DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Årjäng Söndag 19/4

18 April 2020 - 13:22

På söndag är det Grand Slam 75 tävlingar ifrån Årjäng och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i GS75-1 på nummer 1 Loes som har inlett karriären fint med två vinster och två andraplatser på sina fyra starter. Senast så satt hon i fjärde utvändigt innan hon satte in attacken på den sista bortre långsidan och hon fick då en rygg att gå i och avslutningen var sedan klart bra men hon fick aldrig tag i Miriam Håleryd som avgjorde till seger från dödens så hon fick nöja sig med andrapriset. Båda hennes tidigare vinster är tagna från spets så lyckas Carl Johan Jepson som sitter i vagnen hålla upp ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt från den positionen men blir det inte spets så kan det såklart bli tuffare att vinna loppet. 

Min andra spik kommer i GS75-3 på nummer 3 Fleur Mearas som senast var ute i ett V75 lopp på Åby i början av februari och då kördes hon till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så fullföljde hon klart bra till tredjeplatsen bakom Green Mamba som vann det loppet. Hon skulle ha startat på Solvalla för en tid sedan men ströks då för en sårskada. Hon är klart gynnad av barfotabalansen som det blir nu och från ett trevligt läge tror jag att hon kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här. Blir det inte ledningen så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så tror jag hon har god chans här.

Den tredje spiken kommer i GS75-4 på nummer 1 Egge Piril som har gjort två starter efter lång frånvaro. Näst senast så slog han på en tidig galopp men gick bra i upphämtningen efter den. Gången efter det så satt han djupt ner i kön innan han avancerade framåt i tredjespår med knappa varvet kvar till mål och via en stark avslutning så spurtade han in till tredjepriset men Tangen Töff som satt i ledningen och även Moepilen blev för tuffa att rå på. Nu är det ett bättre läge och med endast två motståndare på startvolten så tror jag att Magnus Jakobsson som kör hästen kan hitta till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han vinner loppet. 

GS75 Tips Årjäng Söndag 19/4
GS75-1 1 Loes
GS75-2 6,8
GS75-3 3 Fleur Mearas
GS75-4 1 Egge Piril
GS75-5 9,10
GS75-6 Alla
GS75-7 Alla

672 rader x 1 = 672 kr

DD Tips Årjäng Söndag 19/4
DD-1 5,6,8,10,13,14
DD-2 4 Jetske Beemd

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Loes som har inlett karriären fint med två vinster och två andraplatser på sina fyra starter. Senast så satt hon i fjärde utvändigt innan hon satte in attacken på den sista bortre långsidan och hon fick då en rygg att gå i och avslutningen var sedan klart bra men hon fick aldrig tag i Miriam Håleryd som avgjorde till seger från dödens så hon fick nöja sig med andrapriset.

Båda hennes tidigare vinster är tagna från spets så lyckas Carl Johan Jepson som sitter i vagnen hålla upp ledningen här så tror jag hon säljer sig dyrt från den positionen men blir det inte spets så kan det såklart bli tuffare att vinna loppet.

Vid gardering kan 3 Diversity Pellini som inte har startat sedan hon slutade oplacerad i ett Breeders' Crown lopp i höstas vara tänkbar. Hon kan kliva iväg bra från start och skulle hon snuva min spik på ledningen så ökar hennes chanser här men hon är inte så tufft jobbad och hon kommer troligen behöva ett eller ett par lopp i kroppen innan hon presterar som bäst.

