DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Bollnäs 14/2

13 Februari 2021 - 23:33

GS75 söndag och det ser ut som en favoritbetonad omgång på förhand. Jag väljer därför att spela endast för sjurättspotten.

Jag går ut hårt med två raka spikar som jag tror löser sina uppgifter och så hoppas vi att det händer något på slutet.

GS75 Söndag Bollnäs 14/2
GS75-1 1 D.Day Zet
GS75-2 8 Hilltop Hawk
GS75-3 1.7
GS75-4 3.7
GS75-5 4.5.7.10
GS75-6 2.3.4.5.6.7.9.10
GS75-7 1.2.5.8.9.11.12

896 rader x 1 kr = 896kr (spelar för endast 7 rätt)

Dagens Dubbel Bollnäs 14/2
DD-1 3.5
DD-2 2.9.11

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
1 D.Day Zet ser ut att ha en straffspark i den inledande avdelningen. Senast gjorde hästen årsdebut och vann i ohotad stil från ledningen. Han lär knappast vara sämre med ett lopp i kroppen och det finns få orosmoment i det lilla fältet. Även om 2 Freckless kan öppna från start och skulle kunna spetsa initialt lär han knappast vara intresserad av att svara ut den stora favoriten när Örjan ställer frågan i ett andra skede. Det blir spets och slut igen. Spik.

Motbud
Skulle favoriten ha en sämre dag är det främst 7 Hanapier som kan utmana. Det var ett ruggigt formintryck i den senaste starten när han rundade hela fältet från sitt svåra utgångsläge och det lär inte strula alltför mycket med positionerna när det bara är sju hästar till start. Det är en talangfull häst men han slår normalt inte D.Day Zet

Min Vinnare: 1 D.Day Zet
Spets efter 500m: 1 D.Day Zet
Skrällen: 7 Hanapier
Rankingen A: 1 B:7.6.2 C:5.4.3

GS75-2 2140m Auto
8 Hilltop Hawk gjorde comeback efter ett par månaders vila i sin senaste start och som loppet artade sig var han direkt skyldig att vinna när endast fyra ekipage lyckades vara felfria loppet igenom. Hilltop Hawk lufsade på i lite trög stil men så fort Djuse begärde lite av hästen blev det bra fart på hästen och han vann åkandes i fin stil. Det är en häst som är härdad mot tuffare hästar och har varit favoritspelad mot bland annat Van Gogh Z.S. Jag tror att hästen visar sin klass den sista biten och plockar ner det värsta motbudet Guines D’autot.

Motbud
1 Guines D’Atout har hittat en formtopp och tagit två raka segrar från ledningen och det är möjligt att det har blivit en islossning nu för hästen hade inte imponerat på mig innan segrarna. Han har inte samma rutin och hårdhet som mitt spikförslag men om han får bestämma i tät kan han mycket väl rinna undan på sin fina form. Given på kupongen om man garderar och jag tror att segerstriden står mellan dessa två främst.

Min Vinnare: 8 Hilltop Hawk
Spets efter 500m: 1 Guines D’Atout
Skrällen:
Rankingen A: 8 B: 1.3.10.2.4 C:5.7.6.11

GS75-3 1640m Volt
En spännande duell att vänta och normalt sett hade jag tagit ställning för någon utav de två betrodda men eftersom jag endast spelat i sjurättspotten kostar jag på mig att betala för båda eftersom jag helt enkelt inte kan skilja dom åt.

Senaste de möttes var det 7 Roli Eld som satt i ledningen och 1 B.W Rune som fick trava utvändigt och till den här starten ser det ut att bli omvända roller. Jag håller alltjämt Roli Eld som den med högst kunnande men den prestationen vi fick se av B.W Rune efter hans tidiga galopp senast var något utöver det vanliga och jag tror det kommer bli en hård kamp hela vägen in i mål. Om B.W Rune är lika bra som senast blir det inte lätt för Roli Eld att besegra honom utvändigt.

Min Vinnare: 1 B.W Rune
Spets efter 500m: 1 B.W Rune
Skrällen:
Rankingen A: 1.7 B:4.5.2.6.3

GS75-4 2140m Auto
7 Ottens Hero känns som ytterligare en stark favorit och skulle han bli släppt till ledningen är det toppchans att vinna loppet. Hästen var fin vid segern i årsdebuten och mot ett ganska blekt motstånd är chanserna goda att förlänga segersviten. Det är dock en orutinerad häst och han gör endast sin tredje start i karriären och jag provar att plocka med ytterligare en häst på systemet.

3 Rally Helge är snabb från start och är den troliga ledaren i loppet. Hästens enda seger kom från ledningen i november och det känns som att det är läge att prova i spets nu igen över den korta distansen. Det är möjligt att favoriten är för bra men det skulle kunna räcka hela vägen från ledningen.

Bakom dessa två känns det rätt så klent men 1 Julle K Boko skulle kunna få ett bra lopp i ledarryggen och om det blir lite körning mellan 3 och 7 kan han kanske slå till om luckan kommer.

