DrTrav

GS75 söndag 10/03

9 Mars 2019 - 13:09

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Kalmar i eftermiddag. Här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 6 Raja Piraya som vann näst senast på ett säkert sätt från ledningen varpå han senast höll bra till andraplatsen bakom vinnande Isco Boko från samma position. Voltstart tror jag ska gå bra nu och om Robert Bergh kan servera hästen en fin löpning i de rätta ryggarna under slutrundan så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

Min andra spik kommer i GS75-7 på nummer 9 Velegance som gjorde sin första start för Peter Untersteiner senast. Hon utrustades då med jänkarvagn för första gången och detta föll väl ut då det blev seger och med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre den här gången och trots att utgångsläget inte är det bästa så tror jag hon har bra chans att spurta ner det här gänget. Eventuellt så blir det barfota runt om den här gången och det kan ge ytterligare en växel.

GS75-1 6 Raja Piraya
GS75-2 1,2,4,5,6,10
GS75-3 2,6,7
GS75-4 Alla
GS75-5 3,4
GS75-6 8,9,10
GS75-7 9 Velegance

1296 rader x 1 = 1296 kr

Dagens Dubbel
DD1: 8,9,10
DD2: 9 Velegance
3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,LeoVegas ,Unibet , MrGreen 

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Raja Piraya som vann näst senast på ett säkert sätt från ledningen varpå han senast höll bra till andraplatsen bakom vinnande Isco Boko från samma position. Voltstart tror jag ska gå bra nu och om Robert Bergh kan servera hästen en fin löpning i de rätta ryggarna under slutrundan så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 10 Derby Simoni som kommer från en seger när han tävlade barfota runt om för andra gången i karriären vara tänkbar här om Kim Eriksson som kör hästen kan få en bra start från sitt springspår på tillägg så kanske han kan hitta ner i ett vettigt slagläge och då kan han utmana om en framskjuten placering här, 2 North Star Navi fick bestämma i spets senast och vann säkert via 15,5 sista varvet och här är det spetsläge på nytt men det är tuffare motstånd nu och jag tror inte han kan hålla undan för min spik utan får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Raja Piraya
Spets efter 500m: 2 North Star Navi
Skrällen: 2 North Star Navi
Ranking: A 6 B 10,2,12,11,5 C 7,9,1,8,4,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Bearbucket agerar lite ojämnt i sina prestationer men är härdad mot tuffare motstånd än det här och från ett bra spår här så sitter Robert Bergh bra till direkt och kan bli att räkna med här. Eventuellt barfota runt om nu är intressant, 2 Image Rapida ståtar med tre raka andraplatser och nu är utgångsläget perfekt och han är stark och tål att göra en del grovjobb och han ska räknas tidigt här, 5 Barkåks Nero kommer från en seger när han fick bestämma i ledningen. Han trivs väldigt bra i spets vilket tre vinster på lika många försök från den positionen visar och jag tror att Anders Zackrisson laddar mot ledningen även här och skulle han komma till spets utan större strid så kan han leda loppet länge, 1 Xanthis De Roi galopperade senaste gången han hade innerspår bakom bilen men felfri nu så kan han bli farlig om Joakim Lövgren kan hitta ut i andraspår. Det blir skor runt om och vanlig vagn meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 4 Bearbucket
Spets efter 500m: 5 Barkåks Nero
Skrällen: 10 Ivy League
Ranking: A 4,2 B 5,1,10,6 C 12,7,3,11,9,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Farmer Jack såg lite trög ut i årsdebuten senast men med den genomköraren i kroppen nu så kan han vara klart vassare den här gången och från ett fint utgångsläge här så sitter Stefan Söderkvist som kör hästen bra till direkt och eventuellt i ledningen efter en bit och han ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota runt om den här gången rapporterar man från stallet, 6 Höwings Unbeatable gör debut i ny regi för Robert Bergh efter att ha varit borta från tävlingsbanorna ett år och även om han kanske behöver lopp i kroppen så vågar jag inte plocka bort honom här. Han är stark och rejäl och känns bra i träning meddelar man från stallet och om det klaffar med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering direkt i comebacken, 7 Ironman Pellini gör första starten sedan november ifjol men Peter Untersteiner brukar ha hästarna väl förberedda när de kommer ut efter uppehåll och han duger bra i klassen och kan bli svår att stå emot över upploppet om han slipper att göra alltför mycket grovjobb.

Min Vinnare: 2 Farmer Jack
Spets efter 500m: 2 Farmer Jack
Skrällen: 8 Elof Palema
Ranking: A 2 B 6,7,8,3,1 C 5,4,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 3 Rejah har endast gjort sex starter tidigare då hon har dragits med aktionsproblem men hon har visat prov på god startsnabbhet tidigare och från det här utgångsläget tror jag att Fredrik Persson har siktet inställt på ledningen och skulle hon komma till spets smärtfritt är mycket vunnet här och hon ska räknas tidigt, 10 Classic Gal vann från ledningen näst senast och gången efter det så gick hon bra som tvåa efter galopp och om Dan-Åke Olsson kan servera hästen en fin löpning i de rätta ryggarna under slutrundan så fäller hon många hästar till slut. Första gången med rycktussar nu kan vara intressant, 5 Lexus Håleryd agerade lite trögt i fjol men kan vara förbättrad med vinterträningen i kroppen nu och om inte femtespåret i volten ställer till det så kan det räcka en bit här, 4 Ikaros Di Quattro väntar fortfarande på karriärens första seger, men såg klart förbättrad vid andraplatsen i årsdebuten senast och med lopp i kroppen nu så kan vara ännu vassare den här gången och då kan det vara läge för den första vinsten.

Min Vinnare: 3 Rejah
Spets efter 500m: 3 Rejah
Skrällen: 10 Classic Gal
Ranking: A 3,10 B 5,4,9,2,8 C 7,6,12,11,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Tyfon Brodde har härdats i V75 tidigare och kliver nu ner i klass. Han galopperade bort sig direkt från start senast men nu är startmetoden den rätta och han är snabb iväg i autostart och jag tror det blir ledningen här och om Peter Untersteiner skulle få fuska bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 4 Rothschild har bara en seger i karriären men har också varit ute i tuffa gäng och kan bli att räkna med här direkt i årsdebuten om Joakim Lövgren kan servera honom en fin resa. Det blir fortsatt skor runt om och vanlig vagn meddelar man från stallet, vid ytterligare gardering kan 12 Arapaho Ghostdance som brottas med ett jobbigt läge här men fartmässigt så duger han i det här sammanhanget och om det blir bra tempo på loppet så fäller han många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Tyfon Brodde
Spets efter 500m: 3 Tyfon Brodde
Skrällen: 12 Arapaho Ghostdance
Ranking: A 3,4 B 12,11,1 C 9,10,5,6,2,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Muscle Hustle gick bra som tvåa bakom vinnande Diamanten i sin årsdebut i fjol, men därefter hade han tre raka galopper varpå han tvingades till ett kvallopp. Sedermera vann han Henning Mårthans Minne i Rättvik och besegrade då en så kapabel häst som Makethemark. Han har nu varit ifrån tävlingsbanan ett tag, men på sin höga grundkapacitet ska han räknas tidigt direkt i årsdebuten här, 9 Juan har gjort fyra lopp i Joakim Lövgrens regi och är nu ute över den här långa distansen för första gången men det är en tuffing som tål att göra en hel del på egen hand och med 20 meters försprång på tipsettan så tror jag att Joakim Lövgren kan hitta ner i ett vettigt slagläge och kan då bli att räkna med här, 8 Vischio Holz har varit ute i tuffa lopp och är bättre än raden. Han vann fem lopp och tjänade mycket pengar i fjol, så kapaciteten finns och om Carl Johan Jepson är på hugget så tror jag att han kan få ta över ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner från den positionen.

Min Vinnare: 10 Muscle Hustle
Spets efter 500m: 1 Imail Occagnes
Skrällen: 4 Kosmopolit Du Gull
Ranking: A 10 B 9,8 C 4,6,1,2,5,7,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Diamantstoet, Försök 5 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Velegance som gjorde sin första start för Peter Untersteiner senast. Hon utrustades då med jänkarvagn för första gången och detta föll väl ut då det blev seger och med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre den här gången och trots att utgångsläget inte är det bästa så tror jag hon har bra chans att spurta ner det här gänget. Eventuellt så blir det barfota runt om den här gången och det kan ge ytterligare en växel, vid gardering kan 7 Thanasi Bob som vann efter tidig ledning näst senast vara tänkbar och har nu årsdebuten avklarad så om Adrian Kolgjini kan trycka sig till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 13 Grace River har tagit fyra segrar på sina fem starter i karriären och kommer med full form så om det blir bra tempo på tillställningen så kan hon ha vissa möjligheter här men jag håller min spik som ett strå vassare så hon får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 9 Velegance
Spets efter 500m: 7 Thanasi Bob
Skrällen: 6 Miss Mythos
Ranking: A 9 B 7,13,6,10,15,12,11 C 8,3,2,1,4,14,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming