DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla Söndag 15/3

14 Mars 2020 - 13:57

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Axevalla på söndag och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 3 Lucifer Lane som inte vann så många lopp ifjol men han var ofta ute mot rätt tufft motstånd. Nu har han inte startat på några månader men han är redo att starta igen efter ett uppehåll. Man meddelar från stallet att han har gått ett bra banjobb i 12,5 i 1600 meter för en tid sedan och han kändes jättefin då. I ett litet fält här mot ett överkomligt motstånd kanske han kan nå spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet men även om det inte blir ledningen så tror jag han blir svår att stå emot här.

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 7 Vulcano N.P. som var struken inför en tilltänkt start i ett V86 lopp på Solvalla i början av månaden för feber. Det gick över fort så han har inte tappat något vad gäller formen och han känns fin i träningen och han är bra för klassen meddelar man från stallet. Här tror jag att Carl Johan Jepson kör till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om nu är en klar fördel för honom. 

GS75 Tips Axevalla Söndag 15/3
GS75-1 3 Lucifer Lane
GS75-2 2,3,7,13,15
GS75-3 1,7,8
GS75-4 2,3,7,11
GS75-5 4,7,8,12,13
GS75-6 7 Vulcano N.P.
GS75-7 1,5

600 rader x 1 = 600 kr

DD Tips Axevalla Söndag 15/3
DD-1 7 Vulcano N.P
DD-2 1,2,3,5

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med Flocki d'Aurcys lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Lucifer Lane som inte vann så många lopp ifjol men han var ofta ute mot rätt tufft motstånd. Nu har han inte startat på några månader men han är redo att starta igen efter ett uppehåll. Man meddelar från stallet att han har gått ett bra banjobb i 12,5 i 1600 meter för en tid sedan och han kändes jättefin då. I ett litet fält här mot ett överkomligt motstånd kanske han kan nå spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet men även om det inte blir ledningen så tror jag han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan nummer 5 I Love Paris som är nyss hemkommen efter en sejour nere i Frankrike som inte gav några större framgångar vara tänkbar. Formen nu är svårbedömd men skulle min spik ha en sämre dag så kan hon ha vissa möjligheter här, 6 Mr Lindy är startsnabb och trivs i ledningen så här blir det nog full laddning från början och skulle han komma till spets så är det inte säkert att han släpper till min spik och då kan det räcka en bit men han får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 3 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 3 Lucifer Lane
Skrällen: 6 Mr Lindy
Ranking: A 3 B 5,6,4,2

GS75-2
Minnestads El Pasos lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Around The World attackerade från kön på men slog på en galopp på den sista bortre långsidan och tappade mycket men han kom tillbaka mycket bra och plockade många hästar på upploppet fram till femteplatsen i ett lopp som vanns av Harry Dynamit senast. Nu står han 20 meter bättre till än jämfört med senast mot den hästen som vann då och han kan öppna rätt så vettigt bakom bilen så kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med i segerstriden här. Henna Halme har dock inte den bästa kuskformen just nu med endast 1 vinst efter 24 körda lopp i år, 2 Harry Dynamit är orutinerad och har bara gjort två starter hittills. I debuten slutade det med ett galoppmisslyckande men senast så vann han på ett bra vis från ledningen. Debut bakom bilen nu så det är osäkert hur fort han kan öppna men om han kan hålla ordning på benen här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering.

13 Zizou's Star Treb är en italiensk häst som gör debut i ny regi för Laura Myllymaa. 2 segrar på 24 starter blev det i Italien men om han kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig över upploppet och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 7 Listas Braveheart har gjort två starter efter en tids frånvaro. Senast så drog han undan i en stor ledning och från den positionen så höll han undan till en klar seger. Ulf Ohlsson upp nu och kan han hitta till ledningen igen så kan han leda loppet länge om han kan hålla sig lugn där framme i täten, 15 Vincitori Indika har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara bättre nu. Med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Around The World
Spets efter 500m: 7 Listas Braveheart
Skrällen: 15 Vincitori Indika
Ranking: A 3,2 B 13,7,15,8,11,12,14 C 6,1,4,9,10

GS75-3
El Mago Pellinis Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Plan B. har gjort det klart bra på slutet. Näst senast så fick han trava utvändigt om den ledande Enjoy's Jagger och höll starkt som trea bakom denne. I den efterföljande starten så var han ute på Åby och travade då i ledningen men han fick en rejäl press av Rexine på den sista bortre långsidan och orkade sedan inte stå emot så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är startsnabb men det kan bli tufft att nå ledningen från det här utgångsläget men om han kan slinka ner i en vettig position så kan han vara med och utmana om segern här.

7 Ecke Steel gjorde första starten på ett par månader senast. Han hade då precis som nu ett spår långt ut bakom bilen och han klev iväg bra från start och satt i ledningen redan in i den första kurvan och från den positionen så ledde han in på upploppet men han fick ge sig mot G.R.Winnie som hade liftat med i rygg och spurtade till seger via open stretchen så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats här och kan Robert Bergh som har bra snurr på stallet hitta till spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner men skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas.

1 Rapido S.W. har fått två lopp i kroppen efter vila. Näst senast så fastnade han med sparade krafter. Gången efter det så tog han ledningen inledningsvis men fick släppa i en tuff öppning och sedan så blev det en invändig löpning och han kunde inte ta så mycket utan han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av King Of Everything. Han är startsnabb så med spetsläge här och Mikael J Andersson i vagnen den här gången så tror jag han väljer att köra i ledningen och slipper han alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 8 Plan B.
Spets efter 500m: 1 Rapido S.W.
Skrällen: 3 Stepping Ferrari
Ranking: A 8,7,1 B 9,3,2,5 C 4,6

GS75-4
Skaraborgsbygdens Ungdomsserie över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Amarock har ännu ingen seger efter tio lopp men kommer till den här starten med tre raka andraplatser. Senast så travade han först i andraspår långt bakom en hårt dragande Listas Braveheart som stack undan till en överlägsen seger men han gick starkt till andraplatsen. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i andraspår omgående och kan han få gå med i en bra rygg och få spara slutstöten fram till upploppet så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 11 Five O'Clock travade i ledningen senast men orkade inte hela vägen och slutade bland de sista hästarna i mål. Här blir det ingen ledning men kan han få hjälp med tempot och om Wilma Karlsson som kör hästen kan få smyga med i en vettig rygg fram till man väljer att gå till attack så kan han bli farlig den sista biten och kan då dyka upp i segerstriden här.

3 Milos Ganador hade innerspår i volten senast och tog hand om ledningen men galopperade bort sig in i den första kurvan och så var den dagen förstörd. Han är fortfarande segerlös efter 18 starter men kan Jennifer L Oscarsson hitta en bra position eventuellt i ledningen här så kan han vara långt framme, 7 Attila Zack är importerad från Italien och kommer nu ut i ny regi för David Persson. Han är han svårbedömd såhär direkt i första starten fast han ska vara rätt startsnabb men medeldistans som gäller här kan vara ett frågetecken då han bara startat över kort distans på slutet. Kan Emilia Leo servera honom ett bra lopp så kan det ändå räcka en bit här.

Min Vinnare: 2 Amarock
Spets efter 500m: 3 Milos Ganador
Skrällen: 11 Five O'Clock
Ranking: A 2 B 11,3,7,10,4,12,6,1,5 C 8,9

GS75-5
Centurion A.T.M:s och Sebastian K:s B-tränarserie 2020 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Vasco De Gama har gjort ett par bra insatser i år utan att det har räckt till någon seger. Senast så hade han ett tufft utgångsläge i ett V86 lopp på Åby och han fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen bakom Jumeirah Boko som ledde loppet från start till mål. Från springspår på tillägg nu så kan det med en lyckad start bli en fin position direkt så kan Olof Thorson servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här. Han är anmäld barfota runt om för första gången och det är mycket intressant, 8 I'm Just A Jade höll undan till seger från spets näst senast. Gången efter det så galopperade han i nyss nämna lopp som tipsettan slutade trea i men kom tillbaka godkänt till sjätteplatsen. Felfri nu och med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen så söker han sig nog framåt omgående så med ett bra lopp i den främre träffen så kan han vara med och göra upp om segern här.

12 Smekeruds Bazinga har inte vunnit på ett tag. Senast så travade han i ledningen men blev av med ledningen på den sista bortre långsidan när Fredric Palema tog sig förbi men han kom sedan tillbaka bra och räddade andrapriset. Klaffar det med positionerna och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och kan då duga en bit mot det här gänget.

13 Bastian avslutade fjolåret med två raka segrar. Efter det har han gjort fem starter för sin nuvarande tränare Hanna Lähdekorpi utan att det har blivit någon mer seger. Han fick ett bra lopp i rygg på ledaren senast men kunde aldrig riktigt utmana trots att han fick luckan utan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Whirlwind B.R. Stefan Persson upp för första gången nu är intressant och kan han få till en bra styrning så kan han vara långt framme, 4 Lady L.S. galopperade i starten och hamnade långt bak men avslutade ändå klart godkänt i skymundan senast. Felfri nu så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 7 Vasco De Gama
Spets efter 500m: 1 Global Under Cover
Skrällen: 1 Global Under Cover
Ranking: A 7,8 B 12,13,4,1,9 C 10,6,5,3,11,2

GS75-6
Mister J.P.:s lopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Vulcano N.P. som var struken inför en tilltänkt start i ett V86 lopp på Solvalla i början av månaden för feber. Det gick över fort så han har inte tappat något vad gäller formen och han känns fin i träningen och han är bra för klassen meddelar man från stallet. Här tror jag att Carl Johan Jepson kör till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han svårfångad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om nu är en klar fördel för honom.

Vid gardering kan 15 Choco Garline som har radat upp bra prestationer vara tänkbar. Senast så var han ute i ett V75 lopp på Axevalla och höll då starkt till andraplatsen bakom I.T.Inventor efter att ha fått göra mycket av grovjobbet på egen hand. Nu är det ett tufft läge med många hästar att runda men om det klaffar lite på vägen och blir överpace på loppet så har han en vass avslutning att ta till och då kan han vara långt framme på nytt, 2 Rally Gunnar har gjort två starter i ny regi för Ulf Stenströmer. Han kom med en bra avslutning till femteplatsen i ett lopp som vanns av G.K.Ursus senast. Kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Vulcano N.P.
Spets efter 500m: 7 Vulcano N.P.
Skrällen: 2 Rally Gunnar
Ranking: A 7 B 15,2,12,8,5,4,6 C 1,3,11,9,10,13,14

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Västerbo Stuteris lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Corleone D.K. tog en kort startgalopp men ställde sig och kom sedan med en sylvass avslutning i vida spår och nådde femteplatsen i ett V75 lopp som vanns av Personal Goals senast. Han är snabb ut och trivs i ledningen så här tror jag att Henna Halme har siktet inställt på spets men det kan vankas svar invändigt och då finns det risk att det blir dödens istället men han kan visa sig vara starkast här ändå. Dock ett litet minus med skor nu istället för barfota.

1 Hope Of Joy var inte alls bra i sin senaste start. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och han känns bra i jobben meddelar man från stallet. Från innerspåret här så kan det med en lyckad start bli ledningen och skulle så bli fallet så tror jag att Ulf Ohlsson vill köra i spets så länge lampan lyser. Barfota runt om nu är en klar fördel för honom, vid ytterligare gardering kan 2 Herakles som har visat god form en längre tid vara tänkbar. Senast så fick han full utdelning när han kom med en stark avslutning och fångade in den ledande Bazinga Cheri kort före mål till seger. Kan Lennart Svensson få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det bli en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Corleone D.K.
Spets efter 500m: 1 Hope Of Joy
Skrällen: 1 Hope Of Joy
Ranking: A 5,1 B 2,3,7,9,4 C 11,6,10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming