GS75 Tips Eskilstuna 20/6

Publicerad på 20 Jun 2021 - 02:03

DrTrav

DrTrav

20 Jun 2021 - 02:03

På söndag är det GS75 från eskilstuna och det är endast treåriga hästar på kupongen när det är dags för uttagningslopp till E3. Jag spelar med tre spikar i omgången, 4 Borups Victory i GS75-2, 9 Mellby Jinx i GS75-6 samt 2 Lara Boko i Gs75-7.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Eskilstuna 20/6
GS75-1 2.3.4.7.9.11
GS75-2 4 Borups Victory
GS75-3 1,2,3,4,5,6,7,10
GS75-4 2.6
GS75-5 1,2,3,4,5,6,7,10,12
GS75-6 2 9 Mellby Jinx
GS75-7 2 Lara Boko

864 rader x 1kr = 864 rader

Dagens Dubbel Eskilstuna 20/6
DD-1 9 Mellby Jinx
DD-2 2 Lara Boko

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
9 Rihanna W.I satt långt bak inför upploppet senast men avslutade storstilat och tog massvis med längder på hästarna i den främre träffen och spurtade in som tvåa bakom skickliga Islay Mint Sisu. Hon kommer säkerligen att avsluta fort nu också och en finalplats är inom räckhåll nu. Rätt favorit.

2 Florance Ima är inte helt att lita på men det var ett bra intryck vid andraplatsen senast efter en vass spurt. Den här gången är det läge för att sitta i ledningen och hon lättas dessutom i balansen till den här starten. Är hon lika fin som i den senaste starten, kan hon bli svårfångad från ledningen.

7 Samedi kan öppna fort från start och även om det blir svårt att nå ledningen från ett spår långt ut på vingen, borde hon kunna utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position omgående. Nu testar man att köra utan skov på samtliga hovar för första gången och det låter på Jörgen Westholm som att man har goda förhoppningar om att kvalificera sig och i skrivande stund är han inte speciellt påpassad av spelarna.

Jag betalar även för 3 Global Courtesy, 4 M.T Ravishing och 11 Seventh Heaven.

Min Vinnare: 9 Rihanna W.I
Spets efter 500m: 2 Florance Ima
Skrällen: 7 Samedi
Rankingen A: 9.2 B:7.3.11.1.8 C:10.6..5

GS75-2 2140m Auto
4 Borups Victory och 5 Incase Of Fire möttes 14/5 och den gången slutade det med seger för Incase of Fire som kunde plocka ner Borups Victory från dödens. Det ser ut som att vi kommer att få en ny duell här och jag tror att vi får se Borups Victory i spets med Incase Of Fire utvändigt nu också. Det är ett uttagningslopp och jag tror att dom är nöjda med att låsa loppet där framme och dom lär inte köra allt för hårt mot varandra och bjuda in fler ekipage i matchen. Borups Victory var mer påpassad av spelarna senast de ställdes mot varandra och det låter från stallet som att hästen är i klart bättre form nu och jag är inne på att Borups Victory får revansch nu. Spets och slut.

Motbud
För den som vill gardera räknas främst 7 Donizetti som är en sylvass spurtare och 3 Ninepoints Lassie som vann efter en snabb avslutning senast. Han ska dessutom testas med bike nu.

9 Time Match har gått bra i Finland och är nog inte helt borta här , även om han är svår att sätta in i loppet.

Min Vinnare: 4 Borups Victory
Spets efter 500m: 4 Borups Victory
Skrällen: 7 Donizetti
Rankingen A: 4 B: 5.7.3.9. C:10.6.2.8.1

GS75-3 2140m Auto
6 Good Vibes tycker jag är bästa hästen i fältet och skulle Per Nordström lyckas med att hitta till ledningen från sitt sjättespår är det hästen att slå. Det finns dock några startsnabba invändigt och det kan bli vingel från det här läget. Hon är inte borta oavsett, men hon gör sina bästa lopp i ledningen och kommer hon inte till spets blir hon sårbar.

5 Bouillabaisse har imponerat på mig i sina tre första starter och verkar vara en väldigt talangfull häst som inledde karriären med två raka segrar. Senast blev det “bara” en andraplats men hon var klart bra i en snabb avslutning och gick 1.11 sista 700 meterna.

3 Bed Of Flowers är en rolig skräll i loppet, hon har varit förbättrad med barfotabalans och verkar utvecklas för varje start hon gör. Läget är bra och även om hon ännu inte vunnit något lopp så tror jag bara det är en tidsfråga.

10 Ain’t Misbehavin har inte fått till det med positioner i loppen och har fått för svåra resor på slutet. Hon har visat att hon är väldigt fartfylld och till den här starten förstärks hon med Magnus A Djuse, och det är alltid spännande. Får hon ett bättre lopp nu så kommer hon att utmana om segern.

Jag tar totalt åtta hästar på mitt systemet.

Min Vinnare: 5 Bouillabaise
Spets efter 500m: 5 Bouillabaisse / 6 Good Vibes
Skrällen: 3 Bed Of Flowers
Rankingen: A:5.6 B: 3.10.4.1.7.2 C: 11.8.9

GS75-4 2140m Auto
Här tycker jag att två hästar höjer sig lite över mängden och jag väljer att låsa loppet på 2 Aquarius Face samt 6 Lee Harvey Bros.

2 Aquarius Face verkar besitta en fin styrka och tål säkert att göra en del jobb under vägen men jag tror att Lutfi Kolgjini kommer att ladda allt som går från start, och “Ludde” brukar inte ge sig innan han sitter i ledningen och i ett uttagningslopp tror jag inte att någon är beredd att bråka om ledningen. Från ledningen borde han sedan bli mycket svårslagen och det låter uppåt från stallet.

Jag kan dock inte spela utan 6 Lee Harvey Bros med tanke på i vilket skick han var i senast i årsdebuten efter att ha varit ifrån tävlandet i ett halvår. Timo Nurmos är oerhört skickligt på att ha hästarna i ordning efter paus och med ett lopp i kroppen lär han inte vara sämre nu och är en tidig utmanare.

För den som streckar vidare nämner jag främst 8 Chipper Kronos som har matchats tufft och gjort det bra varje gång. Kapacitetsmässigt borde han räcka långt här, men det är långsökt att han ska vinna ett försök från spår åtta.

Min Vinnare: 2 Aquarius Face
Spets efter 500m: 2 Aquarius Face
Skrällen: 8 Chipper Kronos
Rankingen A: 2.6 B:8.3.10.7.1 C:4.9.5

GS75-5 2140m Auto
4 Glorius U.M inledde karriären på bästa möjliga sätt med tre raka segrar men har inte riktigt räckt till därefter när hon ställts mot kulltoppen. Hon har dock haft otur med spårlottningen och har fått besvärliga lägen och nu känns förutsättningarna bättre med ett framspår bakom bilen och motståndet ser mer lämpligt ut nu.

3 Nocturne Zon fick ett för tufft lopp senast och den starten är bara att glömma. Hon har visat form en längre tid och det känns som att hon står på tur för seger. Hon kan öppna fort och ledningen är ingen omöjlighet.

7 Global Countess har inte glänst på slutet men har samtidigt varit ute mot hårt motstånd. Hon är riktigt snabb bakom bilen och lyckas hon komma före Nocturne Zon när bilen släpper vingarna så är ledningen ingen omöjlighet.

10 Noocandy varnade jag för senast i tipsen och hon var klart bra som tvåa efter en bra avslutning. Det är såklart tufft motstånd nu men hon kan en hel del när hon presterar som bäst. I skrivande stund är hon helt ospelad inom GS75 och jag vill utfärda en varning för storskräll.

Jag betalar för totalt nio hästar på mitt system.

Min Vinnare: 4 Glorius U.M
Spets efter 500m: 3 Nocturne Zon/7 Global Countess
Skrällen: 10 Noocandy
Rankingen A: 4.3.7 B:10.12.5.1.2.6.5 C: 8.9.11

GS75-6 2140m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag tror att Mellby Jinx normalt sett har en bra chans att vinna det här loppet. Att spika från ett bakspår i ett uttagningslopp är väl såklart lite riskabelt men han har en bra rygg att följa vid starten och det känns som att borde kunna sitta vettigt till omgående och Erik Adielsson är en skicklig kusk taktiskt. Han vann en Breeders Crown-final under fjolåret och senast var han ute i treåringseliten. Det blev fel den gången och han kunde aldrig vara med i någon segerstrid, men avslutningen var dock positiv och med tre lopp i kroppen borde han vara redo för en topprestation nu.

Motbud
2 Carl Halbak har fått ett klart bättre läge och har visat att han är en talangfull travare. Senast var hästen inte som bäst, men det finns förklaringar till det och han var inte helt kurant för dagen. Skulle han få avancera framåt och överta ledningen blir han väldigt svårslagen men jag tror det är stor risk för att han får göra jobbet utvändigt om 5 Mellby Joker och jag är inte helt säker på formen, med tanke på insatsen senast.

5 Mellby Joker öppnar fort från start och borde sitta i ledningen om Robert Bergh trycker av från start. Det är lite långt sedan den senaste starten, men det är goda träningsrapporter och skulle han få fuska bort lite av loppet i ledningen, kan han rinna undan.

Min Vinnare: 9 Mellby Jinx
Spets efter 500m: 5 Mellby Joker
Skrällen: 5 Mellby Joker
Rankingen A: 9 B:2.5.10.7.3.8 C: 4.1.6

GS75-7 2140m Auto
2 Lara Boko har sett otroligt fin ut vid två raka segrar och verkar vara lite extra till häst. Nu hårdnar konkurrensen och hon ställs inför sin tuffaste uppgift hittills och man väljer att dra lite extra växlar och rycka skorna på samtliga hovar. Jag tror att hon sitter i ledningen omgående och i ett uttagningslopp tror jag ingen kommer att sätta upp tempot utvändigt och hon får rinna undan till sin tredje raka seger.

Motbud
3 Lacille Boko har tävlat mot tuffare hästar än vad Lara Boko har gjort och de tre senaste loppen han hon inkasserat två segrar och en andraplats. Senast vann hon ett Breeders Crown-lopp och formen verkar vara på sin plats. Hon kan inte öppna speciellt fort från start men Erik Adielsson borde kunna söka sig en bra position för att köra till slut. En finalplats borde vara inom räckhåll och hon skulle mycket väl kunna visa sig vara hårdare än 2 Lara Boko över upploppet.

Jag nämner även 4 La Fille De Niky som ser ut att vara en talangfull dam och hon har inlett sin travkarriär med två raka segrar.

1 Elena K.J vann från ledningen senast men jag tror inte att hon kan hålla ut Lara Boko från start här. Hon borde åtminstone få en bra resa på innerspår och chanserna att lifta med till en finalplats borde vara hyggliga.

Min Vinnare: 2 Lara Boko
Spets efter 500m: 2 Lara Boko
Skrällen: La Fille De Niky
Rankingen A: 2.3 B:4.1.9.7.8.C:6.11.5.10

Lycka till 


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto