cosy Lazy Louse
Ranking: A 4,5 B 6,8,3,2 C 7,9,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Fast Moving Cash har tagit sina båda tidigare vinster över kort distans och har en stark avslutning att ta till här och om det klaffar med positionerna så fäller hon många hästar till slut. Barfota runt om för första gången är intressant, 2 Qiao Q.L. var ute i voltstart senast och det gillade hon inte för det slutade med en galopp så autostart nu är en klar fördel. Hon hade innan det misslyckandet två raka segrar och hon har tagit fem av sina sex vinster från ledningen så jag tror att Nicklas Westerholm kommer ladda rejält mot ledningen här och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till spets så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 9 Bizzi Blizz avslutade fjolåret starkt och har inlett det nya året på mycket bra vis med en seger och en andraplats. Här tror jag att Claes Sjöström kan rygga en startsnabb häst i starten och borde då kunna komma igenom rätt bra och med en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Sister Morphine är mycket kvick iväg och har tagit sina båda tidigare vinster från spets så om Kevin Oscarsson skulle komma till ledningen så kör han nog i den positionen. Barfota runt om och eventuellt bike nu kan ge en extra växel, 4 Flaming Ace Sisu gör debut i ny regi för Peter G Norman och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 Qiao Q.L.
Spets efter 500m: 2 Qiao Q.L.
Skrällen: 4 Flaming Ace Sisu
Ranking: A 6 B 2,9,3,4,12,7,8 C 10,1,5,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming