DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla 16/1

16 Januari 2021 - 22:38

Söndagens GS75-tävlingar körs på Axevallatravet. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Oliver P. Hill. i den femte avdelningen och 1 Redneck Woodland i den sjunde avdelningen.

GS75 Tips Axevalla Söndag 17/1
V75-1 3,6,9,11,12
V75-2 2,5,7,8,11
V75-3 1,2,3,4,6
V75-4 5,9
V75-5 2 Oliver P. Hill.
V75-6 8,9,15
V75-7 1 Redneck Woodland

750 rader x 1 = 750 kr

DD Tips Axevalla Söndag 17/1
DD1: 8,9,15
DD2: 1 Redneck Woodland

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m auto
9 Bearicecream gjorde det bra i senaste starten efter sen lucka, avslutade då vasst och intrycket var positivt. DEnna sexåring trivs bäst med rygglopp och ikväll har man ett passande utgångsläge för att få ett vettigt rygglopp. Får man spara speeden in i det sista här är man med och gör upp om segern över Axevallas långa upplopp.

12 Grace River har bra kapacitet och är den hästarna i fältet som har högst segerprocent. Hon inledde med att vinna fyra av sina fem första starter i karriären. Nu har man fått två lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll och sett fin ut i båda starterna. För två starter sedan gick man ett rappt slutvarv och i den senaste starten satt man fast med krafter obrukade när man passerade mållinjen. Spår 12 är såklart inte optimalt men skulle det lösa sig har man en rapp avslutning och tillgå. Till den låga procenten är man streckvärd idag.

3 Kitsune fick sen lucka från tredje inner i den senaste starten och visade ett fint formintryck. Hon är kvick från start men ska helst ha ryggresa och lyckas man få rygg på ledaren här kommer man bli farlig med lucka inpå upploppet.

Min Vinnare: 9 Bearicecream
Spets efter 500m: 6 Veritas Grif
Skrällen: 12 Grace River
Ranking: A 9,12,3 B 6,11,5,1,7,2,10 C 4,8

GS75-2 2140m volt
8 Gina Lollobrigida är en lillasyster till Handsome Brad som jag personligen gillar skarpt. Hon har i de två senaste starterna haft snäva spår i voltstart och galopperat båda gångerna. I den senaste starten stod man för en bra upphämtning och gick i mål som trea. Detta är en fyraåring som besitter bra fart och har nu spår ett i volten och går man iväg felfritt är man ett tidigt segerbud.

2 Uberty Face kan det vara dags för ikväll. Hon såg ut att vara på väg mot en seger för två starter sedan men galopperade kort före mål. I den senaste starten höll hon bra efter att att travade utvändigt om ledaren. Ska räknas in i segerstriden här om man hittar en vettig position från start.

5 Yes Sun har fin form men ett knepigt utgångsläge med spår fem i volten. Lyckas Per-Gunnar Karlsson som håller i tömmarna komma iväg från start och hitta ner i en okej position kommer man vara med långt framme här.

11 Tessie Lock har nu fått tre lopp i kroppen efter mer än ett halvårs uppehåll. Hon besitter en vass avslutning och får man spara speeden här kommer man runda många över upploppet. Helt ospelad i nuläget och jag väljer att betala för henne på systemet.

Min Vinnare: 8 Gina Lollobrigida
Spets efter 500m: 2 Uberty Face
Skrällen: 11 Tessie Lock
Ranking: A 8,2 B 5,11,7,6,9,1,10 C 12,4,3

GS75-3 1640m auto
3 Van Gils har nu fått ett lopp i kroppen för sin nya tränare André Eklund. Då gick man ett bra lopp utvändigt om ledaren med 1000m kvar till mål. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Man är mer stark än snabb och har ett tungt slutvarv att tillgå. Förstahäst.

2 Alibi var ute på V75 i den senaste starten och gjorde det bra mot tufft motstånd. MAn är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från ledningen är man sen hästen att slå för övriga. Ska räknas in i segerstriden här.

6 Symphonic Joker är skrällen för mig, man är helt ospelad i nuläget. Denna sexåring är väldigt startsnabb och idag lär det laddas vad som går härifrån. Skulle man nå ledningen härifrån och över den korta distansen vill jag inte sitta utan streck för denna 1% på kupongen. Skräll.

4 Domino Brick gick imål med sparade krafter i den senaste starten, och skulle de bli körning mellan hästar här från start kommer denna sexåring få ett fint lopp. Är kapabel nog att speeda ner samtliga när de får stumma ben in på upploppet.

Min Vinnare: 3 Van Gils har
Spets efter 500m: 2 Alibi / 6 Symphonic Joker
Skrällen: 6 Symphonic Joker
Ranking: A 3,2 B 6,4,1,5,7,9,10,11 C 8,6,12

GS75-4 2140m auto
Kommer välja att låsa denna avdelning på två hästar.

5 Harvard Student är van att möta tufft motstånd och går i dagens start ner något i klass. I den senaste starten gjorde man det okej som sexa i ett lopp på V86 som vanns av Chicharita. I dagens start gör man debut för tränaren Magnus Jernemyr som i Handbolls VM tider känns högaktuell. Man låter optimistiska inför dagens start från stallet. Man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå. Förstahäst.

Dubblar systemet med 9 Manstone Two U. som är en tuff och rejäl motståndare. Detta fyraåriga stoet har visat härliga fartresurser, för tre starter sedan på Mantorp gick man 10,8 sista 800m. I den senaste starten galopperade man in i första sväng men kunde ändå reparera den galoppen på ett bra sätt och vann sen säkert via 14,3 i 1700m. Håller man sig till rätt gångart idag kommer man ge favoriten och min förstahäst en härlig match och jag betalar även för Manstone Two U på systemet.

Min Vinnare: 5 Harvard Student
Spets efter 500m: 5 Harvard Student
Skrällen: 9 Manstone Two U.
Ranking: A 5,9 B 11,7,4,12,1 C 2,6,10,8,3

GS75-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 2 Oliver P. Hill. Han är en högkapabel häst efter Ready Cash har styrkan som sitt främsta vapen. I den senaste starten galopperade man och tappade mycket mark, men stod för en mycket bra upphämtning och hann dit precis på linjen och fick trots stor markförlust segerdefilera. Kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget. Idag har man ett perfekt utgångsläge och man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen ska segerchansen vara hög. Jag spikar.

Motbud
4 Parfym Alo kommer med en färsk seger i bagaget till dagens strat, man vann säkert från ledningen. Till dagens start är det anmält med amerikansk vagn för första gången vilket är intressant. Det blir återigen Ulf Ohlsson i vagnen precis som vid segern senast. Givet streck vid gardering.

10 Digital Lucky tränades tidigare av Stefan Melander men är nu i träning hos Elin Dalegård. Digital Lucky är van att prestera mot tuffare motstånd och skulle min spik i loppet ha en sämre dag är man ett tidigt motbud. Han tål att göra en del jobb själv under loppet.

Min Vinnare: 2 Oliver P. Hill.
Spets efter 500m: 2 Oliver P. Hill.
Skrällen: 4 Parfym Alo
Ranking: A 2 B 4,10,8,5,7,1,9 C 3,6,11

GS75-6 2140m volt 
9 Sahara Peyote kommer med fin form, på nyårsafton var man ute i Sylvesterloppet (första pris 337.000kr) och gick i mål som femma bakom bra hästar. Denna femåringen klarar av att göra en del jobb själv under loppen men är samtidigt vass på speed. För tre starter sedan startade man i Finskt Travderby, blev trea i mål efter en vass avslutning och en kort startgalopp. Lever man upp till sitt normala kunnande här är man med och utmanar om segern.

8 Vikens Fingerprint är en hög kapabel sexåring som galopperade till synes omotiverat i den senaste starten. Från stallet meddelar man att det inte fanns några fel hos hästen och att allt känns normalt hemma i träning och därför väljer man att starta här. Man är inte i behov av något speciellt lopp för att vinna, för två starter sedan vann man på en 12-tid sista varvet utvändigt om ledaren. Har även en vass avslutning att tillgå. André Eklund som sitter i vagnen idag har olika scenarion att vinna loppet på. Givet streck på kupongen.

15 Zephyr Kronos är skrällen i loppet. Har ett riktigt tufft utgångsläge. Men denna sexåring besitter hög kapacitet vilket man visade näst senast när man gick en ruggig upphämtning efter galopp. Skulle det bli tempo på loppet och Zephyr Kronos håller sig till rätt gångart hela loppet kommer han fälla många över upploppet idag.

Min Vinnare: 9 Sahara Peyote
Spets efter 500m:
Skrällen: 15 Zephyr Kronos
Ranking: A 9,8 B 15,1,14,3,11,12,2,10 C 6,7,5,4,13

GS75-7 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 1 Redneck Woodland. Han har kanske inte visat toppform i de två senaste starterna, men på bara grundkapacitet står man sig väldigt bra i dagens lopp. Man har kunnat försvara ledningen från innerspår de två senaste gångerna man haft liknande startspår, och idag är man min tidiga ledare av loppet och därifrån blir man hästen att slå för övriga. Redneck Woodland fungerar även bra med skor på hovarna, fem av karriärens sex segrar är tagna med skor. Jag väljer att spika.

Motbud
4 Symphonic Lincoln kommer till dagens start med fin form, har en seger och två andraplatser på de tre senaste starterna. Han trivs bäst med smygresa, och skulle man hitta en bra position härifrån kommer man bli farlig över det långa upploppet. Givet streck vid gardering.

2 Rally Gunnar gör idag comeback, detta är en kapabel sexåring. Han duger bra för klassen men skor för Rally Gunnar är ett klart minus. Jag står över honom idag, med tanke på skotvånget och att det kan fattas en del i comebacken.

Min Vinnare: 1 Redneck Woodland
Spets efter 500m: 1 Redneck Woodland
Skrällen: 4 Symphonic Lincoln
Ranking: A 1 B 4,2,5,8,3,6,11 C 12,9,10,7

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Ny storsatsning på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Livestreaming