Min Vinnare: 7 Ottens Hero
Spets efter 500m: 3 Rally Helge
Skrällen: 1 Julle K Boko
Rankingen A: 7 B:3 C:2.10.12.4.9.11. C:6.8.5

GS75-5 2140m Auto
5 Pyckolina är en häst jag verkligen gillar och jag tror att han blir släppt till ledningen i ett tidigt skede och därifrån är det hästen att slå. I sin senaste start mötte han tuffare motstånd än brukligt och blev fast med gott om krafter kvar. Intrycket vid starterna innan har varit kanonfint och han har hög segerprocent med kusken. Det är främst en sprinter och hade det varit kort distans hade det varit ett singelstreck men nu vill jag ändå betala för ytterligare en formstark häst.

7 Häsern Räsern är van tufft motstånd och är en rejäl häst som inte räds grovjobb. Formintrycket vid senaste starten var bra och efter en liten tappstart avancerade han fram till positionen utvändigt ledaren och vann säkert från dödens. Hästen trivs dessutom på Bollnästravet med segrar vid 50% av starterna där och han har dessutom vunnit med kusken tidigare.

Bakom räknas främst 4 X Man Tabac som kommer få en bra resa i ledarryggen och skulle luckan komma över upploppet blir jag inte förvånad om den speedar ner tidigare nämnda hästar.

Jag betalar även för 10 Tåga Viktor som skulle gynnas om det blir tempo på loppet och ska dessutom utrustas med bike till denna start.

Min Vinnare: 5 Pyckolina
Spets efter 500m: 5 Pyckolina
Skrällen: 4 X.Man Tabac
Rankingen A: 5.7 B:4.10.1.2.6.9 C:8.11.3.12

GS75-6 2140m Auto
5 Sign Me Up Too är kapacitetsmässigt loppets bästa häst och var godkänd i sin årsdebut när han fick trava utvändigt vinnaren hela loppet och han behövde säkert det loppet i kroppen. Han var även tungt balanserad till den starten och kommer att lättas nu. Det är risk för grovjobb även denna gång men jag finner det inte helt omöjligt att de släpper ledningen med Urgent Call och då blir Sign Me up Too svårslagen.

3 Urgent Call tror jag kommer att spetsa initialt och det är en häst som en otroligt grundkapabel men som det har strulat mycket för under karriären. Hästen har fått lopp i kroppen efter en längre vila nu och oavsett om man försöker köra i ledningen eller släppa över taktpinnen så kommer han att få en bra resa.

9 Reigning Moni kan få svårt att komma till från sitt utgångsläge men är en av de bättre hästarna i loppet och om det blir tempo på tillställningen ökar möjligheterna till seger. Han brukar vara bra med lopp i ryggar men har haft svårt att hitta någon form på ett tag och det är frågetecken för formen även nu.

7 Vacqueyras var otroligt fin senast och höll på att ställa till med en superskräll på v75. Oklart var han hamnar nu men han går inte att räkna bort om formen är intakt.

4 Casanova Sisu har jag jagat ett tag och snart kommer segern att komma. Näst senast spurtade han bra på V75 mot tufft motstånd om när flera av de betrodda söker efter formen kan det vara en rolig skräll.

Min Vinnare: 5 Sign Me Up Too
Spets efter 500m: 3 Urgent Call
Skrällen: 4 Casanova Sisu
Rankingen A: 5.3 B: 9.7.4.2.10.6 C:1.8.11

GS75-7 2140m Auto
2 Dollar Hornline har förmodligen en bra chans att vinna det här loppet om förra starten har flyttat fram formen ytterligare. Skulle han dessutom hitta till ledningen obehindrat tror jag inte att någon kan besegra hästen om formen är på topp. Årsdebuten gav ett positivt intryck och han var bra som tvåa efter att ha gått en hög 11-tid sista 800m. Bra chans.

9 Self Explosive håller god form och med bra startryggar borde han kunna slinka igenom bra trots sitt bakspår. Senast var hästen tvåa från dödens och var endast slagen av Oxidizer som senast igår vann på ett imponerande sätt inom V75 och även om Dollar Hornline normalt sett är bättre är formen troligen inte hundra procent ännu och Self Explosive kan avgöra med sin speed över upploppet.

11 Gossip Lord brukar ha en rejäl avslutning och det känns som att formen står i zenit. Det behövs såklart lite tur på vägen men med bra draghjälp under slutrundan kommer han att spurta ner de flesta över upploppet.

5 First Ideal Man är en rolig skräll som har fått ett lopp i kroppen efter vila. Han kommer att kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position och även om motståndet är tufft tror jag inte att han gör bort sig här.

Min Vinnare: 2 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 2 Dollar Hornline
Skrällen: 5 First Ideal Man
Rankingen A: 2.9 B: 11.4.8.12.6.3.7.1 C:4.10

Lycka till 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming