DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Axevalla Söndag 3/11

3 November 2019 - 10:13

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Axevalla i eftermiddag och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i GS75-1 på nummer 5 Wild Love som var mycket betrodd i Sto-SM på Åby senast men där slutade det med en tidig galopp. Innan det missödet så hade hon sett formstark ut så felfri nu så tror jag Kevin Oscarsson kan servera henne en fin löpning och kan hon få spara speeden fram till upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Min andra spik kommer i GS75-2 på nummer 3 Fairplay Pellini som har gjort tre starter i sin nya regi för Mercedes Balogh. I den senaste starten så blev det seger sedan han attackerat med dryga varvet kvar och via utvändigt ledaren så tog han över kommandot med 600 meter kvar till mål och gick sedan undan till en klar seger från den positionen. Han är mer stark än snabb så den långa distansen här är passande och med duktiga Emilia Leo på ryggen här så tror jag att ekipaget visar sig vara starkast i det här gänget.

Den tredje spiken kommer i GS75-7 på nummer 7 Mellby Guard som har visat fin form på sistone och gav ett mycket fint intryck när han skrällde till seger senast. Han fick gå i dödens under första delen av loppet innan han blev avlöst efter ett halvvarv och sedan svarade han mycket bra på det norska huvudlaget och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis. Kan Peter Untersteiner hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt hitta till ledningen efter en bit så tror jag han tar en ny seger här.

GS75-1 5 Wild Love
GS75-2 3 Fairplay Pellini
GS75-3 3,5,6,7,8,9
GS75-4 1,2,3,7,11
GS75-5 1,2,3,4,5,7
GS75-6 4,5,6
GS75-7 7 Mellby Guard

540 rader x 1 = 540 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,5,6
DD2: 7,14

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Wild Love som var mycket betrodd i Sto-SM på Åby senast men där slutade det med en tidig galopp. Innan det missödet så hade hon sett formstark ut så felfri nu så tror jag Kevin Oscarsson kan servera henne en fin löpning och kan hon få spara speeden fram till upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 6 Stonewashd Diamant som var ute i Stoeliten senast fast där fick hon nöja sig med fjärdeplatsen bakom vinnande Une Etoile Gar vara tänkbar. Hon satt då långt ner i kön men gick en bra avslutning och med en liknande spurt så kan det räcka en bit här, 8 Miss Sober kommer med en färsk seger i raden när hon vann enkelt från ledningen. Hon är bara fyra år men har gjort det bra i årgångsloppen tidigare under året och hon står sig väl även mot äldre ston. Med en offensiv Robert Bergh i sulkyn är det inte omöjligt att hon kan trycka sig till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 5 Wild Love
Spets efter 500m: 3 Argbiggan
Skrällen: 1 Bravivivicimo
Ranking: A 5 B 6,8,1,3,7,9 C 4,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Montélopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Fairplay Pellini som har gjort tre starter i sin nya regi för Mercedes Balogh. I den senaste starten så blev det seger sedan han attackerat med dryga varvet kvar och via utvändigt ledaren så tog han över kommandot med 600 meter kvar till mål och gick sedan undan till en klar seger från den positionen. Han är mer stark än snabb så den långa distansen här är passande och med duktiga Emilia Leo på ryggen här så tror jag att ekipaget visar sig vara starkast i det här gänget, vid gardering kan 4 Dalforno som kom in som reserv i Montéryttar-SM där han spurtade ner Sebastian Hall över upploppet till seger vara tänkbar om Josefine Ivehag kan servera honom en fin löpning, 9 L.A.'s Mr Brown ståtar med fyra raka segrar och är startsnabb så jag tror att Anita Valstad Hagmann har ledningen i sikte här och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Fairplay Pellini
Spets efter 500m: 9 L.A.'s Mr Brown
Skrällen: 9 L.A.'s Mr Brown
Ranking: A 3 B 4,9,5,1 C 2,6,7,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Alhambra Mail ströks inför en tilltänkt start för två månader sedan så debuten för Magnus Dahlén kommer här istället. Hon rapporteras träna mycket bra och kan Carl Johan Jepson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli att räkna med direkt i sin första start på svensk mark. Barfota runt om och öppet huvudlag meddelar man från stallet, 3 Express Lime har inte startat sedan juli men har blivit halsopererad. Han känns bra i träningen så Peter Untersteiner tror på en god insats i comebacken och här kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 7 Gooner kommer med två raka spetssegrar. Från ett spår långt ut på vingen här blir det tuffare att komma till ledningen men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 6 J.S.Egon har ännu ingen seger efter sju starter. Han är lite trög men gick helt okej som trea bakom vinnande Keegan Trot efter ett lopp som först i andraspår senast. Klaffar det med löpningsförloppet här så är han intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 9 Alhambra Mail
Spets efter 500m: 3 Express Lime
Skrällen: 6 J.S.Egon
Ranking: A 9,3 B 7,6,5,8 C 2,11,1,10,12,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Amusing gjorde tre starter ifjol och vann samtliga. Nu gör hon sin första start på nästan ett år från ett innerspår bakom bilen men om Bo Falsig lyckas hålla upp ledningen eller kan hitta ut i andraspår omgående så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken här, 11 Fleaur Mearas var fantastiskt bra när hon vann ett lopp under Trippeltravet på Axevalla i somras när hon avgjorde på ett bra vis från dödens. Hon har sedan matchats i tuffa gäng men var inte som bäst senast och har nu blivit åtgärdad i bakknäna så löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 7 Chilli Lane har fyra vinster på nio starter men hon agerar ojämnt i sina prestationer och har problem med sin hals. Hon tränar bra och kan duga en bit mot det här gänget om inte halsproblemet ställer till det, 3 Out Of Your League avgjorde på ett bra vis till seger efter en fin smygare näst senast. Gången efter det så gjorde hon bort sig med en tidig galopp men om hon kan hålla ordning på benen här och kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet, 2 Bar Shooting Star gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men försvann då med en tidig galopp direkt. Då var det voltstart men nu är det bilstart vilket borde gå bättre och från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra på det i andraspår direkt och kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Amusing
Spets efter 500m: 1 Amusing
Skrällen: 3 Out Of Your League
Ranking: A 1,11 B 7,3,2,4,9,8 C 10,6,5,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Jockes Abbot hade ingen bra dag när det var kriteriekval på Solvalla näst senast fast han trivdes inte på underlaget den gången. Gången efter det så var han ute i ett litet fält på Årjäng där han avslutade sylvasst och avgjorde till seger på ett par steg efter en sen lucka. Med en offensiv Robert Bergh i vagnen här är det inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage och han ska räknas tidigt här, 5 Aperfectmate vann säkert från ledningen i ett billigt lopp näst senast. Från ett trevligt läge här borde han kunna få en fin löpning i den främre träffen och kan bli att räkna med över upploppet, 1 Evangeline Face tog över ledningen efter 725 meter senast och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Innerspåret här är dock inte bra och kan bli en fälla eftersom hon inte är någon startraket fast om Ola Samuelsson kan hitta loss i god tid före mål så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Accolade fullföljde positivt till andraplatsen bakom vinnande Fredric Palema senast. Han är inte helt att lita på men om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Jockes Abbot
Spets efter 500m: 7 Jockes Abbot
Skrällen: 5 Aperfectmate
Ranking: A 7 B 5,1,2,4,3 C 9,8,10,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Angle Of Attack vann lätt från spets för tre starter sedan. Senast så var han ute i C.L.Müllers Memorial på Jägersro och tog en överraskande andraplats bakom skrällvinnaren Velvet Gio. Då gick han bra från köposition men här är det spetsläge och det är en position han trivs allra bäst i så skulle han få bestämma en del i ledningen här så kan han ta en ny seger här, 4 Carabinieri drog på sig en skada i samband med senaste starten på Vincennes i vintras och har varit borta länge. Han är väl förberedd inför comebacken och även om det kan saknas lopp i kroppen så kan han duga en bit mot det här gänget direkt i återkomsten. Det blir barfota runt om samt jänkarvagn och ett helstängt huvudlag meddelar man från stallet, 6 Star Advisor Joli har gjort det klart bra i monté på sistone men han går bra även i sulky. Han är startsnabb fast det kan bli svårt att ta en hel längd på tipsettan i starten men han gör alltid sitt och kan vara långt framme även om det inte skulle bli spets.

Min Vinnare: 5 Angle Of Attack
Spets efter 500m: 5 Angle Of Attack
Skrällen: 7 Seven And Seven
Ranking: A 5 B 4,6 C 7,8,2,1,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Mellby Guard som har visat fin form på sistone och gav ett mycket fint intryck när han skrällde till seger senast. Han fick gå i dödens under första delen av loppet innan han blev avlöst efter ett halvvarv och sedan svarade han mycket bra på det norska huvudlaget och plockade ner sitt motstånd på ett bra vis. Kan Peter Untersteiner hitta ner i ett vettigt slagläge och eventuellt hitta till ledningen efter en bit så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 14 Vikens Dome som galopperade bort sig under attack på sista bortre långsidan senast vara tänkbar om han kan hålla ordning på benen nu. Kan han hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutrundan så fäller han många hästar till slut, 12 Vertigo N.P. är stark och rejäl men spåret drar ner hans möjligheter en del här. Han är annars bra för klassen och kan göra ett bra lopp om det klaffar med positionerna, 3 Erik K. var duktig vid seger från dödens näst senast. Han är kvick ut så jag tror han tar hand om ledningen initialt men han gör sina bästa lopp i ryggar så jag tror att man släpper om min spik ställer frågan i ett tidigt skede och kan då lifta med till en fin placering där bakom.

Min Vinnare: 7 Mellby Guard
Spets efter 500m: 3 Erik K.
Skrällen: 14 Vikens Dome
Ranking: A 7 B 14,3,12,13,8,9,11 C 5,2,4,1,10,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming