DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Årjäng Söndag 4/10

3 Oktober 2020 - 14:42

Söndagen bjuder på Grand Slam 75 tävlingar ifrån Årjäng. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 11 Åsrud Vilja i den andra avdelningen samt 10 Del Ray Pellini i den sista avdelningen.

GS75 Tips Årjäng Söndag 4/10
GS75-1 2,3,4
GS75-2 11 Åsrud Vilja
GS75-3 3,6,7,8,10
GS75-4 2,3,4,5,8
GS75-5 3,4,8
GS75-6 7,10,13
GS75-7 10 Del Ray Pellini

675 rader x 1 = 675 kr

DD Tips Årjäng Söndag 4/10
DD-1 7,10,13
DD-2 2,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75 TIPS ÅRJÄNG SÖNDAG 4/10

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Athos Race har gjort sex starter i Ulf Stenströmers regi. För tre starter sedan så var han inte så stort slagen efter en sylvass avslutning men Arno dell'Est i ledningen räddades av mållinjen så det slutade med en andraplats. Gången efter det så kördes han till ledningen efter en snabb start och han drog i ett jämnt hårt tempo. Från spets så vann han sedan lätt. På Örebro senast så landade han i dödens i den andra svängen. Han pressade sedan på ledaren och när Smokey Herman i ledningen försvarade sig med galopp i slutkurvan så tog han över kommandot och han gick sedan undan till en ohotad seger. Han kan öppna bra men han får nog svårt att ta sig till ledningen av egen kraft här men han tål annars att göra en del grovjobb på egen hand så han ska ändå räknas tidigt.

2 Bag's Simoni spetsade och från den positionen så vann han sedan loppet över den korta distansen näst senast. Gången efter det så kom aldrig in i matchen fast han såg ändå bra ut och han kom i mål med tussarna kvar. Bättre distans och läge för ledningen här. Kommer Henna Halme till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Final Dream blev fast med en del sparade krafter som trea i ett lopp som vanns av Coogan för tre starter sedan. Efter det så har han avslutat positivt två gånger i rad utan att kunna ta så mycket. Från det här utgångsläget så tror jag det blir full laddning från start och han trivs bra i ledningen så kommer han till spets så körs han nog i den positionen. Det är startsnabba hästar både invändigt och utvändigt så det är långtifrån säkert att det går att komma till täten men skulle det lyckas så kan han bli svårfångad.

Min Vinnare: 4 Athos Race
Spets efter 500m: 2 Bag's Simoni
Skrällen: 5 Love Voice
Ranking: A 4 B 2,3,5,8 C 6,1,7

GS75-2
Ett Kallblodslopp över 2640 meter. Jag har spikat 11 Åsrud Vilja som har gått strålande den senaste tiden. Hon tog över ledningen med varvet till mål i Rättvik för fyra starter sedan men i den sista kurvan så var hon hårt ansatt av Ingbest på utsidan fast in på upploppet så slog den hästen på en galopp och då dansade hon undan till en överlägsen seger. Gången efter det så stötte hon på övermakten i Odd Herakles och hon fick då inte chansen för hon satt fast i rygg på Tangen Haap som kom i mål långt efter segraren som tvåa så hon fick nöja sig med tredjeplatsen. På Bollnäs gången efter det landade hon i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så sänkte hon den ledande Silver Jossan på upploppet och gick undan till en ny seger. Hon hängde med bra som tvåa bakom Odd Herakles senast. Här har hon 60 meters tillägg att hämta in jämfört mot de två hästarna på startvolten men distansen är lång så hon har gott om tid på sig så strular det inte med löpningsförloppet så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 9 Rappnor vara tänkbar. Han kom med en härlig avslutning ute i spåren och då sänkte han den ledande Kos Odin till en säker seger på Bollnäs för fyra starter sedan. På Romme näst senast så travade han en stor del av loppet i ledningen men i en tät upploppsstrid så fick han släppa både Hugo Bäck som var först i mål och han fick även ge sig mot Valle Hugo så det blev en tredjeplats. I ett långlopp på Bergsåker senast så gick han bra som tvåa bakom Bellfaks. Kan Ole Johan Östre hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Björnemyr Dennis kommer med fyra segrar och en andraplats på de fem senaste loppen. Han tog en kortare startgalopp innan han landade i andra utvändigt näst senast. Från den positionen så satte han in attacken på den sista bortre långsidan och han tryckte då till och tog över ledningen in i den sista kurvan och från den positionen så vann han sedan lätt. Han plockade enkelt ner den ledande Furderud Prinsen på upploppet till seger senast. Han har 40 meters försprång på min spik här och kan han Peter Ådefors servera honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter men jag tror inte han räcker hela vägen till seger.

Min Vinnare: 11 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 2 Furderud Prinsen
Skrällen: 10 Vollanfaks
Ranking: A 11 B 9,7,2,10,6 C 1,4,5,8

GS75-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Berra Bus blixtrade till ledningen och från den positionen så vann han sedan rätt lätt näst senast. Gången efter det så öppnade han fort och tog ledningen igen men i den första svängen så slog han på en galopp och då var den dagen förstörd. Man vet inte riktigt vad den galoppen kom ifrån så det får ses som ett olycksfall i arbetet. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag Kerstin Hell kör till ledningen här. Skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger. Första gången över lång distans nu och skor runt om.

8 Black Alex har tre lopp i kroppen efter en tids frånvaro. För tre starter sedan så fick han vandra i dödens på Strong De La Hoya som vann från ledningen och han gjorde det bra som kom i mål som tvåa. Näst senast så kom karriärens första seger. Han avslutade då i 17 tempo sista varvet och det räckte för att vara först i mål. Senast så avslutade han bra som trea i ett lopp där Blackbuck vann. Tråkigt utgångsläge nu men kan Mikael J Andersson hitta en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

6 Job American tog ledningen och spårade sedan runt om i ett lopp på Arvika för tre starter sedan. Han galopperade dubbelt senast men han visade bra fart mellan galopperna. Han gick i jänkarvagn då men han fungerade inte i den så det blir vanlig vagn nu. Det är debut över den långa distansen nu men i ett felfritt lopp här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

7 Simb Medici spurtade klart bra som trea i ett lopp som vanns av Hannibal Face senast. Från stallet meddelar man att han har känts väldigt bra i jobben efter det senaste loppet. Dålig läge en bit långt ut på vingen här men kan han slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt barfota bak för andra gången nu.

10 Edler var bra som tvåa bakom Lucky Point näst senast. Han var dock sämre gången efter det när han kom in som femma i ett lopp som vanns av Hannibal Face. Bakspår nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Eventuellt får han testa urryckare för första gången säger Kristian Lindberg.

Min Vinnare: 3 Berra Bus
Spets efter 500m: 3 Berra Bus
Skrällen: 1 Käbb's Valente
Ranking: A 3,8 B 6,7,10,2,1 C 4,9,5

GS75-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen Meeting 6 försök 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Aas Balder var duktig när han vann på Dannero för tre starter sedan. Han kom då till ledningen efter 1400 meter av loppet och han vann sedan mycket lätt. Gången efter det galopperade han i början av loppet men han kom sedan tillbaka bra och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Bol Brage. Senast så gick han i ledningen och han höll godkänt men han fick ge sig mot Kaksen. N.O. den sista biten så det slutade med en andraplats. Han är startsnabb och trivs bra i ledningen så från spets så kan det räcka en bit mot det här gänget.

8 Ådne Odin kommer med tre raka segrar. Näst senast så vann han i ett litet fält på Leangen från utvändig position. Gången efter det så var han jättefavorit och med en stark avslutning så plockade han ner Pave Faks till seger precis på linjen. Dubbla tillägg nu men det är inte så många hästar med i loppet så klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot under den sista delen av loppet.

5 Emil Mollyn gick med i ryggar innan det löste sig perfekt och via en bra avslutning så tog han ner den ledande Stensvik Martin till seger på linjen näst senast. Senast så fick han en invändig löpning och han hängde med okej och kom i mål som sjua i ett lopp där Odd Herakles segrade. Får han ett passande lopp så kan han bli att räkna med över upploppet.

4 Voje Piril var mycket bra som trea i Norskt Travderby senast där Grisle Odin G.L. drog det längsta strået trots en jättegalopp från start. Han fick mycket pengar på sig efter den fina placeringen och Jan Kristian Överdal som tränar hästen vill se en snäll löpning här men med rätt resa så gör han inte bort sig.

2 Mjölner Spik var väldigt bra senast i Bollnäs när han kom i mål som trea bakom Rappnor som vann det loppet. Han blev efter det sjuk och han har därför inte startat på länge. Han känns pigg och glad hemma i träningen meddelar man från stallet men det kan nog saknas ett lopp i kroppen. Han har gott kunnande så har han en bra dag så kan han ändå duga direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 3 Aas Balder
Spets efter 500m: 3 Aas Balder
Skrällen: 2 Mjölner Spik
Ranking: A 3,8 B 5,4,2 C 7,6,1

GS75-5
Årjängstravets Treåringsfinalen - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Maestro Zon var betrodd i finalen av långa E3 på Bergsåker i juni. Han var dock inte helt körbar och han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Global Badman då. Han var inte som bäst i sin senaste start och han har pausat i två månader. Michael Larsson meddelar att han har gått i 18 tempo i 2000 meter på bra vis inför det här loppet. Han har det sämsta spåret och går med skor nu men han kan öppna bra och körs han offensivt så kan han bli släppt till ledningen. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte spets så tål han att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas.

3 Black Hill fick en invändig löpning innan han fick fritt sent på upploppet och då avslutade han klart bra i skymundan men han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp som vanns av Kryptonite Hanover senast. Han kom då i mål med alla krafter sparade. Man ryckte skorna och satte på honom en hybridvagn då och Fredrik Berg meddelar att han kändes som en helt annan häst med de förändringarna så det blir samma balans den här gången. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit inledningsvis men om tipsettan kommer tidigt så kanske han släpper. En fin löpning i den främre träffen borde det kunna bli och då kan det räcka en bit här.

4 Fighter Simoni kommer från en färsk seger. I en tät upploppsduell så sänkte han den ledande Trix For Free kort före mål då. Han är stark och rejäl och han känns fortsatt fin i jobben rapporterar man från stallet. Carl Johan Jepson i vagnen har kört honom två gånger tidigare och båda dessa har slutat med vinster. Får han en fin löpning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Maestro Zon
Spets efter 500m: 3 Black Hill
Skrällen: 5 Paramount Tile
Ranking: A 8 B 3,4,5,7,6 C 2,1

GS75-6
Interjakts Årjängsmästare 2020 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Millmighty har varit ute i försök och final i det norska Derbyt i sina senaste starter. I försöket så fick han vandra en stor del av loppet i dödens och han orkade inte riktigt och kom i mål som trea bakom Strong Pepper. I finalen så blev det galopp men han gick bra efteråt. Här tror jag det blir en offensiv styrning och skulle han få ta över ledningen i ett tidigt skede så kan det vara läge för en seger. Det blir barfota fram istället för barfota runt om och sedan blir det även fasta tussar istället för rycktussar meddelar Paw Mahony.

10 Global Approval gör sällan en dålig insats. Han var duktig tvåa från dödens näst senast på Åmål i ett lopp som vanns av Rocking Flax. Gången efter det så avancerade han fram i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tog över ledningen i den sista svängen men han fick sedan ge sig när Gloria Victis kom med en härlig avslutning och även Zorro Kronos tog sig förbi så det slutade med en tredjeplats. Nu har han pausat ett tag efter det loppet så formen är lite oviss. Springspår på tilläggsvolten här och vid en lyckad start så kan han sitta i en vettig position omgående. Får han ett passande lopp så kan han slå till med en seger.

13 Souvenir d'Inverne har varit positiv i två raka Klass I försök. På Jägersro näst senast så kom han i mål som fyra bakom Exclusive Matter som vann det loppet från ledningen. Gången efter det så avslutade han starkt ute i spåren och då räckte det till femteplatsen bakom Victory's Club som tog ner Mistelns Napoleon i en tät upploppsduell. 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten nu men med det rätta ryggarna att gå i innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 7 Millmighty
Spets efter 500m: 7 Millmighty
Skrällen: 14 A Deal Is A Deal
Ranking: A 7,10,13 B 14,15,4,9,12,2 C 8,6,5,1,11,3

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Ungdomslopp - Högst 30 år över 2140 meter. Jag har spikat 10 Del Ray Pellini som är van vid att möta tufft motstånd. För tre starter sedan så hamnade hon i en dålig rygg men hon gick sedan en godkänd avslutning även om hon slutade oplacerad. Gången efter det så galopperade hon kort efter start. I ett V86 lopp på Jägersro senast så travade hon i ledningen men hon fick ge sig mot Chumani så det slutade med en andraplats. Hon sprang större delen av loppet med en punktering då så det var ändå bra att bli tvåa. Hon hade stått över lite inför förra starten och hon ska vara ännu bättre den här gången och Maria Törnqvist är nöjd med henne i träningen. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så tror jag hon städar av det här gänget.

Vid gardering kan 2 Briljant Sensation vara tänkbar. Hon debuterade i ny regi för Eric Martinsson senast och det slutade på bästa vis med en seger. Hon fick en fin löpning i rygg på den ledande Endwithastar. När hon sedan fick luckan på upploppet så sänkte hon ledaren och hon höll även undan för övriga ekipage då. Hon är rätt snabb iväg så här tror jag att hon kan köra sig till ledningen. Från spets så kan det räcka en bit här.

11 Niklas M.J. gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han satt då i tredje utvändigt innan han attackerade och landade i dödens med halvvarvet till mål. Han knäckte sedan den ledande The Noble One kort före mål. Han hade innerspår över kort distans senast och han var chanslös på att hålla upp ledningen. Han hittade dock loss i god tid före mål och han avslutade positivt men han fick aldrig tag i Digital Box så det slutade med en andraplats. Klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på loppet så kan han komma in i matchen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Del Ray Pellini
Spets efter 500m: 2 Briljant Sensation
Skrällen: 11 Niklas M.J.
Ranking: A 10 B 2,11,4,9,5,12 C 7,1,3,6,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming