DrTrav

GS75 söndag 18/08

18 Augusti 2019 - 10:48

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Tingsryds milebana i eftermiddag med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 5 Durello som har startat sex gånger tidigare och har aldrig varit sämre än fyra. Nu återkommer han för sin första start sedan i februari fast Joakim Lövgren brukar ha sina hästar väl förberedda och han är fortsatt kvar i en låg klass. Här är det första starten som valack och även om det knappast är tal om toppform så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här. Eventuellt första barfota runt om är intressant.

Min andra spik kommer i GS75-3 på nummer 4 Thriller N.P. som inte klarade fjärdespåret i volten senast utan galopperade och tappade mycket mark. Han gjorde sedan en bra upphämtning till femteplatsen bakom vinnande Smevikens Cruiser och hade troligen varit långt framme felfri. Den här gången är det autostart över lång distans och i ett litet fält här så tror jag han kan glida till ledningen i ett tidigt skede och om han skulle få bestämma som han vill i spets så tror jag han blir svårslagen här.

GS75-1 1,2,3,5,6,11,12
GS75-2 5 Durello
GS75-3 4 Thriller N.P.
GS75-4 3,5
GS75-5 3,4,7
GS75-6 2,6,10
GS75-7 2,3,4,5

504 rader x 1 = 504 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Speedy Foxy Vicane
DD2: 2,3,4,5

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1609 meter och jag har streckat sju hästar, 6 It's Time är kvick den första biten så jag tror att Stefan Persson har siktet inställt på ledningen här och om han skulle ta sig till spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad från den positionen och han ska räknas tidigt här, 1 Nordmann har radat upp tre raka andraplatser i sin nya regi för Peter Untersteiner. Det blir tufft att hålla upp ledningen men om han skulle hitta loss i god tid före målgång så kan det vara läge för en seger, 11 Vertigo N.P. står illa till här men vann ifrån samma spår senast fast då var det ett halvvarv längre distans. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det räcka långt här, 2 Hennesy Boko har ett lopp i kroppen efter ett par månader frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna bra och kan få en fin löpning i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 6 It's Time
Spets efter 500m: 6 It's Time
Skrällen: 12 Jopi
Ranking: A 6,1 B 11,2,3,5,12 C 8,4,10,7,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett lopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 5 Durello som har startat sex gånger tidigare och har aldrig varit sämre än fyra. Nu återkommer han för sin första start sedan i februari fast Joakim Lövgren brukar ha sina hästar väl förberedda och han är fortsatt kvar i en låg klass. Här är det första starten som valack och även om det knappast är tal om toppform så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här. Eventuellt första barfota runt om är intressant, vid gardering kan 4 Galant Sisu som är kvick iväg och kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede vara tänkbar om så skulle bli fallet och hon slipper att utstå alltför hård press i den positionen, 7 Daydream La Marc har svårt att hålla sig i rätt gångart och har ännu aldrig vunnit lopp fast hon skötte sig senast och efter en dryg inledning av loppet så höll hon godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Tengil Face. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget om Kim Eriksson kan ge henne ett bra lopp men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Durello
Spets efter 500m: 4 Galant Sisu
Skrällen: 7 Daydream La Marc
Ranking: A 5 B 4,7,6,3,10,8 C 12,1,11,9,2
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Stayermästaren över 3218 meter och jag har spikat nummer 4 Thriller N.P. som inte klarade fjärdespåret i volten senast utan galopperade och tappade mycket mark. Han gjorde sedan en bra upphämtning till femteplatsen bakom vinnande Smevikens Cruiser och hade troligen varit långt framme felfri. Den här gången är det autostart över lång distans och i ett litet fält här så tror jag han kan glida till ledningen i ett tidigt skede och om han skulle få bestämma som han vill i spets så tror jag han blir svårslagen här, vid gardering kan 7 Breidabliks Cognac som inte har fått till det på ett tag men har hög grundkapacitet vara tänkbar. Conrad Lugauer låter väldigt uppåt och i ett litet fält här så kan han göra sig gällande över upploppet, 6 Zio Tom Jet är ojämn men har varit ute mot tufft motstånd och om han får smyga med och spara sin speed fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Thriller N.P.
Spets efter 500m: 4 Thriller N.P.
Skrällen: 6 Zio Tom Jet
Ranking: A 4 B 7,6,1,3,2,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar, 5 Corleone D.K. har gjort tre starter för Veijo Heiskanen och tog senast den första segern i den nya regin efter att via dödens ha övertagit ledningen efter 450 meter. Nu är det sprinterdistans och då han inte är den snabbaste från start så föreligger det en klar risk att han får göra en del grovjobb här men oavsett så ska han räknas tidigt, 3 Leica Håleryd gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Crazymonsterheart senast. Han kan öppna rätt så vettigt så det är inte otänkbart att Peter Untersteiner som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 1 Glowbull Fusion som höll godkänt till andraplatsen bakom tipsettan senast vara tänkbar om Carl Johan Jepson kan servera honom en bra löpning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Corleone D.K.
Spets efter 500m: 3 Leica Håleryd
Skrällen: 1 Glowbull Fusion
Ranking: A 5,3 B 1,10,4,6,11 C 2,8,12,7,9
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett Stolopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Veravia As spurtade vasst till en fin seger i ett billigt gäng för tre starter sedan och hon har gått bra även efteråt. Hon kan öppna bra vid laddning så om Carl Johan Jepson kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Spring Alone är snabb ut och jag tror hon tar hand om ledningen och om hon kan hålla sig lugn i den positionen så kan det räcka långt här. Samtliga tre tidigare segrar är tagna från spets så det troliga är att hon körs i den positionen om hon kommer dit, 3 Miss Pastis har övertygat vid två raka segrar. Näst senast så vann hon med galopp och gången efter det gick hon en stark slutrunda i spåren. Felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 7 Veravia As
Spets efter 500m: 4 Spring Alone
Skrällen: 5 Verona Brodda
Ranking: A 7 B 4,3,11,6,5,1,2 C 9,10,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Speedy Foxy Vicane gick en bra avslutning via 09,3 sista 700 meterna fram till andraplatsen bakom Double Exposure i Stoeliten senast. Nu möter hon hingstar och valacker också men hon har en härlig speed och om Kim Eriksson kan hitta en bra rygg att gå i under slutdelen av loppet så fäller hon många hästar till slut, 10 Tango Negro kommer med fin form. Han tog ledningen och fick tuff press och släppte efter ett halvvarv till Coktail Fortuna och gick sedan bra på open stretchen till andrapriset bakom vinnande Jairo senast. Med överpace på loppet så är han inte borta här, 2 Food Money har varit positiv på slutet. Han höll starkt utvändigt ledande Star Advisor Joli senast och var inte så stort slagen. Han är en av flera som kan öppna fort och får han spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Speedy Foxy Vicane
Spets efter 500m: 2 Food Money
Skrällen: 10 Tango Negro
Ranking: A 6 B 10,2,3,9,4,1,5 C 12,7,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 6 över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Illuminati var senast ute i långloppet Malmö Stads Pris under Hugo Åbergs-kvällen och galopperade då bort en klar seger kort före mål. Nu är det kort distans istället men är han lika bra som senast så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här. Eventuellt första jänkarvagn kan vara spännande, 2 Niky Flax fick en tuff resa senast och fick se sig nerspeedad av en smygkörd Wild Love och fick nöja sig med andrapriset. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden här, 3 Randemar R.D. galopperade senast men är van vid tufft motstånd och gick bra som tvåa i Klass I finalen bakom en överlägsen Zalie Gar gången innan det och om Peter Untersteiner kan servera hästen en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget, 4 Gento höll godkänt till tredjepriset i ett lopp som vanns av Sanda Love senast. Han kan öppna rätt så vettigt och skulle ledningen nås utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 5 Illuminati
Spets efter 500m: 4 Gento
Skrällen: 10 Cobbys Olifant
Ranking: A 5,2 B 3,4,10,6,8,7 C 1,9,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Colorado - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.70
19:00  Brynäs - Linköping
Ishockey - SHL - 2
3.35
19:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
2.25
20:45  Macclesfield - Plymouth
Fotboll - League Two - 2
1.95
21:00  Atletico Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.80
21:55  Dortmund - PSG
Fotboll - Champions League - PSG ö 1,5 mål
1.71
21:00  Tottenham - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.70
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.00
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Tisdag 18/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming