DrTrav

GS75 söndag 17/03

17 Mars 2019 - 11:44

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Halmstad i eftermiddag och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 1 Stella Newmen som kommer från en seger när hon efter en resa i fjärde utvändigt kunde avgöra på linjen efter att ha attackerat med 250 meter kvar av loppet. Här tror jag att Flemming Jensen som kör hästen tar ledningen och om hon slipper att utstå alltför hård press i spets så tror jag att hon leder loppet länge och blir svårslagen här.

Min andra spik kommer i GS75-5 på nummer 7 Hennesy Boko som kom med fyra raka segrar inför den senaste starten men istället för ett fullbordat staket fick han nöja sig med en tredjeplats efter att ha fått trava i dödens under större delen av loppet. Här tror jag att Conrad Lugauer väljer ett offensivt upplägg och skulle det bli tidig ledning så blir han mycket svårslagen här men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

GS75-1 1 Stella Newmen
GS75-2 1,2,3,9
GS75-3 1,2,4,5,6,7,9,12
GS75-4 7,10
GS75-5 7 Hennesy Boko
GS75-6 2,3,7
GS75-7 1,7,12

576 rader x 1 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3 Västerbo Exact
DD2: 1,7,12
3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,LeoVegas ,Unibet , MrGreen

GS75-1
Vi inleder GS75 med Muscles Wiking B.R. loppet - Fördel Ston över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Stella Newmen som kommer från en seger när hon efter en resa i fjärde utvändigt kunde avgöra på linjen efter att ha attackerat med 250 meter kvar av loppet. Här tror jag att Flemming Jensen som kör hästen tar ledningen och om hon slipper att utstå alltför hård press i spets så tror jag att hon leder loppet länge och blir svårslagen här, vid gardering kan 4 Vlad Del Ronco som har imponerat på slutet där hans två senaste segrar är tagna på V75. Nu gäller ett halvvarv kortare distans och dessutom är det tränaren Edvin Ceka själv i sulkyn den här gången och man vill undvika dödens eftersom det här loppet är ett led i matchningen inför V75-finalen på Solvalla i slutet av månaden, men motståndet är enklare nu så om kusken kan servera hästen en bra löpning så har han en bra avslutning som kan duga en bit här, 8 Ilona Håleryd har tränat fint så allt verkar bra med henne rapporterar man från stallet, men hon har fått ett risigt utgångsläge så man ligger lågt vad gäller vinstchansen utan hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Stella Newmen
Spets efter 500m: 1 Stella Newmen
Skrällen: 8 Ilona Håleryd
Ranking: A 1 B 4,8,7,2 C 5,6,10,3,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-2
Zola Boko loppet - Brizy's Lärlingsserie -2 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Pagano levererade senast en vass avslutning via 10,5 sista 400 meterna fram till en tredjeplats bakom vinnande Quite A Quality och visade att formen sitter där den ska. Utgångsläget här behöver inte vara fel och med bra fart på loppet så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 3 Staro Junique gick en rejäl avslutning utan rygg sista 700 meterna fram till seger senast. Här tror jag att Jan Henriksson som kör hästen är ute efter ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan det bli andra raka segern här, 2 Staro Kipling var bra vid segern i ett P21-lopp senast när han avgjorde på ett bra vis efter att luckan kommit från vinnarhålet. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och kan då vara med i segerstriden på nytt, 1 Capture är härdad mot tufft motstånd men är väldigt galoppbenägen fast när han sköter sig så har han bra fart som duger i det här sammanhanget och felfri nu så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 Pagano
Spets efter 500m: 3 Staro Junique
Skrällen: 3 Staro Junique
Ranking: A 9 B 3,2,1,11,4,6 C 10,12,5,7,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Hard Livin loppet - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat åtta hästar, 9 Delicious Ice har inte startat sedan november ifjol så formen nu kan vara ett litet frågetecken men han har en bra startrygg här så Ales Pavsic som kör hästen borde kunna komma igenom ganska bra och med de rätta ryggarna under slutrundan så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 6 Wahtoshi var duktig vid segern näst senast och senast såg hon fin ut som fastlåst med allt sparat. Hon är väldigt startsnabb och jag tror att Jörgen Sjunnesson har siktet inställt på spets och skulle hon komma till ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så är mycket vunnet här, 12 Global Warrior avslutade klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Derby Simoni i comebacken senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen trots att utgångsläget är mindre bra, 2 Livi Magic återkommer nu efter två månaders paus men från ett bra spår här så kan hon få en bra start och skulle hon lyckas sno åt sig ledningen så kan hon leda loppet länge, 1 Mahjong gjorde det fullt godkänt i årsdebuten och spurtade helt okej till slut. Spår 1 är inte så bra då hon riskerar att bli över från start men om det skulle lösa sig och Stefan Söderkvist kan hitta ut så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 9 Delicious Ice
Spets efter 500m: 6 Wahtoshi
Skrällen: 9 Delicious Ice
Ranking: A 9,6 B 12,2,1,5,4,7 C 3,10,11,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-4
Tobin Kronos loppet - Veidelands Amatörserie -1 - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 The Real Face har visserligen inte vunnit ännu men nu kan det vara dags. Senast levererade han en positiv insats som tvåa på 14,7 över medeldistans bakom vinnande Iwan Boko. Här tror jag att Dante Kolgjini som kör hästen är offensiv och skulle han få ta över ledningen efter en bit så kan han bli svårfångad från den positionen, 10 Barry B. har galopperat i de fem senaste starterna men om han skulle sköta sig nu så kan han duga en bit här om Paul Robertsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning. Nu ska man byta bett på honom och det kanske kan få honom att hålla sig i rätt gångart, vid ytterligare gardering kan 6 Coram D'Inverne som har gott kunnande och var fin vid segern näst senast på Solvalla men gången efter det slutade det med dubbla galopper fast felfri nu så kan han vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 The Real Face
Spets efter 500m: 7 The Real Face
Skrällen: 9 Linges Glide
Ranking: A 7,10 B 6,9,5,3 C 11,12,2,4,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ringostarr Treb loppet över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Hennesy Boko som kom med fyra raka segrar inför den senaste starten men istället för ett fullbordat staket fick han nöja sig med en tredjeplats efter att ha fått trava i dödens under större delen av loppet. Här tror jag att Conrad Lugauer väljer ett offensivt upplägg och skulle det bli tidig ledning så blir han mycket svårslagen här men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Elway Am som skulle kunna vara ett motbud om han travar hela vägen vilket han inte alltid gör men han gjorde det senast och då blev det en lätt vinst. Han är stark och rejäl och trivs över den långa distansen och om min spik skulle hamna snett på det så kan han duga mot det här gänget, 6 Usain Cup gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan men var inte riktigt fräsch senast och galopperade, men känns nu bra för dagen även om han inte har gått något tuffare jobb inför det här så man ligger lågt från stallet vad gäller vinstchansen och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Hennesy Boko
Spets efter 500m: 7 Hennesy Boko
Skrällen: 6 Usain Cup
Ranking: A 7 B 3,6,1,9,8,2 C 4,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-6
Nipie loppet över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Västerbo Exact gjorde bort sig med en startgalopp senast men det ser jag som ett olycksfall i arbetet för han vann näst senast på ett rejält sätt efter ett tungt lopp. Felfri nu så tror jag han sitter i ledningen omgående och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Rolex Bigi blev över från start senast men gick bra i skymundan då och i detta lilla fältet borde Maria Törnqvist som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge och då har han en bra speed som kan bli svår att stå emot till slut. Det blir eventuellt barfota runt om och en svensk jänkarvagn meddelar man från stallet, 2 Olle Rols galopperade bort sig senast men felfri nu så sitter han bra till direkt och kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 3 Västerbo Exact
Spets efter 500m: 3 Västerbo Exact
Skrällen: 7 Rolex Bigi
Ranking: A 3 B 7,2,1,4 C 5,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Lars B Persson - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Olivia Cheri visade kraftig formförbättring när hon avslutade bra via 12,5 sista 800 meterna vid andraplatsen bakom vinnande Procalate senast. Här har hon ett bra läge och jag tror att hon håller upp ledningen och om Christoffer Eriksson som kör hästen slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 12 Zoey Kronos står svårt till här men med lopp i kroppen nu så kan hon vara intressant om det blir bra tempo på tillställningen och om Adrian Kolgjini kan få bra draghjälp under slutrundan, 7 Red River Broline är van vid att möta tufft motstånd och har kapacitet för att segerstrida även om hon inte vinner så ofta. Barfota bak nu kan ge en extra växel över upploppet.

Min Vinnare: 1 Olivia Cheri
Spets efter 500m: 1 Olivia Cheri
Skrällen: 12 Zoey Kronos
Ranking: A 1 B 12,7,3,9,2,8,10 C 6,4,11,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  LA Galaxy - Kansas City
Fotboll - MLS - 1 asian hcp 0
1.75
19:00  AFC Eskilstuna - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.90
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.94
22:00  Garcilaso - Sport Huancayo
Fotboll - Liga 1 - BLGM
1.72
19:00  Malmö - Rögle
Ishockey - SHL - Över 5,5 mål
2.25
19:00  Örebro - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.36
21:00  Chelsea - Valencia
Fotboll - Champions League - BLGM
1.86
21:00  Dortmund - Barcelona
Fotboll - Champions League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.72
19:00  Vinnare Poängligan
Innebandy - SSL - Damer - Vera Kauppi
1.95

Livestreaming