DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Eskilstuna 13/12

13 December 2020 - 09:36

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Eskilstuna. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Alien Hill i den fjärde avdelningen och 4 Ready Roc i den sjunde avdelningen.

GS75 Tips Eskilstuna Söndag 13/12
V75-1 3,6,9
V75-2 1,3,7,9,10
V75-3 2,4,8
V75-4 1 Alien Hill
V75-5 2,5,7,9,11,12
V75-6 1,2,3,4
V75-7 4 Ready Roc

1080 rader x 1 = 1080 kr

DD Tips Eskilstuna Söndag 13/12
DD1:1,2,3,4
DD2: 4 Ready Roc

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Gs75-1 1640m auto
6 Deep Pockets stod för en bra prestation i senaste starten och kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget även om det var tre månader sedan nu. Efter segern bytte Deep Pockets regi och ikväll blir det första starten för Rickard Svanstedt. Dock är det svårbedömt med tanke på att man inte startat på tre månader, men är säker på att Rockard vill visa upp sitt nyförvärv i fin författning direkt. Kapacitetsmässigt så står sig femåringen bra mot sina konkurrenter idag. Förstahäst.

En som däremot har sin comeback avklarad är 9 Track Angle som nu har ett lopp i kroppen efter sex månaders tävlings frånvaro. Man lär gå framåt en hel del nu med lopp i kroppen och ska trots bakspår över kort distans inte räknas bort från segerscnaket. Track Angle besitter en vass avslutning.

3 Give Me Ten är kvick iväg från start och men är optimistiska från stallet inför dagens start. Idag har man ett perfekt utgångsläge och tränaren Klaus Kern som även sitter i vagnen idag har siktet inställt på spets och slut med sin sjuåring Give Me Ten. Tolv av karriärens tretton segrar har kommit från just ledningen. Pass upp.

Min Vinnare: 6 Deep Pockets
Spets efter 500m: 6 Deep Pockets
Skrällen: 9 Track Angle
Ranking: A 6,9 B 3,12,2,11,4 C 10,1,5,6

Gs75-2 1640m auto
10 Chocolette har gjort det bra i sina sex starter i karriären, resultatet har blivit med fyra men den första segern får fortfarande Chocolette och väntar på. Toppformen är i antågande och trots utgångsläget idag är jag inte främmande för att första segern skulle komma i dagens start. Förstastreck på kupongen även om det är givet att gardera.

9 Cobbys Forever är heller ingen tjej som vinner ihjäl sig, endast en seger i karriären hittills. Men tycker Cobbys Forever är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Hon har haft en del otur och blivit fast med sparade krafter i flertalet starter. Nu från spår nio kommer man sitta bra på det i ett andra spår direkt. Skulle det sen bli lite tempo på loppet kommer Cobbys Forevers slutspurt bita bra.

3 Emir Diamond har inte fått till det på slutet och galopperat i sina två senaste starter. Carl Johan Jepson upp för första gången är såklart intressant idag. Går man iväg felfritt är man tidiga ledare av loppet och då blir man hästen att slå för övriga. Tidig på systemet.

Min Vinnare: 10 Chocolette
Spets efter 500m: 3 Emir Diamond
Skrällen:
Ranking: A 10,9,3 B 7,1,5,11,12,6 C 2,4,8

Gs75-3 2140m auto
4 Worrywart är en väldigt sexåring som stod för en bra avsluting i sin senaste start. Han kommer inte kunna blanda sig in i någon spetsstrid då man inte är speciellt snabb från start men desto vackrare avslutningar besitter Worrywart. Han tål att göra en del grovjobb själv under loppen och ska räknas in i segerstriden här. Förstahäst.

2 Mr Julian har visat fin inställning, och har stått för en fin utveckling under året. Kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget, idag är läget perfekt och han trivs som bäst i ledningen. Mr Julian är min ledare av loppet och är hästen att slå för övriga. Kommer bli en spännande duell om 4 Worrywart tidigt kör fram och sätter sig utvändigt.

Vill även nämna 8 Cracker Jack som är en fin treåring som är under kraftig utveckling. Utgångsläget är såklart inte det bästa men med minsta klaff längs vägen kommer Cracker Jack vara med långt framme även idag. Formen är god och stod för en vass avslutning i den senaste starten.

Min Vinnare: 4 Worrywart
Spets efter 500m: 2 Mr Julian
Skrällen: 2 Mr Julian
Ranking: A 4,2 B 8,6,10,3,7,11 C 12,5,1,9

Gs75-4 2140m auto
Här hittar vi dagens första spik, 1 Alien Hill. Hon kommer med en färsk seger i bagaget som var efterlängtad på många sätt. I den senaste starten fick Alien Hill verkligen visa hur bra hon är och står hon för en liknande prestation idag är segerchansen hög. Hon är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. I min bok är detta en toppchans och jag spikar.

Motbud
3 M.T.Perette vann också sin senaste start, dessutom mycket enkelt. Hon är härdad mot kulltoppen under året och har kapacitet som duger gott här. Skor runt om är troligtvis litet minus. M.T.Perette är allround och tål att göra en del jobb själv under loppen. Given för den som garderar.

Vill även nämna att 6 Global Bienvenue ska lättas i balansen till dagens start och är under fin utveckling. Skulle det klaffa längs vägen idag är man med i segerstriden här. 

Min Vinnare: 1 Alien Hill
Spets efter 500m: 1 Alien Hill
Skrällen: 6 Global Bienvenue
Ranking: A 1 B 3,6,7,5 C 8,4,2

Gs75-5 2640m volt
12 Eldorado kommer till dagens start med två raka galopper. Galopperna har kommit av att han blivit för laddad. Men detta är en fyraåring med hög kapacitet och skulle Jorma Kontio som sitter i vagnen kunna ta det lugnt i starten så Eldorado får trava in sig så kommer detta ekipage vara tidig i segersnacket idag. Förstahäst men givet att gardera.

2 Pacific Kingdom har två raka segrar i bagaget. I den senaste starten vann man enkelt från ledningen. Idag lär man återigen tidigt sitta i ledningen och därefter är man hästen att slå för övriga. Formen är på topp och Pacific Kingdom är ett tidigt streck på kupongen.

7 M.T.Magic Dream kommer med tre lopp i kroppen hos Lise-Lotte Nyström. M.T.Magic Dream har stått för dina prestationer i varje start och med en formkurva som bara pekar uppåt så är detta ett tidigt streck för mig.

Min Vinnare: 12 Eldorado
Spets efter 500m: 2 Pacific Kingdom
Skrällen: 7 M.T.Magic Dream
Ranking: A 12,2,7 B 11,9,5,10,14,1,6,13 C 8,4,15,3,5

Gs75-6 2140m auto 
3 Dakar Brodde stod för ett fint formbesked i den senaste starten när man fick sätta nosen först i ett enkelt lopp. Idag har man ett bra utgångsläge och är min tidiga ledare av loppet. Lars-Åke Söderholm som sitter i vagnen kan sen själv välja vilken taktik man vill ha. Men oavsett upplägg är Dakar Brodde garanterad ett bra lopp och är min förstahäst.

2 Duke Ratzeputz är en fyraåring med bra kvalité. Nu har man även fått några lopp i kroppen efter en sen årsdebut vilket borde göra sitt för formkurvan. Idag har man perfekt utgångsläge, och det är även firma Timo Nurmos och Jorma Kontio ihop bakom Duke Ratzeputz vilket bara det räcker långt för dagen.

1 Global Attention har inte haft det rätta flytet när man varit ute och stött på tufft motstånd på slutet. Men nu mot något enklare motstånd så skulle det bara lösa sig från innerspåret så har Global Attention en vass slutspurt som kommer fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 3 Dakar Brodde
Spets efter 500m: 3 Dakar Brodde
Skrällen:
Ranking: A 3,2 B 1,4,7,9,10,6 C 8,12,11

Gs75-7 2140m auto 
I den avslutande avdelningen hittar vi kvällens andra spik, 4 Ready Doc. Denna femåring höll okej som två från ledningen i den senaste starten i ett lopp med över 100,000kr i förstapris. Dessförinnan hade man två raka segrar i bagaget. Idag tror jag på återigen ett offensivt upplägg och Ready Doc är min tidiga ledare av loppet. Dessutom är min tolkning att detta är den häst av de betrodda som är mins missgynnad av att gå med skor. Kommer man till ledningen idag tror ska detta var en hög segerchans och jag spikar.

Motbud
5 Young King fick göra grovjobbet i tredjespår under slutvarvet i den senaste starten, höll då farten hela vägen in i mål. Detta är en femåring som har styrkan som sitt främsta vapen, han tål att göra jobbet själv under loppen. Men med det kanske lite väl tuffa loppet senast i bagaget kanske man är något mer passiva med denna kapabla travare idag? Oavsett taktik så är man tidig på systemet om man garderar.

6 Tyrolean King är skrällen i loppet. Detta är en sexårig hingst med fin stam som nu gjort tre starter i sin nya regi utan att riktigt fått till det. Skulle det lossna för Tyrolean King idag med de loppen i kroppen kommer man vara med långt framme. 

Min Vinnare: 4 Ready Doc
Spets efter 500m: 4 Ready Doc
Skrällen: 6 Tyrolean King
Ranking: A 4 B 5,6,12,11,8,10,2 C 3,9,7

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Ny storsatsning på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 8 - 9 Chestnut Hill
Trav - Bollnäs  - Vinnare
5.00
21:00  England - Skottland
Fotbolls-EM - EM - 1 och håller nollan
1.90
01:30  Hawks-76ers
Basket - NBA - 2 -3
1.90
02:00  Montreal - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.08
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2 asian -1,5
2.01
15:00  Ungern - Frankrike
Fotbolls-EM - EM - Fra ö12,5 skott
2.00
18:00  Portugal - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Por ö 8,5 skott
1.66
18:00  Jönköpings Södra - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.93
21:00  Spanien - Polen
Fotbolls-EM - EM - 1 (asian -1,5)
2.17
15:00  Trelleborgs FF - Falkenberg
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:29  Stryktipset Jackpott 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
17:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 18/6
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 18/6
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/6
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V75 Boden 19/6
Insats: 1176 kr - DrTrav

Livestreaming