10 Best Regards fick vandra i dödens men höll ändå klart bra till tredjeplatsen bakom Haley B.R. näst senast. Jan Silvén kör åt Frode Hamre nu och får hon gå med i en bra rygg innan hon sätter in attacken så kan det räcka en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Loes
Spets efter 500m: 1 Loes
Skrällen: 10 Best Regards
Ranking: A 1 B 3,10,8,7,12,9 C 11,5,2,4,6

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Fightforfreedom Ås gjorde fyra starter för Bo Westergaard med en seger som bästa resultat. Nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Frode Hamre. Från stallet meddelas att han har jobbats mycket så han kommer väl förberedd och även om det var längesedan han startade så tror man på en bra insats här. Han är dock inte helt stabil så en viss galopprisk föreligger men håller han sig till rätt gångart så kan han bli farlig om Carl Johan Jepson kan få till en bra styrning så han ska räknas tidigt här.

6 Global Vincennes travade i ledningen senast men hon orkade inte stå emot Break Through som avgjorde till seger från dödens. Efter det så skulle hon ha startat på Axevalla i början av månaden men ströks då för en halsinfektion. Hon kan öppna fort och nu har hon springspår så prickar Magnus Jakobsson i starten så tror jag hon kan nå ledningen och slipper hon att utstå alltför hård press under vägen så kan hon rinna undan till seger.

Vid ytterligare gardering kan 1 Nicke Bulwark som har bra form vara tänkbar. Näst senast så tog han över ledningen med 1500 meter kvar till mål och vann sedan på ett bra vis från den positionen och det följde han upp med en andraplats i rygg på Ribot som segrade från spets. Får han en bra start här så kan han få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Fightforfreedom Ås
Spets efter 500m: 6 Global Vincennes
Skrällen: 9 Lucky Wind
Ranking: A 8,6 B 1,11,9,5,7,10,4 C 12,13,2,14,3

GS75-3
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Fleur Mearas som senast var ute i ett V75 lopp på Åby i början av februari och då kördes hon till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så fullföljde hon klart bra till tredjeplatsen bakom Green Mamba som vann det loppet. Hon skulle ha startat på Solvalla för en tid sedan men ströks då för en sårskada.

Hon är klart gynnad av barfotabalansen som det blir nu och från ett trevligt läge tror jag att hon kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här. Blir det inte ledningen så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så tror jag hon har god chans här.

Vid gardering kan 7 R.K.Queen som var väldigt fin när hon vann på Axevalla i mitten på december senast vara tänkbar. Efter det har hon varit sjuk och hon har ingen toppform och kommer behöva loppet meddelar Paw Mahony. Kan Gustav Johansson som sitter i vagnen hitta ner i ett vettigt slagläge och om hon kan få ett passande lopp så kan hon ändå duga en bit mot det här motståndet.

9 Alexia Marshall avgjorde till en säker seger i ett billigt lopp näst senast. Gången efter det så satt hon en bit ner i kön men hon avslutade sedan okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av My Liberty. Kan hon få smyga med i en bra rygg innan hon sätter in attacken så kan hon bli farlig den sista biten fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Fleur Mearas
Spets efter 500m: 3 Fleur Mearas
Skrällen: 9 Alexia Marshall
Ranking: A 3 B 7,9,8,2 C 5,1,4,6

GS75-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Egge Piril som har gjort två starter efter lång frånvaro. Näst senast så slog han på en tidig galopp men gick bra i upphämtningen efter den. Gången efter det så satt han djupt ner i kön innan han avancerade framåt i tredjespår med knappa varvet kvar till mål och via en stark avslutning så spurtade han in till tredjepriset men Tangen Töff som satt i ledningen och även Moepilen blev för tuffa att rå på.

Nu är det ett bättre läge och med endast två motståndare på startvolten så tror jag att Magnus Jakobsson som kör hästen kan hitta till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 7 Reime Kongen som gjorde en stark insats som tvåa i ett V75 lopp på Färjestad som vanns av Viking Faks senast vara tänkbar. Han har 40 meters tillägg jämfört mot min spik nu men kan Dagfinn Aarum få till en bra styrning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

11 Vollanfaks är väldigt galopplysten men kan han hålla sig till rätt gångart så besitter han gott kunnande och löser det sig med positionerna här så kan han duga en bit mot det här motståndet men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 1 Egge Piril
Spets efter 500m: 1 Egge Piril
Skrällen: 11 Vollanfaks
Ranking: A 1 B 7,11,3,8,9,10 C 2,4,5,6,12

GS75-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Z.Boko hade två raka segrar innan den senaste starten. Senast så blev han bara femma men han blev alldeles för rullig sedan man lättat honom i balansen då så nu återgår man till järnskor igen. Han har en bra startrygg här så kan Per Nilsson komma igenom fint och om han kan hitta en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

10 Wild Action galopperade i ett tidigt skede senast men gången innan det så blev det seger. Han satt då i andra utvändigt innan Veijo Heiskanen vred på och då avgjorde han sedan väldigt lätt. Den långa distansen är passande och kan han få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Vid ytterligare gardering kan 2 Crystal Kiss som har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara tänkbar. Hon kan kliva iväg bra från start så kan hon nå spets så ökar hennes chanser här men däremot är den dryga distansen knappast en fördel men skulle hon få trolla bort en del av loppet i täten så kan det ändå räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Z.Boko
Spets efter 500m: 2 Crystal Kiss
Skrällen: 4 Diola
Ranking: A 9,10 B 2,1,4,6,5 C 12,7,11,3,8

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla fjorton hästarna, 10 Puccy Italia svarade för en stark avslutning till seger på en fin tid över kort distans näst senast. Senast blev det lite för tufft så den starten kan vi glömma. Fjärdespår i volten här ska han klara och får han gå med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

8 Conrads Wilhelm körde sig till spets efter ett halvvarv och vann sedan lätt näst senast men gången efter det var han lite sämre. Kan Kristian Lindberg servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

6 Categorical har varit borta länge men han är van vid tuffare motstånd än detta. Från ett ensamt springspår här så kanske Jonas Moberg kan komma till spets om han prickar bra i startögonblicket och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen även om det knappast är någon toppform nu.

13 Felix V.M. kommer med formen på topp. Tre raka andraplatser har det blivit. Han är snabb ut i voltstart så kan han komma ner i en vettig position här innan han sätter in slutstöten så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt.

14 J.S.Apollo har gjort det okej nere i Frankrike under vintern innan han var tillbaka på svensk mark senast. Han kom helt snett på det då så den starten kan vi glömma. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning här så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 10 Puccy Italia
Spets efter 500m: 6 Categorical
Skrällen: 14 J.S.Apollo
Ranking: A 10 B 8,6,13,14,5,4,3,7,12 C 1,2,9,11

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 4 Jetske Beemd gjorde årsdebut senast men det slutade med ett galoppmisslyckande då. Hon kan öppna bra så felfri nu tror jag att Dagfinn Aarum som kör hästen kan komma till ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Frode Hamre som tränar tror hon kan gå en låg 12 tid och gör hon det så borde det räcka en bit så hon ska räknas tidigt här.

11 Botox återkom senast på bästa vis när han kördes till spets i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Här är det andra förutsättningar med bakspår över kort distans men blir det lite tempo på loppet så har han en vass avslutning att ta till och kan då bli att räkna med på nytt.

8 Crank har två lopp i kroppen nu. Senast så fick han ge sig från ledningen när Bo Westergaard tränade Enjoy Banker blev för tuff att stå emot så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är ännu utan seger men han kan öppna bra så kan André Eklundh slinka ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet.

5 Livi Oboy har ett lopp innanför västen och kan vara klart förbättrad nu. Trevligt utgångsläge nu så kan Jonas Moberg ge honom ett passande lopp så är han inte borta här. Eventuellt ska han tävla barfota runt om för första gången nu och det är mycket intressant.

Min Vinnare: 4 Jetske Beemd
Spets efter 500m: 4 Jetske Beemd
Skrällen: 8 Crank
Ranking: A 4 B 11,8,5,9,1,12,7,10,2 C 3,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming