DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Charlottenlund

14 November 2020 - 18:56

Söndagens GS75-tävlingar går på Charlottenlund i Danmark. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Dinardi den andra avdelningen och 9 Even Steven i den femte avdelningen.

GS75 Tips Charlottenlund 15/11

V75-1 1,2,5,7,9,10,11
V75-2 2 Dinard
V75-3 1,2,6
V75-4 1,3,4,5,6,8,9
V75-5 9 Even Steven
V75-6 5,9,10
V75-7 5,7,10

1323 rader x 1 = 1323 kr

DD Tips Charlottenlund 15/11

DD1: 5,9,10
DD2: 5,7,10

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2000m auto
7 Broad Vision besitter hög kapacitet, men som inte riktigt är fullt att lita på. Femåringen har vunnit nio av sina 39 starter i karriären och har förhållandevis lite pengar på sig om man ska se till hans kunnande. Möter idag något enklare motstånd och sköter han sig bara i loppet så ska han ses med goda möjligheter att runda fältet. Förstahäst.

2 Easiersaidthandone gjorde en bra insats i sin senaste start när han enkelt kunde hålla undan från ledningen och vinna. Denna fyraåringen är startsnabb och med få hästar på startvolten ska man tidigt kunna sitta i ledningen och därifrån är han hästen att slå.

1 Leicester´s Trophy fungerade inte i sin comeback och tvingades till ett kvallopp. Det är dock en häst med högt kunnande och som kan springa snabbt de dagar han vaknar på rätt sida. Från detta fina utgångsläget kommer han få en bra position direkt och ska inte nonchaleras i min bok. I ett lopp där jag väljer att strecka på.

Min Vinnare: 7 Broad Vision
Spets efter 500m: 2 Easiersaidthandone
Skrällen: 1 Leicester´s Trophy
Ranking: A 7,2 B 1,10,9,5,11 C 3,8,6,4

GS75-2 2000m auto
I detta lopp där det är tre hästar som sticker ut på strecken väljer jag att ta ställning för den som jag förväntar mig få kortast väg till mål. 2 Dinard har nu gjort två starter efter vila och båda har slutat med seger. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. I senaste starten tog Dinard hand ledningen direkt och sedan var loppet över. Intrycket var då var bra och det var många längder ner till tvåan i mål. Idag är det något tuffare motstånd, men från ett perfekt utgångsläge så är det troliga löpnings scenariot att Dinard tar han om ledningen och då väljer jag att ta ställning och spika.

Utmanare
5 Rossi Garline vann senaste starten överlägset från dödens. Formen är på topp och man tål att göra en hel del själv under loppen. Jeppe Juel håller denna treåring högt, och tror på bra chans idag. Är med och utmanar min spik om segern idag.

1 Think New And Big såg fin ut i sin senaste start, men tappade rytmen sista halvvarvet och galoppen på upploppet kom som ett brev på posten. Kommer inte kunna försvara sitt innerspåret utan det troliga är att man får ett lopp i rygg på ledaren. Kommer sen luckan in på upploppet har man har kapacitet för att vara med i segerstriden.

Min Vinnare: 2 Dinard
Spets efter 500m: 2 Dinard
Skrällen:
Ranking: A 2 B 1,5,3,4,8,6 C 9,7

GS75-3 1600m auto
6 Jane Hall sticker ut enormt i detta treåringslopp, man är ensamt sto och spelad till över 75% i detta nu. Hon gick okej senast, utan att vara som allra bäst stannade klocka på 1.13,8 i 800m. Jane Hall har tidigare visat att hon är väldigt startsnabb och här är det upplagt för ledning och sedan blir hon väldigt svår för övriga att plocka ner. Men över 75% vill jag ändå ge det ett försök.

2 Fantastic Design galopperade i sista sväng efter en fin resa i fjärde invändigt senast med sparade krafter. Fantastic Design kan också öppna kvickt och besitter kapacitet som duger för klassen. Jörgen Sjunnesson bör kunna komma till sargen direkt och sedan snabbt få rygg på Jane Hall. Väl från rygg ledaren kan sedan Fantastic Design vara med och slåss om segern när luckan uppenbarar sig.

1 Fönix Vang är stallkamrat med Jane Hall och har toppform för dagen. I sin senaste start slog man nytt rekord som ett bevis på att formen är där. Nu med litet fält bör det kunna lösa sig bra från bricka ett trotts att man inte är speciellt snabb iväg från start. Han kommer avsluta vasst.

Min Vinnare: 6 Jane Hall
Spets efter 500m: 6 Jane Hall
Skrällen: 2 Fantastic Design
Ranking: A 6 B 2,1,5,4,3

GS75-4 2000m auto
1 Zaffiro Jet mötte ett par av motståndarna idag i sin senaste start, var då helt överlägsen. Från ett perfekt utgångsläge idag lär man sända iväg vad som går från start med Zaffiro Jet. Han har nu gjort tre starter för Bo Westergård och verkar bli bättre och bättre hela tiden. Håller man upp innerspåret och tar hand om ledningen i loppet kommer han hålla den positionen länge.

4 The Real Star har visat bra form i sina senaste starterna i Sverige. Fredrik Perssons häst är ganska allround och kommer att sluta bland de tre främsta om formen är konserverad. I sin senaste start fick han en blytung resa i högt tempo, men gick ändå i mål med flaggan i topp, The Real Star har utvecklats mycket under året och är numera både stabil, stark och snabb. Ska han ha goda möjligheter att vara med i segerstriden i dagens lopp. 

5 Victory Island varnade Steen Juul för inför det förra loppet på Jägersro, då blev det galopp i ett bra i en bra position med sparade krafter. Trots galoppen senast låter Steen Juul även optimistisk inför denna starten vilket är ett tecken på att formen finns där. Får man användning av de sparade krafterna ifrån senast kommer man bli att räkna med idag.

6 Quality Fighter gjort det bra under en längre tid. Ska inte vara borta i dagens sammanhang även om det blivit lite långt mellan starterna.

Min Vinnare: 1 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 1 Zaffiro Jet
Skrällen:
Ranking: A 1,4,5,6 B 3,8,9 C 7,2

GS75-5 2500m
Här kommer min andra spik i omgången. 9 Even Steven har vunnit tre av de fyra senaste starterna och det känns som att tränaren Flemming Jensen har kommit helt rätt på denna fyraåringen. Den längre distansen inte vara något negativt för honom, Flemming Jensen är sällan med i några spetskörningar utan låter sina hästar avgöra under slutdelen av loppen istället vilket passar perfekt idag när man har bricka nio. Even Steven har sett riktigt bra ut vid de två senaste segerloppen där han sett okörd ut i mål. När man läser mellan raderna verkar de övriga konkurrenterna ha stor respekt för Even Steven som jag också spikar.
Motbud

3 Emmett Downs har gjort två starter för Birger Jörgensen och har formen i antågande. Dock var man långt efter 9 Even Steven senast, så i min bok måste 9 Even Steven komma bort på något sätt för att Emmett Downs ska göra upp om segerstriden.

8 Zadok Font körde sig till ledningen i sin senaste start, och åkte dit mot Eddie The Eagle kort före mål. Hästen tål den längre distansen och är ett tidigt bud bakom 9 Even Steven.

Min Vinnare: 9 Even Steven
Spets efter 500m: 9 Even Steven
Skrällen: 3 Emmett Downs
Ranking: A 9 B 3,8,2,7,6 C 1,10,4,5

GS75-6 2950m volt
9 Apapmand besitter en hög kapacitet i sina bästa stunder och insatsen senast var fullt godkänd efter några månaders uppehåll, man gick då i mål som trea bakom Slide So Easy och Thunder Peak. Från tränarhåll var man nöjda med Apapmand senast och tror att han gått framåt med det loppet i kroppen. Distansen är inga problem då han går över alla distanser och har bra styrka. Med ett bra rygglopp kommer hans tunga avslutning att räcka långt och utan för mycket trafikproblem under vägens gång ska man ses med god segerchans.

10 Onceforall Face lämnade också ett bra formbesked senast och att det är få hästar med i loppet underlättar när man börjar från dubbla tillägg. Han ska räknas in i segerstriden då kapacitet finns att speeda ner samtliga till slut.

5 Unstoppable har vunnit ett par stayerlopp tidigare och känns som den hetaste konkurrenten på på startvolten. Unstoppable är jämn och säker och kommer med rätt lopp på rulle kunna ta en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 Apapmand
Spets efter 500m: 1 Earthquake Neo
Skrällen: 1 Earthquake Neo
Ranking: A 9,5,10 B 1,2,6,3 C 8,7,4

GS75-7 1600m auto
7 Cyber Lane har formen på topp vilket han visade senast när han segrade i Müllers Memorial mot stenhårt motstånd. Har även inför dagens lopp stått för två fina prestationer. Men med tanke på att Charlottenlund endast har sex hästar bakom bilen när det handlar om kort distans så innebär det att Cyber Lane har bakspår och inte kan utnyttja sin startsnabbhet. Sju av 26 segrar på svensk mark är tagna från andra positioner än ledningen, men trots bakspår gynnas han av ett litet startfält och ska ändå ses med hög segerchans. Håll utkik på skoinformationen, Cybrel Lane gynnas mycket om han ska gå barfota runt om.

5 Slide So Easy är min kandidat till att ta hand om ledningen. Väl där kommer han bita ifrån sig bra. Det blir jänkarvagn på idag, vilket man inte gått med sedan man var tvåa bakom Zacon Gio i VM-loppet på Yonkers. Från ledningen tycker jag inte man ska nonchalera utan jag betalar för honom på systemet.

10 Tycoon Conway Hall blev allt fel för senast, och man valde då att backas sista och det loppet är bara att lägga till handlingarna. Kapacitet och kunnande finns det gott om i denna tioåring. Skulled ett blir överpace i loppet vill jag inte missa när “easy mannen” kommer längst ut i banan.

2 Generaal Bianco var inte som bäst senast när han fick trava utvändigt om ledaren. Men vi vet att han kan bättre, kommer troligen också försöka ladda iväg från start här. Frågan är om man vill ta emot Slide So Easy när han kommer utifrån och ställer en fråga? Jag står över på systemet då han inte var som bäst senast.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m:5 Slide So Easy
Skrällen: 5 Slide So Easy
Ranking: A 7,5 B 10,4,2,8,9 C 1,6,3

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming