DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Boden Söndag 19/1

19 Januari 2020 - 09:43

Bodentravet har årspremiär i eftermiddag när Grand Slam 75 tävlingarna ska avgöras och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 13 Guli Tor som tog ledningen men släppte och gick sedan en bra avslutning i 22 tempo sista 800 meterna men han fick inte tag i Grislefaksen G.L. då utan han fick nöja sig med andraplatsen senast. Jan-Olov Persson skickar inte upp honom till Boden om han inte är väl förberedd inför den här starten. Han trivs väldigt bra över den korta distansen och möter betydligt enklare motstånd nu än vad han är van vid så om Rikard N Skoglund som kör hästen kan få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot här. 

Min andra spik kommer i GS75-7 på nummer 3 Mr Sånna som glänste vid en seger i ett V75 lopp på Umåker senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han öppna fort så jag tror att Hanna Olofsson laddar mot ledningen och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen. På vinterbana så har han startat fyra gånger tidigare med tre vinster och en andraplats som resultat och jag tror han är med långt framme på nytt. 

GS75-1 4,5,9
GS75-2 13 Guli Tor
GS75-3 2,3,4,6,8,10,11
GS75-4 3,11,12
GS75-5 1,3,5
GS75-6 3,8,13
GS75-7 3 Mr Sånna

567 rader x 1 = 567 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,8,10,13
DD2: 3 Mr Sånna

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 La Norna har vunnit fem av tolv starter hittills i karriären. Hon kan öppna rätt så bra och fyra av vinsterna är tagna från ledningen så här tror jag att Hanna Olofsson kör sig till spets i ett tidigt skede och från den positionen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Lucky Cloud höll väldigt bra till tredjeplatsen efter en tung löpning senast. Han fick inte riktigt fäste senast men i Boden är banan är alltid fast och det passar fint. Han har vunnit vid flera tillfällen tidigare när han har gästat svensk mark så om Olli Timonen kan få till en bra styrning här så kan han dyka upp i segerstriden igen, 4 Chintana Bananas har inte startat sedan början av november ifjol så formen nu är ett frågetecken så hon kan behöva loppet. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här gänget även om tränare Petri Salmela ligger lite lågt. Ulf Ohlsson upp nu är intressant.

Min Vinnare: 5 La Norna
Spets efter 500m: 5 La Norna
Skrällen: 6 Let It Happen W.W.
Ranking: A 5 B 9,4,6,3,7,12,8 C 2,11,10

GS75-2
DubbelCupen - Kallblodslopp, Försök 1 Meeting 1 över 1640 meter och jag har spikat nummer 13 Guli Tor som tog ledningen men släppte och gick sedan en bra avslutning i 22 tempo sista 800 meterna men han fick inte tag i Grislefaksen G.L. då utan han fick nöja sig med andraplatsen senast. Jan-Olov Persson skickar inte upp honom till Boden om han inte är väl förberedd inför den här starten. Han trivs väldigt bra över den korta distansen och möter betydligt enklare motstånd nu än vad han är van vid så om Rikard N Skoglund som kör hästen kan få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 3 Vårvind som galopperade i ledningen i ett V75 lopp på Umåker senast vara tänkbar. Hon är inte att lita på men felfri nu så är hon kvick iväg så här tror jag att Malin Viklund kör till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge men jag håller min spik som strået vassare, 1 Jakob Faksen har gjort det bra på slutet utan att få sätta nosen först. Han har bara tre vinster på 128 starter i karriären men han kan öppna bra så här kan det bli ett passande lopp på innerspår och då kan han lifta med till en fin placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Guli Tor
Spets efter 500m: 3 Vårvind
Skrällen: 1 Jakob Faksen
Ranking: A 13 B 3,1,14,7,4,2,6,11 C 8,12,5,9,10

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 2 Mycrazydream fick aldrig helt fritt och gick i mål med en del sparade krafter näst senast. Gången efter det så gick han en bra avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Variety Show. Han är inte så snabb iväg men här sitter han bra till i andraspår omgående och får han sitt rygglopp fram till upploppet så har han en vass spurt och kan då dyka upp i segerstriden här, 4 Just In Time L.A. var väldigt duktig när han vann ett V75 lopp på Umåker senast. Då var det isbana precis som nu och kan Magnus A Djuse som kör hästen få till en bra styrning nu så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

3 Livi Mystery tog ledningen men släppte och blev sedan fast med gott om krafter sparade senast. Han kan öppna snabbt och kommer han till ledningen så körs han troligen i den positionen den här gången. Mauri Jaara tror att isbanan passar bra så med en fin resa i den främre träffen här så kan det räcka till seger, 10 Armani Press är jämn och säker men har ännu ingen seger på svensk mark efter fem starter. Sist han gästade Boden för tre starter sedan så gick han en godkänd avslutning till andraplatsen bakom Lucky Cloud. Kan han få en del draghjälp under slutvarvet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Mycrazydream
Spets efter 500m: 3 Livi Mystery
Skrällen: 10 Armani Press
Ranking: A 2,4,3 B 10,6,11,8 C 5,9,7,1

GS75-4
Ett Fyraåringslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Soleil D'Inverne fick det fint serverat och han avgjorde på ett bra vis när luckan kom vid vinsten näst senast. Gången efter det så slutade det med en tidig galopp. Felfri nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han bli farlig när Robert Dunder väljer att sätta in attacken så han ska räknas tidigt här.

11 Asterisque har startat sju gånger i karriären och efter ett galoppmisslyckande i debuten så har det nu blivit sex raka segrar. Han har inte startat på en dryg månad men från stallet meddelar man att han har tränat ordentligt och han känns bra. Utgångsläget är inte det bästa men han går från alla positioner och blir det inte för mycket strul på vägen så kan han runda det här gänget och ta ytterligare en seger, 12 Jelmer Boshoeve har sju placeringar bland de två främsta på nio starter. Han fullföljde klart godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Just In Time L.A. i comebacken senast. Han är vass med ett lopp i ryggar så om han kan få en del draghjälp under slutrundan så biter hans avslutning bra till slut så han kan dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 3 Soleil D'Inverne
Spets efter 500m: 5 Gelato
Skrällen: 12 Jelmer Boshoeve
Ranking: A 3,11,12 B 5,1,9,7 C 6,8,4,10,2

GS75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Express Junior travade första 800 meterna i tredje spår innan han landade i dödens men trots den dryga inledningen på loppet så blev det en säker seger senast. Han kan öppna snabbt och om han når ledningen körs han troligen i den positionen så här ska han räknas tidigt. Isbanan och broddar passar bra meddelar man från stallet.

5 Boogiewoogie Laday har sju vinster på elva starter hittills. Han plockade ner sitt motstånd från utvändig position senast och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan blanda sig i segerstriden igen. Det var isbana i Uleåborg senast och det fungerade väl så det är inget som ska ställa till det, 1 Proud L.A. kommer från en bra prestation när han satte in attacken på sista bortre långsidan och tog över ledningen och höll sedan bra men kunde inte stå emot Glace Au Four som hade liftat med i rygg utan han fick nöja sig med andraplatsen. Med en invändig löpning och en lucka till slut så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Express Junior
Spets efter 500m: 3 Express Junior
Skrällen: 9 Peppe Roc
Ranking: A 3 B 5,1,9,11,2,6 C 7,10,8,4,12

GS75-6
Januaristayern över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Toutre gjorde en stark insats när han blev trea i ett V75 lopp på Umåker som vanns av Narold Vox näst senast. Gången efter det så kördes han fram i dödens efter 800 meter och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger. Spår fyra i volten här är inte optimalt men om John Östman som kör hästen kan se till att hålla honom i rätt gångart så tror jag han är med och gör upp om segern igen. Den långa distansen är bara en fördel.

3 Trouble Leader fick en dryg inledning av loppet innan han kunde trycka sig till ledningen efter 600 meter fast sedan vann han säkert från den positionen senast. Han trivs bäst om han inte har någon häst framför sig så ledningen eller dödens vore att föredra så med en fin resa i den främre träffen här så kan han duga en bit mot det här gänget också, 13 Hesiod var inte som bäst senast men det var inga fel på hästen utan Petri Salmela trodde att den sämre insatsen berodde på att han gick från isbana till nästan sommarbana för efter loppet har han känts pigg och glad. Det är 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten nu men om han kan få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan han bli farlig när Ulf Ohlsson väljer att sätta in slutstöten och kan då ta en bra placering.

Min Vinnare: 8 Toutre
Spets efter 500m: 3 Trouble Leader
Skrällen: 4 Special Major
Ranking: A 8 B 3,13,4,10,5,6 C 2,1,7,9,12,15,14,11

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Mr Sånna som glänste vid en seger i ett V75 lopp på Umåker senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han öppna fort så jag tror att Hanna Olofsson laddar mot ledningen och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen. På vinterbana så har han startat fyra gånger tidigare med tre vinster och en andraplats som resultat och jag tror han är med långt framme på nytt.

Vid gardering kan 4 Bottnas Easy Cash som har gjort två starter i ny regi för Jaako Alamäki vara tänkbar. I debuten så fungerade han inte och galopperade dubbelt men senast var han bättre när han drog till spets efter ett halvvarv och höll sedan godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av min spik här. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan det räcka en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud, 11 B.W.L.Ruthless var positiv som tvåa näst senast efter en fin avslutning. Senast så presterade han inte på topp i ett V75 lopp på Bergsåker och slutade oplacerad. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här men jag tror inte han räcker till vinst.

Min Vinnare: 3 Mr Sånna
Spets efter 500m: 3 Mr Sånna
Skrällen: 4 Bottnas Easy Cash
Ranking: A 3 B 4,11,9,5,1,7,8,6 C 2,10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Manchester City - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1
2.10
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2
2.00
19:00  IFK Göteborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.90
19:00  Helsingborg - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
19:00  Hammarby - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.20
19:20  SprinterMästaren 2020
Trav - Halmstad - Don Fanucci Zet
2.40
19:30  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.94
19:30  Atalanta - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
21:15  Roma - Udinese
Fotboll - Serie A - BLGM
1.85
21:15  Manchester City - LIverpool
Fotboll - Premier League - Liv u 12,5 skott
1.61
21:15  Manchester City - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1
2.10
22:00  Real Madrid - Getafe
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +1,5
1.79
19:00  Trelleborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp 0
2.25
22:00  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +1,5
1.89
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1.0
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Ö 2.5 mål
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 2/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:20  V75 Tips Halmstad Torsdag 2/7
Insats: 900 kr - DrTrav
21:20  DD Tips Halmstad Torsdag 2/7
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming