DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Bollnäs Söndag 26/1

26 Januari 2020 - 09:48

I skuggan av Prix d'Amerique som avgörs på Vincennes i eftermiddag så är det Grand Slam 75 tävlingar ifrån Bollnäs idag och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-4 på nummer 5 Very Charming som hade två raka galoppmisslyckanden i raden innan han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han gick då på i tredjespår med varvet kvar och via en stark avslutning så plockade han den ledande B.B.S.Day Dream och höll även undan för övriga ekipage till seger senast. Kan Claes Sjöström som kör hästen servera honom en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget. 

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 5 Ängsborken som har gjort tre starter efter mer än ett års frånvaro. Det blev två raka segrar innan han senast startade i ett V75 lopp på Bergsåker där han avslutade sylvasst efter en tidig galopp men han fick inte tag i Guldtopp utan fick nöja sig med andraplatsen. Det var voltstart då men det slipper han nu och från ett perfekt spår bakom bilen så tror jag han kör sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från andra positioner än spets också om det skulle behövas. 

GS75-1 1,2,4,7,8,10
GS75-2 5,7,11
GS75-3 2,3,5,7,10,11,12
GS75-4 5 Very Charming
GS75-5 3,7
GS75-6 5 Ängsborken
GS75-7 5,6,10

756 rader x 1 = 756 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Ängsborken
DD2: 3,5,6,10,11

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas , Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Linda's Girl gick en bra avslutning till seger näst senast. Gången efter det så överraskade hon med att öppna fort och ta hand om ledningen och från den positionen så höll hon sedan bra och slutade trea i ett V75 lopp som vanns av Dusty Shadow. Samma spår nu som senast så om hon kan öppna lika fort som då så kan det bli ledningen igen och nu är det ett halvvarv kortare distans så om hon kan hålla sig lugn där framme i täten så kan det räcka långt här, 8 Empire Garbo har varit mycket duktig på sistone. Han vann ett V75 lopp på Bergsåker i mitten av december när han satte in attacken med 700 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en enkel seger. I finalen av Bronsdivisionen sedan så blev det en andraplats bakom Night Brodde. Han har tjänat snabba pengar och har ett dåligt läge nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han kan blanda sig i segerstriden igen.

2 Malkin startade inom V86 spelet i onsdags men visade inget extra då. Med lopp i kroppen från ett trevligt utgångsläge nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan då utmana om en framskjuten placering, 10 Survival Kit gick en bra avslutning till tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Electrical Storm senast. Med en vettig rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten och kan då duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Linda's Girl
Spets efter 500m: 1 Linda's Girl
Skrällen: 4 Up To Me
Ranking: A 1,8 B 2,10,4,7 C 9,5,3,6,12,11

GS75-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Quatro Roc vann senast överlägset trots att han fick trava en del av loppet utvändigt utan rygg. Gången innan det så öppnade han vasst innan han slog ihop och galopperade. Med en lyckad start här så tror jag Ulf Eriksson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Eventuellt först gången med rycktussar är intressant.

7 Linares är inte att lita på och har galopperat i tre av fem starter hittills. Dåligt utgångsläge här men felfri så har han visat gott kunnande och kan Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan det vara läge för karriärens första seger, 11 Harriet Web har gjort det bra så här långt och näst senast så tog hon en klar seger. Kan Jenny A Björk som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och om hon kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 5 Quatro Roc
Spets efter 500m: 5 Quatro Roc
Skrällen: 3 Delicious Design
Ranking: A 5 B 7,11,3,8,14,9 C 2,9,4,1,13,6,10,12

GS75-3
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar, 7 Björlifanner slog på en galopp på slutrundan senast men ställde sig och gick sedan i mål med en del sparade krafter. Innan det missödet så hade han gjort bra prestationer en längre tid och kan Per Lisell som kör hästen få till en bra styrning och se till att hålla honom i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Gullkongen har tagit två raka vinster och senast rundade han sitt motstånd i spåren på slutrundan. Nu är det ett varv längre distans men han kan öppna fort så om Claes Stolt som kör hästen kan komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här.

12 Tekno Jerven gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han galopperade då i starten men avslutade positivt i skymundan. Uselt läge nu men felfri här så fäller han många hästar till slut om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen, 2 Järvsö Fux har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han gjorde det rätt bra som trea i ett lopp som vanns av Kolar Ville senast. Den långa distansen är inte den bästa men om Ulf Ohlsson kan servera honom ett fint lopp i den främre träffen så kan han dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 7 Björlifanner
Spets efter 500m: 5 Gullkongen
Skrällen: 11 Ängspilen
Ranking: A 7,5 B 12,2,3,11,10 C 1,9,6,4,8

GS75-4
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 5 Very Charming som hade två raka galoppmisslyckanden i raden innan han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han gick då på i tredjespår med varvet kvar och via en stark avslutning så plockade han den ledande B.B.S.Day Dream och höll även undan för övriga ekipage till seger senast. Kan Claes Sjöström som kör hästen servera honom en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 6 Axl Brown som kommer från en seger vara tänkbar. Han tog då tidigt hand om ledningen och sedan var han aldrig hotad. Den långa distansen trivs han på och kan Rikard N Skoglund trycka sig till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Captain Knas galopperade bort sina möjligheter efter ett halvvarv senast. Felfri nu så har han kapacitet att kunna utmana om en av de bästa placeringarna i loppet om Magnus A Djuse som sitter upp bakom hästen den här gången kan få till en bra styrning fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Very Charming
Spets efter 500m: 6 Axl Brown
Skrällen: 9 Captain Knas
Ranking: A 5 B 6,9,14,12,11 C 4,1,10,2,3,8,7,13

GS75-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Lyckans Cash är inte att lita på men hon vann senast trots att aktionen inte flöt som bäst. Hon har blivit åtgärdad efter den starten och känns fin i träningen inför det här loppet meddelar man från stallet. Hon kan öppna rätt så vettigt och utan några riktiga startkanoner invändigt så kanske hon kan hitta till ledningen här och skulle så bli fallet är mycket vunnet. Hon är dock inte beroende av att trava i spets för att vinna det här loppet så om det skulle vara upptaget i täten så är hon stark och rejäl och kan göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så hon ska räknas tidigt här.

3 Blownaway kommer till den här starten med mycket fin form. Näst senast så satt hon invändigt innan hon tog sig loss och via en vass spurt så fångade hon in Sideslip på linjen till en knapp seger. Gången efter det så tog hon över ledningen på sista bortre långsidan men kunde sedan inte stå emot en mycket bra Dark Roadster utan hon fick nöja sig med andraplatsen. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Claes Sjöström som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och då kan hon blanda sig i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 4 Divina som var duktig när hon vann från utvändigt ledaren näst senast vara tänkbar. Kan Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen servera henne ett bra lopp så kan det räcka en bit här också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Lyckans Cash
Spets efter 500m: 7 Lyckans Cash
Skrällen: 2 Samira Exclusive
Ranking: A 7,3 B 4,2,5,8,1 C 10,9,6,11,12

GS75-6
Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 2 i Meeting 1 - Uttagningslopp Vincennes över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Ängsborken som har gjort tre starter efter mer än ett års frånvaro. Det blev två raka segrar innan han senast startade i ett V75 lopp på Bergsåker där han avslutade sylvasst efter en tidig galopp men han fick inte tag i Guldtopp utan fick nöja sig med andraplatsen. Det var voltstart då men det slipper han nu och från ett perfekt spår bakom bilen så tror jag han kör sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från andra positioner än spets också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 7 Guldtopp som besegrade min spik i nyss nämnda V75 lopp senast vara tänkbar. Han står dock 20 meter sämre till nu och riskerar en tyngre löpning men om det löser sig med positionerna och den klara favoriten skulle göra bort sig så kan han vara långt framme igen, 4 Guli Rubin höll farten bra till tredjeplatsen bakom Guldtopp senast. Kan Ulf Ohlsson servera honom en fin resa så kan han duga en bit mot det här gänget också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Ängsborken
Spets efter 500m: 5 Ängsborken
Skrällen: 4 Guli Rubin
Ranking: A 5 B 7,4,1,6,2 C 8,3,10

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Prince S.W. fick det fint serverat med lucka från rygg ledaren vid vinsten i den näst senaste starten. Gången efter det hade han ett dåligt utgångsläge och blev över från start och hamnade sedan långt ner i kön och sedan så höll han mest farten och slutade oplacerad. Han är kvick iväg så från ett bättre läge nu så tror jag det blir full laddning mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 All Cash gjorde det okej senast efter att ha fått ett smyglopp. Hon är inte snabb iväg så en viss vingelrisk föreligger men om hon kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon avsluta loppet bra och kan då bli farlig den sista biten. Eventuellt jänkarvagn den här gången meddelar Claes Sjöström.

10 Åsens Boogie har ännu ingen seger efter 19 starter. Han gjorde ett bra lopp när han blev tvåa bakom Cheap Thrills senast. Han klarar inte att göra alltför mycket på egen hand men om han kan få gå med i ryggar fram tills det är 300 meter kvar av loppet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet. Det blir en svensk jänkarvagn den här gången vilket han inte har haft på ett tag meddelar Krister Jakobsson, 1 Joe's Day Tripper drar en del streck här. Näst senast vann han från spets men gången efter det så var han sämre när han fick trava i utvändig position. Han kan öppna rätt så okej men jag tror ändå han får svårt att hålla upp ledningen och då är han sårbar här och rankas ner en del.

Min Vinnare: 5 Prince S.W.
Spets efter 500m: 5 Prince S.W.
Skrällen: 11 Lajos Euro
Ranking: A 5 B 6,10,11,3,4,1 C 2,9,7,8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.83
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming