DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Boden 3/1

3 Januari 2021 - 01:34

Söndagens GS75-tävlingar hittar vi på Bodentravet. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Gladys Knighti den andra avdelningen och 8 Kryptonite Zon i den femte avdelningen.

GS75 Tips Boden Söndag 3/1
V75-1 1,5,6,9,11
V75-2 5 Gladys Knight
V75-3 2,3,4,9
V75-4 1.2.3.4.5,8,15
V75-5 8 Kryptonite Zon
V75-6 4,7
V75-7 1,5,7,8

1120 rader x 1 = 1120 kr

DD Tips Boden Söndag 3/1
DD1: 4,7
DD2: 1,5,7,8

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 1640m auto
11 Fabian B.R gjorde ett bra lopp i den senaste starten, då fick man trava utvändigt om Walter På G på V75. Denna åttaåring håller bra för klassen och tål att göra jobb på egen hand. Idag har man bakspår och det är såklart inte optimalt, men med formen på topp och styrkan som vapen är man trots spår elva min förstahäst.

1 Nolimitjimmit tog till galoppen i sista sväng i den senaste starten med gott om krafter sparade. Man är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Håller man sig till rätt gångart hela loppet idag är man hästen att slå för övriga. Tidig på mitt system till sina 13%.

6 Oleander Face har formen på topp, kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget. Från spår sex handlar det om för kusken John Östman att hitta en vettig position. Med tanke på den fina formen är man ett givet streck för mig.

9 B.W.L.Ruthless är en sjuåring som verkligen trivs vintertid, har tre segrar på tretton starter på vinterbana.. Till dagens start kommer man med fin form, och från spår nio handlar det främst att hänga med i startryggarna för att införskaffa sig en bra position. B.W.L.Ruthless besitter en vass avslutning och kommer med rätt resa fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 11 Fabian B.R
Spets efter 500m: 1 Nolimitjimmit
Skrällen: 1 Nolimitjimmit
Ranking: A 11,1,9,6 B 5,7,3,2,4 C 8,10,12

GS75-2 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik i omgången 5 Gladys Knight, hon har nu startat tre gånger för sin nya tränare Hanna Olofsson och gjort det bra i samtliga starter. I den senaste starten höll man okej från från ledningen, men fick ändå ge sig efter en snabb avslutning. För två starter sedan vann man enkelt på en vinterbana vilket är det underlag som väntar i dagens start också. Gladys Knight är kvick iväg från start och är min tidiga ledaren av loppet. Från ledningen är man hästen att slå och jag spikar.

Motbud
7 Lillmaggan har visat fint kunnande på slutet och har tre segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna. Denna fyraåring är under fin utveckling och förstärks till kvällens start av Ulf Ohlsson i vagnen. Spåret är en bit ut på vingen men hittar Ulf ner i en vettig position härifrån så är man främsta motbudet till min spik.

6 B.G.Emma är ytterligare ett formtoppat sto som kommer till dagens start med tre segrar på de fem senaste starterna. B.G.Emma har stått för rejäla avslutingar och stmmer det med positionerna under loppet kommer man vara med och utmana min spik i dagens lopp.

Min Vinnare: 5 Gladys Knight
Spets efter 500m: 5 Gladys Knight
Skrällen:
Ranking: A 5 B 7,6,9,1,2,11,4,10 C 3,12,8

GS75-3 2140m volt
2 Deviljas Oden har högt spelvärde i dagens omgång, endast spelad till 8% i skrivande stund. I senaste starten hade man ett liknande utgångsläge, då klev man iväg hyfsat rappt men kom aldrig ut i andraspår och fick istället göra grovjobbet utvändigt om dagens spelfavorit 3 Ravn Kiro. Trots att man fick göra jobbet utvändigt i den starten stod det och vägde hela vägen in till mål. I dagens start tror jag Deviljas Oden är den Snabbare från start och således bör man slippa göra det tunga jobbet utvändigt, och till den stora skillnaden i spelprocent tycker jag spelvärdet är högt och jag vill varna.

9 G.G.Anna besitter hög kapacitet och ikväll gör man en intressant debut för sin nya tränare Stefan Busht. Även om utgångsläget idag är långt ifrån optimalt så måste man på kapacitet ändå inte nonchaleras.

Måste också 3 Ravn Kiro som blir favorit i loppet. I den senaste starten gjorde man det bra och då var det comeback efter ett kortare uppehåll, man vann före 2 Deviljas Oden. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och en ännu bättre prestation är att vänta. Denna fyraåring besitter fin inställning och har varit bland de två främsta i åtta av de senaste starterna. Givet bud i segerstriden idag.

Min Vinnare: 2 Deviljas Oden
Spets efter 500m: 2 Deviljas Oden
Skrällen: 9 G.G.Anna
Ranking: A 2,3,4,9 B 1,5 C 8,7,6

GS75-4 2640 volt
15 Gun De Chanlecy Knights galopperade på V75 i den senaste starten men stod ändå för en godkänd prestation. För två starter sedan vann man från ledningen enkelt. Håller man sig till rätt gångart idag så är man med och gör upp om segern även om utgångsläget inte är optimalt. Förstahäst i ett öppet lopp.

8 Queen Of Knights gjorde det bra i den senaste starten när man vann enkelt i ett förvisso billigt gäng. Distansen idag är ett frågetecken då man bara gjort en start över 2640 och då blev det galopp. Men detta är en häst som duger bra i dagens sammanhang och ska räknas i ett öppet lopp som detta.

1 Silver And Gold har under en tid fått brottas med knepiga utgångslägen, men idag var spårlottningen med denna femåring från Petri Salmela. Silver And Gold är kvick iväg från start och är min tidiga ledare i loppet. Han har tagit sina två segrar i karriären från ledningen så skulle man nå dit är man hästen att slå för övriga. Ulf Ohlsson förstärker i vagnen till dagens start.

5 Boston Flip är skrällen för mig, han har visat upp toppform på slutet och verkar bara bli bättre och bättre för varje start. I den senaste starten kom luckan sent och han hängde på bra bakom Ants In The Pants och vinnande Albert Zonett. Idag är motståndet enklare på pappret och Boston Flip ska inte nonchaleras. Skräll.
  
3 A.W.'s Kicklight stod för en en bra rejäl senaste senast och formen är där. A.W.'s Kicklight är allround och tål göra jobb på egen hand i loppen. Skulle gynnas om tempot blir högt i loppet, blir i så fall inte lätt att stå emot sista biten.

Min Vinnare: 15 Gun De Chanlecy
Spets efter 500m: 1 Silver And Gold
Skrällen: 5 Boston Flip
Ranking: A 15,1 B 8,5,3,2,4,6,7,10 C 14,13,11

GS75-5 1640m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 8 Kryptonite Zon, han har nu gjort gjort två starter för sin nya tränare Mikael Lundmark och stått för bra insatser i båda starterna. I den senaste starten stannade klockan på 14,0 sista varvet. Man är kvick iväg från start och lär trots sitt åttonde spår laddas framåt direkt. Skulle man komma hela vägen till ledningen är såklart mycket vunnet men är inte beroende av den positionen för att vinna loppet. Jag kommer att ta ställning i detta annars streck krävande lopp och spika Kryptonite Zon till en spelvärd procent.

Motbud
2 Maxi var senast ute på V75 och fick inte riktigt chansen efter en invändig resa. För två starter sedan vann man i din stil på isbana. Tre av fyra segrar i karriären är tagna från ledningen och är från den positionen främsta motbudet till min spik.

10 B.W.T.Daenerys har gjort tre starter hos Hanna Olofsson. För två starter sedan avslutade hon mycket bra från köposition och gick 1.14 sista 800 metrarna. Den presentationen följde man sen upp med att vinna enkelt från ledningen i den senaste starten. Tidig på kupongen idag för den som garderar.

Min Vinnare: 8 Kryptonite Zon
Spets efter 500m: 8 Kryptonite Zon
Skrällen: 10 B.W.T.Daenerys
Ranking: A 8 B 2,10,3,6,4,1,5 C 7,9,12,11

GS75-6 2140 auto
4 Cupido Sisu kommer från två sämre insatser och är svårbedömd formmässigt. Före de något sämre prestationerna i Finland var valacken dock bra i två raka starter och verkar vara en häst som trivs bra i Boden. Här han har varit på pallen 3/4 starter här. Idag är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen ska man räknas in i segerstriden. Förstahäst men jag väljer att dubbla systemet med en till.

7 Hesiod har däremot visat fin form. I den senaste starten gick han en vass avslutning efter invändig resa, i det loppet deltog också flera av konkurrenterna i dagens start. Samtliga av dem slutade efter Hesiod. Dock är detta ingen segerstaplare men kollar man till form och prestation så står sig Hesiod väldigt bra i loppet och jag dubblar systemet med honom.

Vill även nämna 5 Zorro Swing som nu har fått ett lopp i kroppen efter vila och bör vara framflyttad en hel del formmässigt med den genomköraren. Idag blir det täta starter vilket har passat denna åttaåring tidigare. Tidig för den som garderar ytterligare.

Min Vinnare: 4 Cupido Sisu
Spets efter 500m: 4 Cupido Sisu
Skrällen:
Ranking: A 4,7 B 5,2,1,9,10,3 C 6,11,8,12

GS75-7 2140m auto
5 Electric Eye Am hade en sämre månad i november då segrarna uteblev. Men nu är man tillbaka på vinnarspåret igen och kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget till dagens start. Detta är en häst med fin kapacitet och från ett bra utgångsläge idag ska man högst segeraktuell. Förstahäst.

8 Satellit L.A har till dagens start fått ett lopp i kroppen efter ett längre tävlingsuppehåll. Den comebacken resulterade i en seger direkt. Satellit L.A trivs ypperligt på isbana och har fem segrar på nio starter. Till dagens start bör man gått fram ytterligare en del formässigt och ska ses med bra segerchans trots spår åtta bakom bilen.

7 Al E. Gador Zet kommer till dagens start med fin form, två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. I den senaste starten vann man enkelt och kunde avgöra redan 500m från mål. Al E. Gador Zet verkar dessutom trivas bra på Boden med en seger och en andraplats som facit. Tidig på systemet.

Vill även nämna 1 Armani Press som gick bra som tvåa bakom 7 Al E. Gador Zet i den senaste starten efter en vass avslutning. Idag fårn ett bra utgångsläge är man garanterad ett fint lopp och skulle det lösa sig med positionerna in på upploppet har Armani Press en rapp avslutning som fäller många.

Min Vinnare: 5 Electric Eye Am
Spets efter 500m: 5 Electric Eye Am
Skrällen: 8 Satellit L.A
Ranking: A 5,8,7 B 1,2,9,12,3,11 C 1,4,10,6

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming