DrTrav

GS75 söndag 28/04

28 April 2019 - 11:48

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Vaggeryd i eftermiddag och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i GS75-3 på nummer 4 Libellus som årsdebuterade på bästa vis senast när hon kördes till ledningen med varvet kvar och vann i ohotad stil från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här och hon är klart gynnad av att springa utan rygg, speciellt i ledningen och då hon är startsnabb så tror jag hon laddas framåt direkt. Når hon ledningen tror Thomas Dalborg att hon springer en 14-tid och då kan det räcka långt här.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 5 Bag’s Simoni som galopperade bort sig i starten senast men gången innan det så var han väldigt bra när han trots en resa i dödens större delen av loppet krigade till sig andraplatsen bakom en smygkörd Hot Point som avgjorde på open stretchen. Här tror jag att Henna Halme som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

GS75-1 2,5,7
GS75-2 1,6
GS75-3 4 Libellus
GS75-4 5 Bag’s Simoni
GS75-5 1,2,4,6,11
GS75-6 2,4,5,7,11
GS75-7 1,4,9,12

600 rader x 1 = 600 kr

Dagens Dubbel
DD1: 7 Puccy Italia
DD2: 1,4,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,LeoVegas ,Unibet , MrGreen

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Darah Bibo har inlett karriären lovande med två vinster på tre starter. Hon vann ett billigt lopp från ledningen senast men hon gjorde det på ett bra vis och om inte femtespåret i volten blir problematiskt här så tror jag att Peter Untersteiner har siktet inställt på ledningen här och skulle hon komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 2 Lyssum såg riktigt fin ut vid vinsten när hon tävlade med ny utrustning senast. Det var barfota bak och rycktussar för första gången och det blir samma igen meddelar man från stallet och med en fin resa här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Bellflower Wine var inte riktigt kurant senast och har åtgärdats efter det. Hon känns fin i träningen meddelar man från stallet och med endast en motståndare på tilläggsvolten så tror jag hon äter ifatt tillägget rätt snabbt och om Peter Ingves kan bli fint framdragen under slutrundan så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 5 Darah Bibo
Spets efter 500m: 5 Darah Bibo
Skrällen: 2 Lyssum
Ranking: A 5 B 2,7 C 8,1,6,3,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Neo Sånna spurtade vasst efter att ha blivit dragen bakåt senast. Nu ska han ut i årsdebut här och om inte innerspåret blir ett bekymmer för Kim Eriksson som kör hästen här så ska han räknas tidigt direkt i sin comeback. Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och fast huva och svensk jänkarvagn, säger Claes Svensson, 6 Frederique K. är fartfylld och gick bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Victoria Lane näst senast. Gången efter det så galopperade hon dubbelt men felfri nu så kan hon bli farlig om Tommy Karlstedt som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan det vara läge för en seger här, vid ytterligare gardering kan 3 Glowbull Fusion som är väldigt kvick iväg och är spetsbudet här vara tänkbar men han har inte startat på länge och kan behöva loppet.

Min Vinnare: 1 Neo Sånna
Spets efter 500m: 3 Glowbull Fusion
Skrällen: 6 Frederique K.
Ranking: A 1,6 B 3,2,7,4 C 9,10,5,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Libellus som årsdebuterade på bästa vis senast när hon kördes till ledningen med varvet kvar och vann i ohotad stil från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här och hon är klart gynnad av att springa utan rygg, speciellt i ledningen och då hon är startsnabb så tror jag hon laddas framåt direkt. Når hon ledningen tror Thomas Dalborg att hon springer en 14-tid och då kan det räcka långt här, vid gardering kan 15 Surprise Power som är en stark häst som kan en del i sina ljusa stunder vara tänkbar här om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen, 11 Ibelieveinamerica vann näst senast och gången efter det så var han ute i ett Klass I lopp på Jägersro över lång distans. Den gången klaffade det inte med positionerna och trots att han avslutade bra via 12,2 sista 600 meterna gick det inte att ta något. Med de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Libellus
Spets efter 500m: 4 Libellus
Skrällen: 14 Joy For Us
Ranking: A 4 B 15,11,5,9,14,12,13 C 3,1,7,2,8,10,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Bag’s Simoni som galopperade bort sig i starten senast men gången innan det så var han väldigt bra när han trots en resa i dödens större delen av loppet krigade till sig andraplatsen bakom en smygkörd Hot Point som avgjorde på open stretchen. Här tror jag att Henna Halme som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas, vid gardering kan 10 Randemar R.D. som var hårt betrodd i Klass II-finalen på Solvalla som vanns av Magic Cash senast vara tänkbar. Då galopperade han bort ett fint andrapris med 100 meter kvar av loppet men om Peter Untersteiner kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med här, 1 Al’s Espresious blir troligen över från start men om Kim Eriksson som kör hästen kan hitta loss så kan han duga en bit här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Bag’s Simoni
Spets efter 500m: 5 Bag’s Simoni
Skrällen: 1 Al’s Espresious
Ranking: A 5 B 10,1,4,7 C 3,11,2,9,8,12,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Candy Crush gjorde det bra vid vinsten näst senast när hon plockade ner sitt motstånd via 14,3 sista 800 meterna. Hon är ingen raket ut så det hade varit bättre med ett spår längre ut men om det löser sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden här och är intressant till en låg procent på spelet, 4 Teton Miss Lindy har haft stora problem att gå felfritt, men i sin första start i Thomas Dalborgs regi så tog hon sig runt utan galopp och vann då överlägset även om det var ett billigt lopp fast hon är kapabel och när hon står på benen räcker hon långt i nuvarande klass och kan vara långt framme här, 11 Flädie Grim har gått bra vid två raka andraplatser. Kommer hon till från ett svårt utgångsläge här så kan det vara dags för första segern i den nya regin, 2 Veams Benelli kan öppna rätt bra och med en offensiv Mikael J Andersson i sulkyn kan det bli ledningen i ett tidigt skede men det är inte säkert då nummer 5 Midnatt Rols är snabb iväg men oavsett så kan hon vara med i den främre träffen här från ett bra spår, 6 Photograph har gått bra i årets båda starter. Hon glänste från spets näst senast och gången efter det så fick hon bara stryk av Blessi Chap som hade liftat med i rygg då och om Dwight Pieters som kör hästen nu kan ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit här.

Min Vinnare: 1 Candy Crush
Spets efter 500m: 2 Veams Benelli
Skrällen: 1 Candy Crush
Ranking: A 1,4 B 11,2,6,9,10,5 C 3,7,8,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Puccy Italia såg väldigt formstark ut i skymundan senast när han avslutade vasst via 10 tempo sista 800 meterna i ett lopp som Wonderboy vann. Han är kvick ut så jag tror att Henna Halme laddar vad som går för att försöka hitta ner i ett vettigt slagläge och skulle han eventuellt nå ledningen efter en bit så kan det bli en framskjuten placering här, 11 Global Raceway spurtade bra bakom vinnande Peder Mykla på upploppet senast och med två lopp i kroppen är han nog nära full form och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen, 2 Rawindski gjorde comeback senast och hängde då med godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Global Unprotected och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad och om Peter Ingves kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 7 Puccy Italia
Spets efter 500m: 7 Puccy Italia
Skrällen: 5 Dream Lane
Ranking: A 7 B 11,2,4,5,3,1 C 8,6,10,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 So Bear vann enkelt i montédebuten senast. Hon är kvick ut och trivs bra i ledningen och jag tror att Wim Paal vill köra i spets här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Det blir barfota runt om samt första gången i jänkarvagn och troligen helstängt huvudlag meddelar Sofia Adolfsson, 4 Olga Utca har varit ute i tuffa gäng och är bättre än raden och om Sara Brodin kan få till styrningen här så kan hon utmana om en framskjuten placering, 12 Al’s Mintoo kommer med finfin form och om det klaffar med positionerna från ett svårt utgångsläge och blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 9 Whitestripe Maid galopperade senast men innan det så var hon ute i V75 och om Rikard Svanstedt kan servera henne en bra löpning i de rätta ryggarna så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 So Bear
Spets efter 500m: 1 So Bear
Skrällen: 12 Al’s Mintoo
Ranking: A 1,4 B 12,9,3,2,10 C 7,6,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Vancouver - Minnesota
Ishockey - NHL - 1
2.25
18:55  Club Brugge - Man Utd
Fotboll - Europa League - Under 2.5 mål
1.74
18:55  Getafe - Ajax
Fotboll - Europa League - Under 2,5 mål
1.98
19:00  Färjestad - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
2.35
19:00  Linköping - Luleå
Ishockey - SHL - 1
3.15
21:00  Olympiakos - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.85
21:00  Wolfsburg - Malmö FF
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
2.05
21:00  Betis - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.85
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
18:55  Europatipset Tips Torsdag 20/2
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Torsdag 20/2
Insats: 144 kr - MrHockey
16:20  V75 Tips Axevalla Lördag 22/2
Insats: 900 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Axevalla Lördag 22/2
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming