DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Bergsåker Söndag 9/2

8 Februari 2020 - 14:08

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar hämtar vi ifrån Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 8 Importedfrmdetroit som glänste i två raka vinster i december. Efter det har han gjort två starter till och han galopperade då bort sig i starten i ett V75 lopp näst senast och gången efter det så fullföljde han okej mot tuffa hästar även om han stumnade en del den sista biten. Här har han 20 meters tillägg men det är ett litet fält och ett överkomligt motstånd över en passande lång distans så jag tror han blir mycket svår att stå emot här om han kan hålla sig till rätt gångart. 

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 4 Listas Thaitanic som som har vunnit tre av de fyra senaste loppen. I den senaste starten så hade hon innerspår bakom bilen och var chanslös på att hålla ledningen men hon tog sig loss efter ett halvvarv och sedan så landade hon i dödens med 1300 meter kvar av loppet och från den positionen så knäckte hon den ledande Giannini in i sista sväng och höll sedan undan för övriga ekipage till seger. Hon kan öppna hyggligt och det är inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in men hon är stark och kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. 

GS75 Tips Bergsåker Söndag 9/2
GS75-1 8 Importedfrmdetroit
GS75-2 2,3,4,5,6,8,10,11
GS75-3 2,8
GS75-4 4 Listas Thaitanic
GS75-5 3,8,10,11,12,14,15
GS75-6 3,6,10
GS75-7 2,5

672 rader x 1 = 672 kr

DD Tips Bergsåker 9/2
DD-1 3,6,10
DD-2 2,5

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 8 Importedfrmdetroit som glänste i två raka vinster i december. Efter det har han gjort två starter till och han galopperade då bort sig i starten i ett V75 lopp näst senast och gången efter det så fullföljde han okej mot tuffa hästar även om han stumnade en del den sista biten. Här har han 20 meters tillägg men det är ett litet fält och ett överkomligt motstånd över en passande lång distans så jag tror han blir mycket svår att stå emot här om han kan hålla sig till rätt gångart.

Vid gardering kan 1 Jeppas Picasso som fick vandra utvändigt ledaren senast och det trivs han inte med vara tänkbar. Han är kvick iväg ur volten tar troligen ledningen initialt men om sedan den stora favoriten kommer tidigt så kanske man väljer att släppa men oavsett så kan det bli ett bra lopp på innerspår och då kan han vara långt framme här, 5 Vanessa F.B. är enda stoet i fältet och hon fick strykas inför en tilltänkt start på grund av transporthinder senast. Nu har hon ett knivigt femtespår i volten så en klar galopprisk föreligger men om hon skulle hålla ordning på benen så kan det räcka en bit här fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Importedfrmdetroit
Spets efter 500m: 1 Jeppas Picasso
Skrällen: 5 Vanessa F.B.
Ranking: A 8 B 1,5,4,3,7 C 2,6

GS75-2 

Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 4 Shut Up And Dance är väldigt galopplysten och har galopperat i fem av sju starter hittills. Han skötte sig på vinterbanan i Umåker näst senast men när han gick tillbaka till grusbana så har det blivit galopp i de två senaste loppen fast han var ändå inte så långt ifrån segern näst senast. Kan Robert Dunder som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart så besitter han gott kunnande och kan då blanda sig i segerstriden här, 2 O.P.'s Fantastic har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. I den senaste starten så satt han i tredje utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl spurt så närmade han sig den ledande Flash Fire men fick inte tag i denne utan fick ge sig med knapp marginal. Från ett trevligt utgångsläge så kan han öppna rätt så vettigt och skulle han komma till spets efter en bit så tror jag han körs i den positionen så länge lampan lyser så han ska räknas tidigt här.

5 Dragon Mearas har bara gjort fyra starter trots att han har hunnit bli sju år. Han har varit bra i alla sina fyra starter hittills och har ännu inte varit sämre än trea i mål men det har heller inte blivit någon seger. Det är debut bakom startbilen nu men om han sköter sig så kan det vara läge för den första segern om Jonas Edlund kan få till en bra styrning. Värt att tänka på dock är att kusken har kört 38 lopp under de senaste tre åren och ännu har det inte blivit någon seger, 8 Taxi Gretha fastnade med sparade krafter i rygg på ledaren näst senast. Det följde hon upp med att vinna från ledningen. Hon kan öppna kvickt men spåret gör att det blir tufft att nå ledningen nu men om Ingvar Nyberg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig när hon väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 4 Shut Up and Dance
Spets efter 500m: 2 O.P.'s Fantastic
Skrällen: 8 Taxi Gretha
Ranking: A 4,2 B 5,8,10,11,3,6 C 9,7,12,1

GS75-3
Positiva Kickens Ungdomsserie - K150 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Okalani Grazia har tjänat minst pengar i loppet. Hon var ute mot tufft motstånd inom V75 spelet senast och över en opassande kort distans så galopperade hon bort sig. Då hon är stark så passar distansen bättre nu och dessutom så är hon tillbaka i ordinarie klass. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon lägga iväg bra från start och då tror jag hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle Olle Wäjersten som kör hästen få bestämma en del där framme i ledningen så kan hon bli svårfångad från den positionen.

8 Ellis Pride gjorde det bra när han körde sig till ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så vann han sedan loppet näst senast. Gången efter det så kördes han invändigt och blev fast med sparade krafter. Uselt läge här men det är lång distans så kan Ludwig Wickman som sitter upp bakom hästen den här gången få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 7 Al's Charmy Flicka vara tänkbar. Båda vinsterna hon har i raden är dock tagna på vinterbana och dessutom är det ett sto som är ute mot hingstar och valacker från ett dåligt läge så det krävs en del klaff för att hon ska kunna utmana om en framskjuten placering här så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Okalani Grazia
Spets efter 500m: 2 Okalani Grazia
Skrällen: 12 Ävja Palema
Ranking: A 2,8 B 7,12,9,5,6,11,4 C 1,3,10

GS75-4
Bergsåkers B-tränarserie - K100 över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Listas Thaitanic som har vunnit tre av de fyra senaste loppen. I den senaste starten så hade hon innerspår bakom bilen och var chanslös på att hålla ledningen men hon tog sig loss efter ett halvvarv och sedan så landade hon i dödens med 1300 meter kvar av loppet och från den positionen så knäckte hon den ledande Giannini in i sista sväng och höll sedan undan för övriga ekipage till seger. Hon kan öppna hyggligt och det är inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in men hon är stark och kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 Wilshere har varit borta från tävlingsbanorna sedan september ifjol så formen nu är ett frågetecken. Dessutom meddelar tränaren Jonas Walje att han inte har haft de bästa träningsförhållandena på sistone. Spåret blev dock bra nu och han håller nog ledningen initialt men om min spik kommer tidigt så tror jag att man släpper och då kan han isåfall lifta med till en fin placering i rygg på denne och skulle en lucka uppstå så kan han bli farlig den sista biten, 8 Self Explosive vinner inte direkt ihjäl sig vilket en seger efter 26 starter visar. Han höll klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Betting King senast. Uselt läge här och han trivs inte att gå i ryggar så här blir det laddning framåt och kan han komma före min spik till ledningen så är mycket vunnet men i annat fall så tror jag att han får göra jobbet i utvändig position och det kan kosta mycket kraft innan han landar i den positionen så jag tror inte han dubblar sin segerskörd här.

Min Vinnare: 4 Listas Thaitanic
Spets efter 500m: 4 Listas Thaitanic
Skrällen: 8 Self Explosive
Ranking: A 4 B 1,8,11,5,10,9 C 7,6,3

GS75-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 3 Ylva Li Karma har gjort tre starter efter lång frånvaro och blir allt bättre. Senast så kördes hon till ledningen med 1450 meter kvar av loppet och från den positionen så stack hon sedan undan till en säker seger från den positionen. Magnus A Djuse i vagnen för första gången nu är intressant och kan hon komma till ledningen även den här gången så kan hon bli svår att plocka ner om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Paulas Prins har gjort tre starter för Öystein Tjomsland. Efter en tredjeplats i debuten så har det i de två efterföljande loppen blivit två raka segrar. Han har fått snabba pengar på sig och tanken nu är att han ska få ett snällt upplägg men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig den sista biten.

8 Månodin A.M. har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad till den här starten. Han kördes då fram utvändigt ledaren i ett tidigt skede och från den positionen så höll han bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Haga Modde. Kan Mats E Djuse som sitter upp bakom hästen nu få till en bra styrning här så kan han vara långt framme igen även om han inte vinner så ofta, 10 Grude Tilla har ett lopp i kroppen och kan vara vassare till den här starten. Hon kan öppna rätt så vettigt och från det här läget så borde hon kunna hitta en vettig position och kan Ulf Ohlsson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Ylva Li Karma
Spets efter 500m: 3 Ylva Li Karma
Skrällen: 14 Knallhatten
Ranking: A 3,12 B 8,10,15,11,14,1,2,6,9 C 4,5,7,13

GS75-6
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Gala Shadow har varit riktigt bra i två raka segrar. Hon vann från ledningen senast men hon höll på att snubbla bort segern kort före mål när det var nära galopp. Hon går bra både bakifrån och i ledningen så om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

3 Global Wannabe har inte startat sedan november och kommer ut i årsdebut nu och kanske behöver loppet. Det kan fattas en del till toppformen men utgångsläget blev bra så här kanske hon kan komma till spets smärtfritt och skulle så bli fallet så kan det räcka långt direkt i comebacken här. Det är debut över distansen men det tror jag hon ska klara av, 10 Miss Red kommer med två raka segrar till den här starten. I den senaste starten så fick hon en invändig resa innan hon tog sig loss i slutsvängen och avslutade sedan mycket vasst och fångade in Dragon Mearas kort före mål. Kan hon få smyga med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så biter hennes avslutning bra till slut och då kan hon ta ytterligare en seger här.

Min Vinnare: 6 Gala shadow
Spets efter 500m: 3 Global Wannabe
Skrällen: 9 Marimaräng
Ranking: A 6,3,10 B 9,8,4,5,7 C 2,1,11

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Carmencita Majo har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen så kan hon vara ännu vassare till den här starten. Hon tog då hand om ledningen omgående och gick sedan undan till en enkel seger. Hon är väldigt kvick iväg så här tror jag hon kan trycka sig till ledningen igen även om invändig häst också är startsnabb och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så hon ska räknas tidigt här även om motståndet nu är något vassare än senast.

5 Denali serverades ett perfekt lopp i ryggar fram till upploppet senast och tackade för det med att spurta in till seger på ett bra vis med tussarna oryckta. Kan Magnus A Djuse som kör hästen nu servera henne en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 1 Trilly Of Nando som är startsnabb vara tänkbar. Hon tröttnade från ledningen i comebacken näst senast och slutade oplacerad. Gången efter det så fick hon inte aktionen att stämma så hon behöver visa bättring. Här tror jag det blir en löpning i rygg på ledaren och skulle hon sedan få en lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten men hon är nog lite vassare på någon form av barfotabalans så skor på känns inte som en fördel.

Min Vinnare: 2 Carmencita Majo
Spets efter 500m: 2 Carmencita Majo
Skrällen: 9 Desideria De Soze
Ranking: A 2,5 B 1,9,10,3 C 11,7,8,6,12,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.85
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.69
19:00  Örebro - HV71
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  Malmö - Lokomotiv Zagreb
Fotboll - Europa League - 1/1
2.05
19:00  Djurgården - FC Cluj
Fotboll - Europa League - 2
2.10
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.67
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
21:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.8
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming