DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Bollnäs 10/1

9 Januari 2021 - 22:49

GS75 söndag från Bollnäs och jag spelar med tre spikar i omgången. Like A Monster i GS75-4, Ingesson i GS75-6 samt Twinkle Face i den avslutande avdelningen.

GS75 Tips Bollnäs Söndag 10/1
GS75-1: 1.2.4.5.7
GS75-2: 3.5.6.8.10.12
GS75-3: 1.2.3.4.9.12
GS75-4: 2 Like A Monster a
GS75-5: 1.2.3.5.9.10
GS75-6: 3 Ingesson
GS75-7: 6 Twinkle Face

1080 rader x 1 kr = 1080kr

Dagens Dubbel Bollnäs 10/1
DD-1: 3 Ingesson
DD-2: 6 Twinkle Face

1 rad x 250kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
1 Global Wannabe är snabb ut från start och jag tror att man lyckas håll upp ledningen här och då är det hästen att slå. I senaste starten var den inte alls att känns igen när man klappade ihop från ledningen och det oroar såklart. Har visat form innan dess dock och vi får hoppas att senaste insatsen var ett undantag.

2 Stiernhööks Siri kommer att sitta bra på det i ett andraspår direkt och kan få ett bra lopp här. Formen verkar bra och det känns som att man kommer kommer att avsluta starkt över upploppet.

4 Exklusiva Liss vann direkt efter paus i sin senaste start efter ett lopp utvändigt ledaren. Det ser ut som att man kommer att få göra jobbet utvändigt ledaren här igen men jag blir inte förvånad om man vinner från dödens även denna gång mot ett passande motstånd.

7 Staro Nessie är under utveckling och verkar bli bättre för varje start. Osäkert var man hamnar från sitt sjundespår nu men motståndet känns mer överkomligt den här gången och man hör på stallet att man tror att man kommer att skörda mycket framgångar i vinter.

Min Vinnare: 1 Global Wannabe
Spets efter 500m: 1 Global Wannabe
Skrällen: 2 Stiernhööks SIri
Rankingen A:1.4.7.2 B: 5.3.6.8.10.9.11.12

GS75-2 1640m Volt
6 Wild Donnan får Ulf Ohlsson bakom sig denna gång och han har fungerat bra bakom Wild Donnan förut. Med spår 6 i Volten laddas man för ledningen och över den korta distansen är det en vettig chans. Senast orkade man inte från ledningen men mötte några för bra på förhand och höll ändå riktigt bra som tvåa. Lättare emot denna gång och håller man ihop aktionen tror jag man vinner här.

3 Klack Blixten trivs över distansen och kommer med en seger i bagaget. Jag tror att man lyckas hitta ledarryggen här och med lucka över upploppet kan man bli farlig här. Tidigt motbud.

11 G.G Qurre har inte vunnit lopp på ett tag men är jämn och travsäker och gör alltid sitt jobb. Man visade dessutom lite smygform med en snabb avslutning över upploppet sist och den får också plats på min kupong. Det krävs troligen lite tempo för att komma in i matchen men han känns ändå lite småintressant här.

5 Vårbusan är väldigt osäker men hon har visat fina takter när hon har skött sig och ska inte räknas bort.

Min Vinnare: 6 Wild Donnan
Spets efter 500m: 6 Wild Donnan
Skrällen: 11 G.G Qurre
Rankingen: A: 6.3.11 B: 5.12.8.2 C:9.7.2.4.1.11

GS75-3 2140m Auto
9 Global Bitcoin är stor favorit i skrivande stund och ska såklart räknas till sin kapacitet men det är väldigt många galopper i raden och den här favoriten hoppas vi kunna fälla. Det är en häst under utveckling och när den fattar vad det går ut på fullt kommer den säkert att vinna en hel del lopp framöver men det kan bli svårt att hålla ihop travet hela vägen när man tvingas att gå ute i spåren.

1 Procedure Turn blir mitt förstastreck i loppet från ett fördelaktigt läge och jag tror att man håller upp ledningen här. I ett ganska lågklassigt lopp kan det vara dags för karriärens första seger nu. Det har förvisso inte varit något riktigt formintryck på slutet men man har sprungit bra tider för ett sådant här lopp tidigare och förhoppningsvis har man gått framåt till den här starten.

12 Viggo La Ma känns som ett spännande drag i loppet. Man gör nyttiga insatser varje gång och hittar man bara bra ryggar under slutvarvet ska man räknas tidigt här. Endast 3 % i skrivande stund.

3 Capone Vox kommer troligen att få göra jobbet utvändigt ledaren och jag är lite frågande till inställningen även om man gjort vettiga insatser på slutet.

Min Vinnare: 1 Procedure Turn
Spets efter 500m: 1 Procedure Turn
Skrällen: 12 Viggo La Ma
Rankingen A: 1.9 B:12.3 C: 4.2.8.10.11.7.5.6

GS75-4 1640m Auto
2 Like A Monster har en väldigt passande uppgift i den här starten. Man kommer från två framskjutna placeringar mot tuffare motstånd och den här gången ser konkurrenterna inte allt för tuffa ut. Man går som sagt ner i klass och vägen till ledningen ligger öppen och det ska vara en toppchans att leda det här från start till mål. Det låter också optimistiskt från stallet och man meddelar att så länge hästen är frisk ska den vinna det här loppet. Spik.

Motbud
1 Woodland Avenue är väl den som kapacitetsmässigt är värst emot och har nu fått två starter i sin nya regi efter en tids bekymmer med skador och sjukdom. Här kommer man att få ett passande lopp i rygg på favoriten men det känns som att distansen är en nackdel den här gången och det är inte troligt att man ska vinna på speed från ledarryggen.

10 Text Man Hörsta får Ulf Ohlsson i sulkyn och det är ingen hemlighet att han håller god form för dagen. Jag tror på en framskjuten placering men det krävs väldigt mycket tur på vägen om man ska kunna hota favoriten. Om man vill gardera är det ett roligt streck.

Min Vinnare: 2 Like A Monster
Spets efter 500m: 2 Lika A Monster
Skrällen: 10 Text Man Hörsta
Rankingen: A: 2 B:1.10.5.4.3.8 C:6.7.9

GS75-5 2140m Auto
3 Lindens Prio Ett kommer med full form till denna start. Senast galopperade han på väg fram för att överta ledningen vilket förmodligen kostade segern. Man kom tillbaka starkt efter galoppen och visade att formen är intakt och innan den starten hade man tvåa raka segrar. Det ser vettigt ut nu igen med ledningen i sikte och är man lika bra som vid de senaste starterna är det den troliga vinnaren här.

5 Kattens Moody har tidigare haft problem med aktionen men har varit rejält förbättrad vid två raka segrar. Risken är överhängande att man får göra grovjobbet utvändigt ledaren nu men man visade upp fina fartresurser när man forcerades till ledningen i sin senaste start och det är ett givet motbud nu på sin fina form.

9 Pilas Dunder är loppets roliga drag. Det är inte någon som vinner på beställning men det är inte en så tokig häst och tidsmässigt duger man bra. Det ser ut som att det kan bli lite tempo där framme och med rätt ryggar kan man speeda ner allt här.

Min Vinnare: 3 Lindens Prio Ett
Spets efter 500m: 3 Lindens Prio Ett
Skrällen: 9 Pilas Dunder
Rankingen A: 3.5. B:9.10.1 C:2.7.8.6.4

GS75-6 2640m Auto
3 Ingesson är snabb från start och från ledningen brukar man göra sina klart bästa lopp och man trivs ypperligt över den långa distansen. Även om man har gjort sina bästa lopp med barfotabalans har man visat att man presterar bra med skor också och det ser inte ut som att det finns någon som kommer att sätta upp tempot utvändigt. Från ledningen bör man sedan kunna bestämma tempot och sticka undan över upploppet. Bra chans och jag spikar.

Motbud
5 Flame of Fortune gynnas av den långa distansen och kommer från en seger över aktuell distans och man gick ett starkt slutvarv ute i spåren när man avgjorde loppet knappt. Tuffare emot den här gången och jag tror inte att man slår Ingesson men det känns ändå som att det är den som är värst emot favoriten.

Jag vill ändå varna lite för 11 Unarmed Face för de som garderar. Man visade lite smygform efter en snabb avslutning i skymundan senast över en opassande distans och skulle det bli lite tempo på det här loppet kommer man att slå de flesta här. Det krävs att någon sätter upp tempot utvändigt om Ingesson och lite tur på vägen för att komma till men hästen ska inte nonchaleras och det känns som ett roligt platsspel i skrivande stund.

Min Vinnare: 3 Ingesson
Spets efter 500m: 3 Ingesson
Skrällen: 11 Unarmed Face
Rankingen: A:3 B: 5.11.7.10.8.4.6.13 C:15.2.1.12.9.14

GS75-7 1640m Auto
6 Twinkle Face kan öppna riktigt vasst och det är min favorit till att vinna loppet. Om 4 Busy Doing Nothing spetsar initialt tror jag att man är först fram att överta ledningen och från den positionen blir man mycket svårslagen. Till skillnad från flertalet hästar i det här loppet kommer man med fin form. Skulle man inte köra sig till spets direkt kommer man att få en vettig position och jag avslutar GS75 spelet med spik. Twinkle Face är inte beroende av ledningen för att vinna loppet utan kan kan mycket väl vinna den tunga vägen också. Spik. 

Motbud
2 Got to Dash är väldigt effektiv i ledningen och har vunnit hälften av de gångerna man har kört i den positionen. Hittar man dit utan att få alltför mycket press på sig kan man absolut rinna undan. Man jag är inne på att man inte kan hålla ut 4 Busy Doing Nothing från start och då ser uppgiften betydligt klurigare ut för Got to Dash. Givet streck om man garderar loppet. 

Min Vinnare: 6 Twinkle Face
Spets efter 500m 6 Twinkle Face
Skrällen: 4 Busy Doing Nothing
Rankingen: A:6 B: 2.1.7.4.9.5.3.8.11 C:12.8.10

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming