DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Åmål Söndag 26/7

25 Juli 2020 - 14:03

På söndagen så avgörs Grand Slam-75 tävlingarna på Åmål. Det är en Jackpot på drygt 5 miljoner kronor i potten. Den här gången så körs samtliga lopp i högervarv. Tänk på att Åmål är en 800-meters bana som har ett väldigt kort upplopp så det gäller att vara med där framme.

Jag spelar med tre spikar. 3 Global Approval i den fjärde avdelningen samt 2 Karat Band i den femte avdelningen och 3 Royce Rolls i den sista avdelningen.

GS75 Tips Åmål Söndag 26/7
GS75-1 1,5,6,9
GS75-2 1,2,9,12
GS75-3 1,3,5,6,7
GS75-4 3 Global Approval
GS75-5 2 Karat Band
GS75-6 1,2,3,5,7,9
GS75-7 3 Royce Rolls

480 rader x 1 = 480 kr

DD Tips Åmål Söndag 26/7
DD-1 1,2,3,5,7,9
DD-2 3 Royce Rolls

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75 TIPS ÅMÅL SÖNDAG 26 JULI

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1680 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Attack Photo gjorde det bra vid vinsten från ledningen näst senast. Gången efter det så satt han fast och kom in som femma med sparade krafter i ett lopp som vanns av Souvenir d'Inverne. Han kan öppna bra och skulle han nå ledningen så kan han vara långt framme men det är inte säkert att så blir fallet men får han ett passande lopp så kan blanda sig i segerstriden här. Han är klart gynnad av att tävla i högervarv.

1 Högstenastalldräng är jämn och säker men han har inte vunnit på ett tag. Han är väldigt snabb från start och Mikko Aho som tränar hästen hoppas att han håller upp ledningen. Det är inte säkert att det lyckas men om det blir på det viset så kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen. Att det är högervarv som gäller nu tror jag kan vara en klar fördel för honom.

5 U.B.Cool har gjort tre starter i år och han har galopperat i samtliga. Nu har han varit borta från tävlingsbanorna i drygt två månader så formen är oviss och han kan behöva loppet. Han är inte att lita på men felfri nu så har han gott kunnande och kan Åke Lindblom se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara långt framme.

9 Frodo S. kommer med fin form. Näst senast så fick han en invändig löpning innan han hittade loss och då avslutade han mycket bra men då var Easy Cash som vann loppet redan i mål så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Gången efter det så tog han hand om ledningen och sedan så vann han från den positionen. Det är svårt att veta hur han fungerar i högervarv men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 6 Attack Photo
Spets efter 500m: 1 Högstenastalldräng
Skrällen: 4 Magic Bråten
Ranking: A 6,1 B 5,9,2,4,10 C 7,3,8

GS75-2
Ett lopp över 2080 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Easy Credit N.O. fick en invändig löpning innan hon tog sig loss och då avslutade hon positivt till andraplatsen bakom Outcome som vann det loppet från ledningen senast. Hon är ganska snabb iväg och kommer hon till ledningen så vill Kjetil Roe köra i den positionen även om hon nog är lite vassare med en ryggresa. Hon ska lättas i balansen och från ett trevligt utgångsläge nu så ska hon räknas tidigt.

12 Equal To None har inlett karriären bra. I debuten så fullföljde han godkänt och kom in som tvåa bakom Global Bred To Win som var fullständigt överlägsen. Gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Luringen La Ma till seger kort före mål. Det är en stor och rätt så klumpig Ready Cashare som blir bättre och bättre för varje lopp han gör. Iskallt läge men med lite klaff så kan han bli farlig om han sitter i ett vettigt slagläge inför avgörandet.

9 Dark Angel Avenue fick vandra i dödens på den ledande Being Jolly och han gjorde det bra som kom in som fyra då. Han har galopperat i fyra av tio starter hittills men felfri nu så är han stark och rejäl så han tål en del grovjobb. Bakspår nu är inte det bästa men kan Magnus Jakobsson som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Guidetti slog på en tidig galopp senast och sedan var den dagen förstörd. Nu har han inte startat på drygt två månader så formen är svårbedömd. Från innerspåret här så kan han få smyga med i ryggar och skulle sedan en lucka uppenbara sig så kan han ställa till med en överraskning. Han har dock aldrig vunnit något lopp på 23 försök men nu får Torbjörn Jansson chansen i vagnen för första gången.

Min Vinnare: 2 Easy Credit N.O.
Spets efter 500m: 2 Easy Credit N.O.
Skrällen: 1 Guidetti
Ranking: A 2,12 B 9,1,6,5,3,4,8 C 11,7,10

GS75-3
Sven Lundgrens Minneslopp - Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 4 i Meeting 4 - Fördel Ston över 2080 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Eldborken är lite ojämn i sina prestationer. Han fick lite för långt fram så han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Acksjökungen senast. Gången innan det så vann han på ett bra vis från ledningen. Han är väldigt snabb från början och här blir det full satsning mot ledningen. Kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Det blir troligen barfota bak som han tävlade vid vinsten näst senast.

5 Texida kommer från en färsk seger. Hon satt i tredje invändigt innan hon tog sig loss i den sista kurvan och via en stark avslutning så tog hon ner Tåga Viktor till en knapp seger. Hon kan öppna fort så kan Ida Eriksson servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. Hon tävlade med ett helstängt huvudlag för första gången senast och det gav en bra effekt.

6 Hibo Bungal gjorde det bra som tvåa i ett lopp på Arvika som vanns av Acksjökungen senast. Han har galopperat mycket tidigare i karriären. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet om det klaffar med löpningsförloppet. Björn Goop tar plats i sulkyn för första gången vilket är mycket intressant.

3 Troll Tundra var duktig när hon tog två raka segrar i april-maj. Senast så kom hon i mål som sjua i ett lopp där Björnemyr Dennis drog det längsta strået. Hon har tagit två vinster på fyra starter i Åmål. Med en fin resa i den främre träffen så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

1 Lysjö Wilda har gjort bort sig med galopp i två lopp på raken. Innan det så avslutade hon bra och kom in som trea i ett lopp som vanns av Fröyu Birk. Felfri nu så kan hon öppna bra och får Carl Johan Jepson som kör hästen smyga med på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 7 Eldborken
Spets efter 500m: 7 Eldborken
Skrällen: 1 Lysjö Wilda
Ranking: A 7 B 5,6,3,1,4,12,11 C 10,9,2,8

GS75-4
Ett lopp över 2080 meter. Jag har spikat 3 Global Approval som satt i andra utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så kom han in som trea bakom Check Me som det löste sig perfekt för senast. Gången innan det så var han ute i ett sprinterlopp på Årjäng. Han sänkte då den ledande Up To Joy från dödens och höll sedan undan för övriga ekipage till seger. Nu har han fått ett trevligt läge och han kan öppna hyggligt och skulle ledningen nås så är mycket vunnet fast han är oöm för positioner så jag tror han blir svårstoppad här. Han gick med skor senast vilket missgynnar honom men nu blir det minst barfota bak eventuellt runt om meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 9 Choco Lane som gjorde bort sig med en startgalopp i årsdebuten i ett Klass II försök som vanns av Dwayne Zet senast vara tänkbar. Han är van vid att möta tufft motstånd men nu har han inte startat på två månader så det finns frågetecken kring formen och han är inte heller att lita på. Felfri nu och om Björn Goop kan hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här gänget.

4 Rocking Flax gick en godkänd avslutning som tvåa bakom Never Stop näst senast. Gången efter det var han inte som bäst och slutade oplacerad. Nu har han pausat sedan början av maj så han kan behöva loppet. Löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 3 Global Approval
Spets efter 500m: 3 Global Approval
Skrällen: 6 On Track Paul
Ranking: A 3 B 9,4,1,6,8,10 C 11,7,2,5

GS75-5
Ett lopp över 2080 meter. Jag har spikat 2 Karat Band som höll rätt bra som fyra i ett lopp som vanns av Dwayne Zet näst senast. Gången efter det så blåste han till ledningen i ett V86 lopp på Lindesberg i början av månaden. Han vann sedan mycket enkelt i ett litet fält då. Han är lite ojämn och han är inte helt att lita på men med den startsnabbheten han besitter så tror jag på tidig ledning och från spets här så säljer han sig dyrt över det korta upploppet. Högervarv tror jag kan vara positivt för honom.

Vid gardering kan 6 Jefferson Dotcom som vann speedracet under Elitloppshelgen på Solvalla i slutet på maj vara tänkbar. Han är snabb iväg och lyckas han snuva min spik på ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte spets så blir det svårare för honom att vinna loppet.

1 Valetta drar en del streck. Hon har dock inte vunnit sedan juni ifjol och jag tror inte hon vinner här heller. I den senaste starten så kopplade hon grepp på den ledande Mellby Glader och såg ut att gå mot segern men då kom Monfalcone med en stark spurt så hon fick nöja sig med andraplatsen. Innerspåret i Åmål är inte helt optimalt och nu möter hon hingstar och valacker och det är lite tuffare motstånd fast får hon ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 2 Karat Band
Spets efter 500m: 2 Karat Band
Skrällen: 7 Bag's Simoni
Ranking: A 2 B 6,1,7,3,8,10,9 C 12,5,4

GS75-6
Ett Stolopp över 2080 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Anakin As galopperade bort sig i den senaste starten i ett lopp på Charlottenlund i mitten på maj. Efter det skulle hon ha startat på Solvalla för en dryg månad sedan men då blev hon struken för hon var ej i tävlingsmässigt skick. Nu kommer hon ut i en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Hon kan kliva iväg bra från start så kan hon slinka ner i en vettig position innan hon sätter in attacken så kan hon vara långt framme här.

9 Atena Risaia Trgf gjorde bort sig med en tidig galopp senast. Gången innan det så avslutade hon strålande men det var långt fram till den ledande Gravity Pace som såg ut att gå mot en klar seger men då tappade denne stilen och galopperade kort före mål så då räckte spurten till seger. Med en liknande avslutning här så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

1 American Dream har inte fått till det på slutet men hon gjorde det bra när hon vann ett lopp på Vaggeryd från ledningen för fyra starter sedan. Hon är bättre än raden och hon snabb från start så kommer hon i väg bra från innerspåret här så kanske det kan bli ledningen. Skulle så bli fallet är mycket vunnet. Hon är klart gynnad av att tävla i högervarv. Inga ändringar utan barfota runt om och jänkarvagn meddelar Veijo Heiskanen.

2 Kitsune fick ett lopp i vinnarhålet och när hon sedan fick luckan på upploppet så avgjorde hon lätt sedan ledaren galopperat för tre starter sedan. Senast så försvann hon med galopp innan loppet gick. Hon var riktigt fin i det senaste jobbet och formen ska vara fortsatt bra meddelar man från stallet. Utgångsläget är passande och med rätt resa så kan hon slå till med en ny seger.

3 Petunia gjorde det bra vid vinsten på Arvika näst senast. Hon fick då ett lopp i rygg på den ledande Sten Åke och med 100 meter kvar av loppet så fick hon luckan och hon spurtade då ner Anotherdewey som kopplat greppet kort före mål. Gången efter det så fick hon en invändig löpning och en sen lucka och då spurtade hon bra i skymundan men då var Frodo S. som vann loppet redan i mål så det slutade med en tredjeplats. Högervarv nu borde inte vara någon nackdel för henne och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 7 Anakin As
Spets efter 500m: 1 American Dream
Skrällen: 5 Mimmi Dynamite
Ranking: A 7,9 B 1,2,3,5,4,6 C 12,10,8,11

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stayerlopp över 2880 meter. Jag har spikat 3 Royce Rolls som var duktig vid vinsten näst senast. Han satt då i tredje utvändigt innan han attackerade i spåren och via en stark avslutning så sänkte han den ledande Global Wonderful kort före mål. Gången efter det så höll han farten okej som femma i ett lopp som vanns av Phoenix Photo. Den dryga distansen tror jag kan vara en fördel för honom då han är stark och rejäl. 800 meters bana och högervarv tror jag han kommer klara av och kommer han iväg bra så tror jag att Björn Goop kan nå ledningen och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här.

Vid gardering kan 10 Quickly S.W. gjorde det bra när hon spurtade ner sitt motstånd till seger i ett V86 lopp på aktuell bana näst senast vara tänkbar. Gången efter det så var hon ute i ett Klass II försök på Årjäng. Då höll hon farten godkänt och kom in som femma i ett lopp där Pine Muscle tog ner den ledande Slippery Runway kort före mål. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här gänget.

1 Dolorosa Am kommer till den här starten med två raka andraplatser. Han spurtade bra men var inget hot mot Elche som vann loppet senast. Här kan han få smyga med på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han bli en obehaglig överraskning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Royce Rolls
Spets efter 500m: 3 Royce Rolls
Skrällen: 1 Dolorosa Am
Ranking: A 3 B 10,1,6,9,12,2 C 5,8,4,7,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Dalmasen - 2020-07-25 20:43

UB Cool. 2 starter i högervarv på denna tävlingsdag på Åmål. Hoppat bort sig båda starterna på första varvet. Jag säger schas till dessa %.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming